Vadí chlapům, co děláte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
279
18.5.14 23:48

Zakladatelko, asi nejdůležitější je, abys k té kamarádce šla. Když nepůjdeš, budeš jen pokračovat v té řadě ústupků, o které píšeš. Hlavně když půjdeš, partner to přijme (bude muset) a do budoucna už bude jaksi „vědět“, že něco takového může nastat..a postupně to snad půjde bez jeho uštěpačných poznámek.
Váš vztah je - jak sama píšeš - asi docela nevyrovnaný, ale neboj..když občas u té kamarádky přespíš (nebo někam vyrazíš), partner si prostě zvykne a bude ti líp..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
18.5.14 23:50

@marrlinka aha, takže kombinace psychické teroristky a zlé sadistky, ošklivé. Manžel by si měl zde měl založit profil. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.5.14 07:46
@Anonymní píše:
Zdravím,
Předem se omlouvám za anonym.
Nevím moc, jak to napsat. Partnerovi vadí, když někam jdu. Abyste to ale správně pochopily. Nikdy jsem nebyla nijak extrémně společenská. Po seznámení s partnerem ještě i mnoho mých kamarádek „zmizelo“ (první láska a všechno šlo stranou). Teď máme 8 měsíční mrně. Já jsem s ním logicky doma a při tom pracuji. Nikam nechodím, maximálně na procházku s kočárem. To mu nevadí. Ale štve ho, pokud jdu na tu procházku s kamarádkou. Bere to jako ztrátu času a zbytečné plky. Ovšem tyhle kamarádkovské procházky mám minimálně. A stejně u toho má řeči.
Teď mě ale kamarádka pozvala k sobě na noc. Že si uděláme dámsko-dětskou jízdu. Dáme prcky spinkat a mrknem na film. Tak jsem to řekla partnerovi. A ten se urazil, že mu to oznamuji a neptám se ho, jestli můžu nebo jestli mu to vadí. A že mám doma práci. Jenže práci mám od pondělka do neděle a byla jsem nadšená, že jeden večer bych jen tak pokecala.No, dost mě to mrzelo. On za tu dobu už byl několikrát pryč a nikdy jsem neřekla jediného slova. Navíc bych měla prcka s sebou.
Nevím, taky se tak vaši partneři staví k vašim „odchodům“?

můj mi do tohoto nekecá. Můžu si dělat, co uznám za vhodné. Akorát dát echo, že se třeba zdržím nebo tak, ať ví, že jsem v cajku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
19.5.14 08:51

Ahoj holky,
tak to máme celkem podobné, muj den začíná probuzení s miminkem připravit muži kavu a odjíždí do ráce na stavbu, v 11hod hodinový oběd, takže rychle něco pripravit, ale nepohrdne i namazanýi rohlíky :lol:..po tom co odjede zpet do prace musim venčit(jeho) psa (jinak mužu uklizet doma bobky) ja se placam doma s malou a ve 4 hodiny se vrací domu, večere, kava, probrání co bylo a začná každovečerní stereotip, já stále něco poklízím nebo se staram o malou, když se hezky jdeme ven nebo k dědoj(mymu tatoj) na chalupu. večer ulice, zprávy a film v TV a takhle to je až do pátku co přijíždí jeho 9letý syn. a výkend vypada tak rano TV hrajou „plejstejšny“ sem tam se zastaví jeho kamaradi na hry a kavu, nebo jdeme k jeho rodičum, kterí bydlí kousek od nás…(mýho tátu nenavštevujeme jelikož se tam cítí trapně a nema si snim co říct) ale to že u jeho rodiču koukame kolikrát do blba a je ticho nikoho nezajíma… opravdu super rodinny život. nechci si stěžovat, ale opravdu je to stále do kola :(…príjde mi že nás uplně přehlíží. když jsem byla těhotná, těšila jsem se že budem chodit na výkendový výlety a vše co k tomu paří.. ale to slyším furt, kam chceš jed kdy auto není v pořádku, kde co chceš dělat bez penez…jsem unavený chodím taky do práce… a já nemam žadnou svou kamaradku mam jen 8měsíční dceru, sem tam si jí o výkendu veme mamka nebo sestra, ale to se na dni nic nemění… :? už jsem z toho otravena.. je to blbej stereotip nuda.. život mi utíká před očima mala za chvíli bude chodit.. rada bych jela do zoo.. ale furt je nějaky ale.. nebaví me se starat o jeho syna když mi t :? vykendi nijak nekompenzuje…asi jsem mlada nevyřaděna (23let) a on je možna až moc vyřaděný že už ho nic nebere (30let) :zed: co jsi o tom myslíte…:/??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
19.5.14 09:50

