Vacu Bags

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
357
12.3.06 11:48

Vacu Bags

Ahojky lidičkové!

Potřebuji doma vyklidit (uložit ne zrušit) oblečení, plyšáky, povlečení apod. a nemám moc místa. Hmm, kdo ho má, že jo? :lol: Zvažuju koupi Vacu Bags, ale nevím, jestli to fakt funguje nebo jestli je to jen reklama…

Tak a teď „babo raď“! Nenajdete-li babu, dejte svoji zkušenost. :wink:

Moooc díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
914
12.3.06 12:49

Tak já neporadím :( ,ale taky by mě to zajímalo.Uvažuju už dost dlouho,že to koupím :P ,ale taky nevím ,jestli to není jen reklama. :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
12.3.06 14:37

Reklama to rozhodne neni. Zrovna vcera jsem do „space bagu“ ulozila vybavu po 2 detech za 5 mesicu. byly toho 2 tasky od perin a veslo se to do jednoho pytle - vysalo se to a je z toho placka a sup s tim pod postel. Vrele doporucuji.

Bubina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
13.3.06 11:20

Bubino díky za pozitivní ohlas. Jen jsme se ještě dívala na srovnání Vacu Bags a Space Bags, co máš ty, a ty Vacu vyjdou o hooodně levnějc a jous i větší, Takže asi koupím spíše ty. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.3.06 13:12

Woodoo a kde se daji ty Vacu Bags sehnat ? V TV jsem videla rreklamu jen na ty Space bagy. Je fakt, ze to moc levne neni.

Dik za info Bubina

• Citovat
  • Upravit
357
14.3.06 13:50
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
14.3.06 14:17

Ahoj Bubino.
Mám velkou prosbičku. Moc o space bags uvažuji, peníze bych za to i dala, protože prostor mi chybí. Chtěla jsem se zeptat jakých velikostí jsou ty pytle. Měla jsem strach je jen tak objednat, protože reklama je reklama a ne všechno vypadá, tak jako ve skutečnosti.
Díky moc.
 Peta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
16.3.06 16:43

Peto,

tak jsem to musela jit premerit, ale ber to s rezervou (v navodu jsou jen americke jednotky) - Extra velky (1ks) ma 100×70, Velky ( 3ks) ma 85×55 a Stredni (2ks) a Cestovni (1ks) maji 55×45. Lepsi je to koupit primo v prodejne, protoze ti navic neuctujou 120,/ Kc za dopravu. Musim to jeste porovnat s Vacu bags, cenove jsou asi levnejsi protoze 1 stoji 100 Kc ale velikosti si nejsem jista.

http://www.stud-moderna.cz/…spacebag.htm

Bubina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
16.3.06 16:52

Tak jsem to prave porovnala - a jelikoz uz space bagy mam,tak ted si koupim ty Vacu - maji vetsi rozmer, coz se mi hodi na deky a perinky po mimcach. Jinak ve Space bagach jsou zase mensi rozmery coz je dost prakticke.....

Kdyz je hodne kramu, tak jsou dobre oboje a vyjde to na 1300,– Kc - coz je lepsi nez platit skladne :D

Bubina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
16.3.06 17:35

Ahoj Woodo,
ja mam doma oba typy, Vacu bags i Space bags a jsem s nima relativne spokojena, opravdu funguji.
Vacu bags jsem mela jako prvni, vysly me na 400 Kc. Jsou tam dva opravdu velky pytle (cca 120 cmx90cm) a dva mensi.
Do velkyho bagu jsem v pohode ulozila 2 stredne tluty deky z duteho vlakna a 2 perove polstare. Nevyhodou u meho typu je zavirani, je to takova scvakavaci lista a jde to hrozne spatne uzavrit a uchazi to a vsude se ta lista plete, protoze precuhuje. Takze vlastne spokojenost s principem, ale ne provedenim. Ale ted jsem videla na ne v TV reklamu, a uz tam meli zavirani na ZIP, coz je o hodne lepsi.
Protoze ale mame malo mista a ta myslenka se mi libi, neodolala jsem a objednala Space bags. Je to 7 ks (2 XL. 2L, 2S a 1 cestovni- vzduch se vysava srolovanim). Zavirani maji na ZIP, ale zas maji dle meho horsi igelit (strasne slaby a takovy moc krehky), takze se bojim, kdy se mi protrhne nebo ve zlomu udela dira. A jsou o hodne mensi (ty XL asi 100cmx60cm), takze do 1XL ulozim 1 deku + 1 polstar. Lip se s nima ale manipuluje a je to lepe skladne.
No a vcera jsem v letaku Hypernovy videla reklamu na vacu bag 50×86 cm za 69 Kc a 73× 130 cm za 89 KC **, takze bych se nejdriv podivala tam! a maji uzavirani na ZIP! To se mi zda jako nejlepsi nakup.

Urcite si neco vyber, je to supr vec.
Holenka**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
16.3.06 18:10

Ahoj holky

tak zrovna vaku bags? jsem si včera kupovala u nás na poště - od firmy TVPRODUCTS - asi je to jejich přidružená prodejna - normálně na tom letáku přímo od pošty - zkuste to.. A dnes jsem něco podobného viděla v Albertu.. po jednom za 89, na poště byly 2 za 199 (jeden velký a jeden malý)

Věra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
16.3.06 18:24

Ahojky. Měla bych taky dotaz. Není pak to prádlo z toho nějak třeba zatuchlé nebo podobně, když je nevětrané?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
16.3.06 18:33

Evak - v návodu píšou, aby se obsah každý půlrok vyvětral. Mám Spacebagy cca 5 měsíců a ještě jsem „nevětrala“, ale protože tam dávám hlavně zimní bundy, kombinézy, peřiny, tak to stejně min. každý půlrok vyndám.
 E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
16.3.06 19:08

Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
16.3.06 20:24

Taky doporučují, aby se péřové a objemné věci stlačovaly na max. 50% jejich objemu, jinak se může náplň poškodit (peří polámat).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný