Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj holky
používáme mlíčko BEBIVITU 2 protože malej měl do 6.měsíce BABYDREAM a spokojenost, pak jsme najeli na dvojku a začal ji plivat a nechce ji
BEBIVITA mu chutná
teď jsem našla na internetu mlíčko MILASAN http://www.maminsen.cz/…r-p-937.html nemáte někdo zkušenosti??? jaké je chuťově a snáší ji prcci dobře??? Díky ![]()
Hele a sunar jsi nezkoušela? Většinou ho mají často v akci a i bez akce stojí u nás v lékárně 200,– ![]()
Koupila jsem Sunar complex v akci za 156,– /6 krabic a doprava zdarma. Bohužel malej 3 dny nešel na velkou a to chodí pravidelně 1-2× denně. 4 dne, řev
, tlačil jak vzteklej a pak vytlačil bobek jak šutr
, tak jsem sunar prodala na aukru a najeli jsme na babydream a pohoda
ale jak jsem psala 2 už mi nechce a BEBIVITA je v pohodě
jen jsem se chtěla zeptat na ten Milasan, vidím to poprvé, tak jestli s tím někdo nemá zkušenosti
že bychom to vyzkoušeli ![]()
@Alčák1 tak já nemám osobní zkušenost, ale mám známou, ta ho dávala dceři do jejích skoro 2let a malá ho snášela dobře a chutnalo jí
složením je prý podobný nutrilonu, chutí nevím.. Vyzkoušej ho ![]()
Zkusím koupit dvě krabici a uvidíme. Ono většinou trvá 3 týdny než se pozná, jestli jo nebo ne, díky ![]()
Ahoj! Mléko Milasan vyzkoušené osobně nemám, ale moje kamarádka ho dávala od 3.měsíce (musela dokrmovat ) až do dvou let! Takže jednoznačně doporučila, v Německu stojí 800g 4,95 eur, takže i krásná cena, pokud máš možnost nakupovat tam
. U nás to vypadá, že moje mlíčko malé také přestává stačit, takže rozhodně zkusím doporučený Milasan.
@Alčák1 Ahoj, MILASAN 1 a teď i 2 kupuju, jsme spokojeni. Mohu jedině doporučit i cenově ![]()
Ahoj s Milasanem 1 mám velice dobré zkušenosti, malá je po něm klidná, hezky přes noc spinká, pěkně jí nasytí, chuťově je dobrý, nehrudkuje, nedělá pěnu a je za skvělích 150 Kč/800g, rozhodně doporučuji ![]()
Ahoj, bohužel mám špatné zkušenosti. Obě děti mi po milasanu zvracely. Malej hned pri prvním balení. Teď jsem ho po šesti letech vyzkoušela u malé a po dvou měsících začala blinkat taky. Třeba to není mlickem, ale za mě milasan ne…
Ahoj, obnovuji diskuzi. Chci si koupit milasan. Ty, ktere jste si ho koupily, jak jste byly spokojene? Mala nema nastesti zadne problemy, do ted byla na nenatalu. ![]()
Můžu prosím se zeptat kde ho kupujete nebo na jakých stránkách objednáváte?
@Michaela10101 Kupujeme Milasan v Německu v Aldi
A mají ho tam i v DM.
koupili jsme v německém kauflandu Milasan 1 na zkoušku, 500g asi 100kč vyjde a proti sunaru se zdá být méně sladší,tak uvidíme jak zachutná…
@Alčák1
Když jsem bohužel přestala kojit začali jsme s Nutrilonem, bohužel nám nevyhovoval a dostali jsme tip pravé na Milasan…je to německý výrobek tudíž absolvujeme cesty do Německa, kde poridime 10 krabic najednou(takto se to vyplatí). ![]()
Malá je po něm naprosto spokojená, krásně přibývá na váze - a to je pro nas důležité.
Mohu tedy jen doporučit cena je dobrá, kvalita též. Kdyz člověk dodrží postup přípravy, nehrudkovati, dobre se rozpouští. My jsme si poridili teplomer na maso
od Tescomy a jedeme přesně podle návodu. ![]()