Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@Anonymní píše:
Ahoj holky, malý má 20 měsíců a od narození je na Beba, do půl roka HA pak už normální Beba Pro 3, kdykoliv sem mu zkusila dát jiné mléko-Sunar, Hipp, Nutra defence, Hami, Nestlé Junior tak mi přijde že mu žádné nesedí, dokonce ani Beba 4, jakoby mu po všech bylo těžko, je to vůbec možné, vždyť už to není malé miminko. máte s tím některá zkušenost,.díky za rady![]()
![]()
Já byla nucena vyzkoušet Bebivitu a malá nijak neodporovalaa vypila to. Nikdy jsem neochutnávala, ale asi každý mlíko chutná jinak a možná je už tvůj prcek na to zvyklej.
A ta bebivita je něco jako Beba u nás??? koukala jsem že je to německé mléko ale cena je zajímavá oproti Bebě ![]()
@papavalina píše:
A ta bebivita je něco jako Beba u nás??? koukala jsem že je to německé mléko ale cena je zajímavá oproti Bebě
bebivita má prý podobné složení jako nutrilon
chuťově je dobrá ![]()
@kikinka7550 píše:
bebivita má prý podobné složení jako nutrilonchuťově je dobrá
Aha, tak ten nám teda neseděl vůbec, tak to radši zkoučet nebudeme ![]()
Ahoj holky, malý má 20 měsíců a od narození je na Beba, do půl roka HA pak už normální Beba Pro 3, kdykoliv sem mu zkusila dát jiné mléko-Sunar, Hipp, Nutra defence, Hami, Nestlé Junior tak mi přijde že mu žádné nesedí, dokonce ani Beba 4, jakoby mu po všech bylo těžko, je to vůbec možné, vždyť už to není malé miminko. máte s tím některá zkušenost,.díky za rady