Vaclavkova polevka dvouletakovi?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
vaclavkova polevka dvouletakovi?
Dali/y byste dvouletemu diteti bramboracku s vaclavkami? Diky za nazory ![]()
Příspěvek upraven 06.10.17 v 12:29
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Náš dvouletý teda houby z lesa jí běžně. Za mě ze zkušenosti v pohodě, když víte, co sbíráte, dokonce má houby fakt rád…
- Citovat
- Upravit
Jako vetsina jsem taky nedala, mel jen ode me asi 3 kosticky brambor na ochutnani (kdyz ty deti koukaji tak hladove, kdyz jim)…ale byla tak dobra, krome vaclavek z lesa vse domaci
… Tak jsem si rikala, ze treba priste trochu vody(teda jestli jeste bude)…rika se, ze prave vaclavky jsou tezko stravitelne…Diky za reakce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám 2,5r a s houbama se už setkala - klasika žampiony na pizze - všechno vypapala, úplně to zbožňuje, když dělám na maso na houbách, tak maso ignoruje a jde jen po houbách, snažila jsem se jí krotit, ale šlo to dost těžko…ale žádné bolavé bříško, stolice jako každý den, žádné nestrávené kousky hub jsem neviděla
už jsem zkusila i hlívovou polívku a totální úspěch, ale dávám jí tam jen pár kousků
kdyby měla bolení bříška, zácpu nebo cokoli jiného, tak bych jí to ještě nedávala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano. Kolik tech hub sni z detske porce bramboracky? Davam normalne. Smazenici ne, ale bramboracku ci masi na houbach jo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dětská mi říkala, že houby a plisnové sýry dětem nedávat. Takže je kluci ještě nikdy neměli. Samotnou polévku bez hub bych ale neměla strach dát ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Houby bych vyndala. Jsou moc tezke pro maly organismus.
Moje decka maji radi chut houbove polevky, teda bramboracky, ale houby si vyberou vedle do misky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit