Mléko Milasan

2752
4.1.13 15:20

Mléko Milasan

Ahoj holky :mavam: používáme mlíčko BEBIVITU 2 protože malej měl do 6.měsíce BABYDREAM a spokojenost, pak jsme najeli na dvojku a začal ji plivat a nechce ji :,( BEBIVITA mu chutná :think: teď jsem našla na internetu mlíčko MILASAN http://www.maminsen.cz/…r-p-937.html nemáte někdo zkušenosti??? jaké je chuťově a snáší ji prcci dobře??? Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17013
4.1.13 17:44

Hele a sunar jsi nezkoušela? Většinou ho mají často v akci a i bez akce stojí u nás v lékárně 200,– :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
4.1.13 17:49

Koupila jsem Sunar complex v akci za 156,– /6 krabic a doprava zdarma. Bohužel malej 3 dny nešel na velkou a to chodí pravidelně 1-2× denně. 4 dne, řev :cert:, tlačil jak vzteklej a pak vytlačil bobek jak šutr :(, tak jsem sunar prodala na aukru a najeli jsme na babydream a pohoda :lol: ale jak jsem psala 2 už mi nechce a BEBIVITA je v pohodě :lol: jen jsem se chtěla zeptat na ten Milasan, vidím to poprvé, tak jestli s tím někdo nemá zkušenosti ;) že bychom to vyzkoušeli :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
4.1.13 19:07

@Alčák1 tak já nemám osobní zkušenost, ale mám známou, ta ho dávala dceři do jejích skoro 2let a malá ho snášela dobře a chutnalo jí ;) ;) složením je prý podobný nutrilonu, chutí nevím.. Vyzkoušej ho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
4.1.13 19:17

Zkusím koupit dvě krabici a uvidíme. Ono většinou trvá 3 týdny než se pozná, jestli jo nebo ne, díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
silvie550
5.1.13 08:21

MILASAN

Ahoj! Mléko Milasan vyzkoušené osobně nemám, ale moje kamarádka ho dávala od 3.měsíce (musela dokrmovat ) až do dvou let! Takže jednoznačně doporučila, v Německu stojí 800g 4,95 eur, takže i krásná cena, pokud máš možnost nakupovat tam :-). U nás to vypadá, že moje mlíčko malé také přestává stačit, takže rozhodně zkusím doporučený Milasan.

• Citovat
  • Upravit
411
15.1.13 08:12

@Alčák1 Ahoj, MILASAN 1 a teď i 2 kupuju, jsme spokojeni. Mohu jedině doporučit i cenově :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
30.6.13 22:53

Milasan 1

Ahoj s Milasanem 1 mám velice dobré zkušenosti, malá je po něm klidná, hezky přes noc spinká, pěkně jí nasytí, chuťově je dobrý, nehrudkuje, nedělá pěnu a je za skvělích 150 Kč/800g, rozhodně doporučuji :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.11.14 20:34

Ahoj, bohužel mám špatné zkušenosti. Obě děti mi po milasanu zvracely. Malej hned pri prvním balení. Teď jsem ho po šesti letech vyzkoušela u malé a po dvou měsících začala blinkat taky. Třeba to není mlickem, ale za mě milasan ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1467
30.12.14 11:54

Ahoj, obnovuji diskuzi. Chci si koupit milasan. Ty, ktere jste si ho koupily, jak jste byly spokojene? Mala nema nastesti zadne problemy, do ted byla na nenatalu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.17 09:10

Můžu prosím se zeptat kde ho kupujete nebo na jakých stránkách objednáváte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1526
5.2.17 20:49

@Michaela10101 Kupujeme Milasan v Německu v Aldi ;) A mají ho tam i v DM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
6.4.19 11:22

koupili jsme v německém kauflandu Milasan 1 na zkoušku, 500g asi 100kč vyjde a proti sunaru se zdá být méně sladší,tak uvidíme jak zachutná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.19 04:46

Milasan 1

@Alčák1
Když jsem bohužel přestala kojit začali jsme s Nutrilonem, bohužel nám nevyhovoval a dostali jsme tip pravé na Milasan…je to německý výrobek tudíž absolvujeme cesty do Německa, kde poridime 10 krabic najednou(takto se to vyplatí). :dance:
Malá je po něm naprosto spokojená, krásně přibývá na váze - a to je pro nas důležité.
Mohu tedy jen doporučit cena je dobrá, kvalita též. Kdyz člověk dodrží postup přípravy, nehrudkovati, dobre se rozpouští. My jsme si poridili teplomer na maso :D od Tescomy a jedeme přesně podle návodu. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová