Vaflovač - jaký doporučíte?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Vaflovač - jaký doporučíte?
Potřebuju poradit od "znalých a zkušených
".
Jaký vaflovač můžete doporučit z osobní zkušenosti? Koukala jsem na Moulinex 3v1 a Tefal Avanté 3v1. Máte některá doma?
- kvalitní nepřilnavé desky (aby se neolupovaly, nepřipalovaly)
- využívat budeme denně, hlavně na vafle
- vaflovač nemusí mít hluboké vaničky, stačily by i ty mělčí
- klidně může mít i vyndavací desky (tedy 2v1 nebo 3v1 - využijeme
) - vítám i recepty bez vajec
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mám tefal avanté a je super, desky se nepřipalují a dobře se udržují
dělám i bezlepkové vafle a nepřipékají se
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@omites píše:
Prej se dá vaflovat v toustovači. Co je na tom pravdy?
jo, dá
, resp. v sendvičovači - máme jeden a ten má výměnné plotýnky - grilovací, vaflovací a sendvičovací ![]()
- Citovat
- Upravit
v noci jsem googlila a našla - někdo fakt zkoušel vafle přímo do sendvičovače a prý se povedly
- takže místo mřížek vypadaly jako polštáře.
Otázkou je, zda pak prostředek není nedopečený a kraje moc křupavé? Přece jen jsou sendvičovače (tedy aspoň ten můj, co mám doma) dost hluboké uprostřed, taková jakoby skoro pyramida nahoru i dolu… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
koukala jsem na něj v obchodě - měli vedle sebe vystavený Moulinex a Tefal . Přiznám se, že právě nevím, který je lepší (nebo nějaký lepší) ![]()
Jo a v obchodě, na těch vystavených kusech, byla dvířka doooost navolno, taková až vyklací - to je normálně nebo ne???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My mame ten Moulinex 3 v 1 a je vybornej. Vyuzivame vsechny 3 plotynky, skvele se udrzuje. Vafle jsou z neho taky vyborne, ja jen doporucuju!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam nasledujici sendwichovac a delam v nem i vafle. Jsou udelane rovnomerne a jsou i ve stredu dopecene, vybiram plotenky ktere jsou do ctverce, ne ty s tou uhloprickou ve prostred.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Valentynka píše:
@Jandulanda,takže nepřipaluje? A jak dlouho ho máš?
Ja jsem s nim spokojena, nepripaluje a dobre se udrzuje. Mame ho asi trictvrte roku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, dostali jsme vaflovač k Vánocům a nevím kde je chyba jestli v těstě nebo ve vaflovači, ale vždycky mi to těsto trochu vyteče po stranách. Takže jedna strana vafle je krásná jak má být a druhá strana je jak placka a samozřejmě že to není tak dopečené jak má. Tak teď nevím jestli dělám blbě těsto nebo mám dát ten vaflovač reklamovat ![]()
- Citovat
- Upravit