Vaflovač - jaký doporučíte?

378
9.8.13 23:33

Vaflovač - jaký doporučíte?

Potřebuju poradit od "znalých a zkušených ;-) ".

Jaký vaflovač můžete doporučit z osobní zkušenosti? Koukala jsem na Moulinex 3v1 a Tefal Avanté 3v1. Máte některá doma?

• kvalitní nepřilnavé desky (aby se neolupovaly, nepřipalovaly)
  • využívat budeme denně, hlavně na vafle
  • vaflovač nemusí mít hluboké vaničky, stačily by i ty mělčí
  • klidně může mít i vyndavací desky (tedy 2v1 nebo 3v1 - využijeme :-) )
  • vítám i recepty bez vajec
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13141
9.8.13 23:51

Prej se dá vaflovat v toustovači. Co je na tom pravdy? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
10.8.13 06:57

Mám tefal avanté a je super, desky se nepřipalují a dobře se udržují :) dělám i bezlepkové vafle a nepřipékají se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Reňulín
10.8.13 07:23
@omites píše:
Prej se dá vaflovat v toustovači. Co je na tom pravdy? :jazyk:

jo, dá :), resp. v sendvičovači - máme jeden a ten má výměnné plotýnky - grilovací, vaflovací a sendvičovací :)

• Citovat
  • Upravit
378
10.8.13 08:09

@omites,

v noci jsem googlila a našla - někdo fakt zkoušel vafle přímo do sendvičovače a prý se povedly :D - takže místo mřížek vypadaly jako polštáře.
Otázkou je, zda pak prostředek není nedopečený a kraje moc křupavé? Přece jen jsou sendvičovače (tedy aspoň ten můj, co mám doma) dost hluboké uprostřed, taková jakoby skoro pyramida nahoru i dolu… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
10.8.13 08:13

@prudusinka,

koukala jsem na něj v obchodě - měli vedle sebe vystavený Moulinex a Tefal . Přiznám se, že právě nevím, který je lepší (nebo nějaký lepší) :nevim:

Jo a v obchodě, na těch vystavených kusech, byla dvířka doooost navolno, taková až vyklací - to je normálně nebo ne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
10.8.13 08:26

My mame ten Moulinex 3 v 1 a je vybornej. Vyuzivame vsechny 3 plotynky, skvele se udrzuje. Vafle jsou z neho taky vyborne, ja jen doporucuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
10.8.13 08:50

@Jandulanda,

takže nepřipaluje? A jak dlouho ho máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
10.8.13 11:34

Mam nasledujici sendwichovac a delam v nem i vafle. Jsou udelane rovnomerne a jsou i ve stredu dopecene, vybiram plotenky ktere jsou do ctverce, ne ty s tou uhloprickou ve prostred.

http://www.mall.cz/…ce/ecg-s-099

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
11.8.13 17:40
@Valentynka píše:
@Jandulanda,takže nepřipaluje? A jak dlouho ho máš?

Ja jsem s nim spokojena, nepripaluje a dobre se udrzuje. Mame ho asi trictvrte roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.14 14:04

Holky, dostali jsme vaflovač k Vánocům a nevím kde je chyba jestli v těstě nebo ve vaflovači, ale vždycky mi to těsto trochu vyteče po stranách. Takže jedna strana vafle je krásná jak má být a druhá strana je jak placka a samozřejmě že to není tak dopečené jak má. Tak teď nevím jestli dělám blbě těsto nebo mám dát ten vaflovač reklamovat :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max