@Barbara08 Ahoj, napíšu Ti svůj názor, ale hlavně si myslím že je to o povahách obou a o tom, jak jsou schopni bránit a vážit si sami sebe…
Rozhodně bych přestala vařit vždy kávu manželovi a „podstrojovat“ mu, pokud on někdy kávu a třeba zákusek nenachystal Tobě. (Oběd neberu - to vařím taky, protože manžel umí tak míchaný vajíčka.) Uklízel někdy on? - Měl by si na něco aspoň občas sáhnout. Dokud jsem „nedonutila“ manžela občas vysát, drobil mi pořád na koberec. Začal s řečmi a vysával jen naoko, tak jsem ho vzala k rohům s prachem a ukázala, že takhle teda ne. Příště to bral pořádně a pochválila jsem ho. Občas mu zase řeknu, že si vážím, že mi pomáhá (dělá jim dobře, pochválit jejich ego). S házením prádla do koše to by chlap taky mohl zvládnout - prostě neperu, co není v koši, ať si chodí třeba nahej - naučil se vždy prádlo dávat do koše :) Zkus ho trochu zapojit i s tím, že když ti ve chvíli volna pomůže, pomůžeš zase ty jemu, nebo půjdete společně s prckem ven.
Chtěla bys ke svému tátovi jezdit? Pokud ano, tak jeďte, i když se cítí trapně!!! Zvykl by si, nebo ať si vezme noviny, nebo co ho baví. Co když Ty se cítíš trapně na jeho návštěvách a stejně jezdíš? - co kdybys mu něco v tom smyslu někdy řekla? že by mohl udělat kompromis a i s Tebou jezdit kam chceš ty?
A když si vezme dceru mamka, sestra, tak bež taky a vyražte třeba do té ZOO (bez manžela, pokud nebude chtít). On si tu kávu jednou taky dokáže udělat sám a pak třeba trochu povolí, když to uděláš častěji.
A když chodíš s dcerou ven, nepotkáváš nějaké maminky taky s dětmi? To je podle mě nejjednodušší se seznámit, pokecat, skamarádit se a třeba se pak i domlouvat na pravidelných procházkách - přišla bys na jiné myšlenky a vypadla z domu. Rozhodně je tvůj chlap zvyklý na to, že se o vše postaráš, si vždy doma a nic jiného prostě nemáš a to je chyba. Přijde mi, jak píšeš, že si vůbec neváží toho, co pro něj děláš. Zkus to změnit co nejdřív, jinak to pak půjde jen těžko. (jsme spolu s manželem už 7 let, ono pro někoho to není moc, ale od začátku mu nedělám služku a je to dobře, jsme rovnocennými partnery).
A 9ti letý syn, běž s nimi hrát, nebo se zapoj a pak zapoj je do společné rodinné procházky s piknikem? Šlo by to?
Hodně štěstí a pokud nejsi šťastná, začni s tím něco dělat, jinak to bude horší, to mi věř!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
19.5.14 22:41
@Chlap74 píše:
Podle mě je to normální. Měla bys kleknout na kolena a poprosit jej o odpuštění. A půl roku nevycházet z domu (kromě nákupů)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
19.5.14 22:42
@dani24687 píše:
To teda fakt nestaví 8o bych mu něco pěkně od plic řekla :cert: že už by mě příště poslal sám a i bez děcka :mrgreen:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
19.5.14 22:44

Nevím, co mému partnerovi na mě vadilo. Byla jsem asi příliš hodná a nikam nechodila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45739
19.5.14 22:55

Tak ja si myslím, ze jde o klasicky zacatek přinejmenším psychického domácího násilí. Takto to totiz začíná, omezí druhému kontakty s okolím, pak začnou kontrolovat a omezovat cinnost na netu, následuje kontrola financí…atd atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
19.5.14 23:03

Anonymko, takový byl můj první. Taky jsem byla dlouho husa, taky dost mladá, no, s čím srovnávat není že. Byl to cvok, a pořád to hrál na to, jak mě šíleně miluje. Byla to akorát manipulace, moje kamarádky taky nesnášel…ještě by mi řekly, že jsem s cvokem, že ano. Dala jsem mu vale a kňoural jak štěně najednou, bylo po machovi. Normálně jdi a nebav se s ním o tom. Jako to není koupě bytu nebo víkend v Paříži, abyste se o tom doma takhle rozvlekle rozcrcávali, proboha, jen procházka s kámoškou! Je to normální, on není, věř mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
19.5.14 23:08

Je to debil, buď mu rychle nastavíš pravidla, že i ty můžeš bez dovolování jít třeba na tah s kámoškama, nebo se časem stane jeho majetkem. On tď má pocit, že ti to vyhovuje a zřejmě je ovladatelský typ…pozor na to. Aby to neskončilo domácím násilím. Asi si tě moc neváží, když tohle dělá.
Mě manžel naopak vyhání, abych někam šla…nemá s tím nejmenší problém a samozřejmě já nemám problém s tím, když jde někam on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.15 22:40

Ahoj, mám takový problém s manželem. Dělá mi poslední dobou scény, když někam vyrazím. Teď naposledy to bylo kvůli tomu, že jsem vyrazila na rodinnou oslavu, pak že jsem si šla sednout s pár lidmi z práce a pak, že jsem se sešla s kamarádkou. Toto se stalo v 2 týdnů. Nijak extra ven nechodím. Když je to jednou za měsíc, je to hodně. Ale nechápu, proč mu to najednou vadí. Nikdy dříve mu to moc nevadilo. :nevim:
Vyčítá mi, že by ocenil, když tolik pracuje, že jsem nebyla raději doma a neudelala mu večeři. Ale ja prece nemuzu kazdy den sedět doma a čekat na něj s teplou večeří..!?
Nemáte nějaký tip, jak toto u chlapa odbourat? :think:

(prosím vložit anonymně)

• Citovat
  • Upravit
6160
9.10.15 22:47
@Anonymní píše:
Ahoj, mám takový problém s manželem. Dělá mi poslední dobou scény, když někam vyrazím. Teď naposledy to bylo kvůli tomu, že jsem vyrazila na rodinnou oslavu, pak že jsem si šla sednout s pár lidmi z práce a pak, že jsem se sešla s kamarádkou. Toto se stalo v 2 týdnů. Nijak extra ven nechodím. Když je to jednou za měsíc, je to hodně. Ale nechápu, proč mu to najednou vadí. Nikdy dříve mu to moc nevadilo. :nevim:
Vyčítá mi, že by ocenil, když tolik pracuje, že jsem nebyla raději doma a neudelala mu večeři. Ale ja prece nemuzu kazdy den sedět doma a čekat na něj s teplou večeří..!?
Nemáte nějaký tip, jak toto u chlapa odbourat? :think:(prosím vložit anonymně)

Nechci být zlá, ale troufla bych si říct, že ti zahnul nebo měl myšlenky a teď si tě víc hlídá.

Tuším, že někteří chlapi to tak mají.

Nebo proč by najednou z ničeho nic začal žárlit?

Možná si jenom všiml, že se líbíš jeho kamošovi nebo tak něco :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
9.10.15 22:51

@Caitlyn jo jo, podle sebe soudím tebe, někdy to tak opravdu je.
Jinak zakladatelko, nic neodbouravej, prostě to tak je a tečka. Nejsi jeho posluhovačka a jednou za měsíc se to fakt nezblazní a abych mu zavřela pusu, večeři by měl na plotně, otočit knoflík snad zvládne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39839
9.10.15 22:51

Podle sebe soudím tebe…? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie