V zajetí hormonů

16694
5.10.16 20:43

Mám takový pocit, že tělo pozná, že vhodnější otec pro tvé dítě by byl spíš kolega. Viděla jsem kdysi dávno dokument o tom, jak si kompatibilní lidé voní a přitahují se více, než ti, co mají podobný genofond a tak vyšší riziko přenosu nežádoucích věcí na miminko. Ale od té doby, co se lidé voní a používají antiperspiranty, bývá tento čuchometr často maten. Co zkusit manželovi sehnat podobnou voňavku, co používá kolega?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18907
5.10.16 22:14

Jen jestli to bude opravdu plodnými dny a hormony, na ty se dá svést leccos :D Tak to jsem zvědavá, až se zadaří, čí to bude :lol: Jediná rada - při sexu s manželem si představovat kolegu, hlavně ale pozor na záměnu jmen:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
5.10.16 22:55

Během plodného období vstát o hodinu dřív a zajíst si do fitness centra a nebo si zaběhet.

Jíst v tu dobu pouze makrobitickou stravu a pít ve velkém tonik s chininem - prý tlumí libido.

Má to tu nevýhodu, že stejně vám to sníží i chuť na manžela.

Jinak pokud se nesnažíte o dítě a nemáte problémy s krevním oběhem, tak ta antikoncepce by to měla vyřešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
6.10.16 08:21
@Anonymní píše:
@Ou antikoncepci v žádném případě už brát nechci…

Tak to pak možná budete mít za chvíli skvěou kondici :)

Jinak splašené hormony by vyřešilo i těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40780
6.10.16 08:30
@Ou píše:
Během plodného období vstát o hodinu dřív a zajíst si do fitness centra a nebo si zaběhet.

Jíst v tu dobu pouze makrobitickou stravu a pít ve velkém tonik s chininem - prý tlumí libido.

Má to tu nevýhodu, že stejně vám to sníží i chuť na manžela.

Jinak pokud se nesnažíte o dítě a nemáte problémy s krevním oběhem, tak ta antikoncepce by to měla vyřešit.

Nechápu, proč se cpát chemií…
Zakladatelka se v podstatě dostala do normálního stavu, já osobně si to užívám, ty cyklické stavy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40780
6.10.16 09:17
@Anonymní píše:
@free333 jako já taky…ale snažím se svádět…to jsem nikdy dřív nedělala, při HA jsem byla celou dobu normální…brala jsem ji víc jak deset let takže jsem teď ze svého chování a chutí a všeho vyjevená, protože prostě ten kolega!!! úúúúúúúúúúúúúúaaaaaaaaaaaaaaaaa ale vím že tak za týden mě to přejde :D ale přežít vždy ten týden je masakr!!!bych hi nejradši ojela ve výtahu a prostě pomalu lozím po zdi :D

vím o čem mluvíš, prostě jsme příroda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1456
6.10.16 10:07

Tak to vypadá, že manžel je žhavým kandidátem na kukačku. :mrgreen:

Jinak to působí, že s manželem jsi se seznámila v době, kdy jsi brala HA, která podle mnoha studií ovlivňuje to, jak si ženy vybírají partnera a z toho potom plynou tyhle překvapení, až se HA vysadí, protože ženská potom zjistí, že jí přitahují úplně jiné typy mužů, než má doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1456
6.10.16 10:40
@Anonymní píše:
@Jabadabadu ano brala jsem HA při seznámení s manželem, jenže co teď? můj manžel je skvělý manžel… :think:

No tak tady je každá rada drahá, protože každé řešení bude jen dočasné, přechodné, protože to základní, že manžel tě pravděpodobně pudově, biologicky nepřitahuje, nijak nezměníš. Do budoucna se to dokonce může posunout tak, že tě začne odpuzovat, i když je to jinak skvělý člověk a hezký chlap, kterého by spousta jiných ženských brala všema deseti.

Takže otázka je, pokud jste bez dětí, jestli manžela neposlat dál a potom nezačít lovit někoho bez HA, třeba toho kolegu, pokud je volný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7253
6.10.16 18:33

Trochu nechápu to zaměření jen na kolegu z práce. :mrgreen: Když máš chuť, tak proč ne na všechny přitažlivé chlapy a vždycky, když ti chlapa něco připomene nebo na něj pomyslíš, proč ne i na chlapy na ulici? Je to tak, že s kolegou v práci to asi nedopadne nebo jen teoreticky. Zato manžel je po ruce. Když se ti tak chce, proč nezrealizuješ všechny představy, které máš? S manželem to zrealizuješ líp než s kolegou, protože s manželem se lépe znáte a jste sehraní a můžete být otevřenější. Mimochodem.. není ti líto těch 10 let na HA? :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.16 18:53

Pridam svou trosku ohledne HA-pri seznameni s byvalym jsem ji brala uz 4roky, s byvalym jsem byla dva roky.po roce a pul jsme se rozhodli, ze zkusime tak za pul roku mimco, ze teda vysadim antiko.do mesice od vysazeni me zacal silene stvat, za 4mesice jsme sli od sebe, najednou mi fakt „nevonel“.pak jsem se seznamila s manzelem a vedela, ze to je ono 8) kdyz jsme se zacali snazit o miminko, tak do tydne jsem byla tehotna a s druhou dcerou taky. takze jsme si sedli 8) a co se tyce vykyvu nalad a hormonalni nerovnovahy behem cyklu-mohla bych napsat knizku, jsou dny v mesici, kdy se otacim za kazdym chlapem a toho svyho nesnesu, hadejte, ktery dny to jsou :mrgreen: nemame to lehky :mrgreen: :mrgreen: to me pak neskutecne vytaci reci typu:„ty ses ale protivna, ty mas kramy, ze“ :pocitac: nastesti, muj chlap to nikdy nerekl.asi vi proc :dance:

• Citovat
  • Upravit
7253
6.10.16 19:31

Radši nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat