Nerozumím anatomii vagíny

Anonymní
17.1.21 19:51

Vagína

Dobrý večer,
Je mi 16 let a už delší dobu me zajímá, co je taková ta malá věc tam dole, co jak kdyby trochu čouhá ven z vagíny. Už půl roku jsem sexuálně aktivní a vcera jsem si všimla, ze se mi ta věc zvětšila (lépe řečeno natáhla a je delší), takže se začínám obavat aby se to neutrhlo a jestli to tam ma vůbec byt, popř. co to je a proč to tam je. Menstruace mi skončila včera, píšu to proto, Kdyby to s tím nějak souviselo. Budu moc ráda za odpovědi. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1243
17.1.21 19:53

Pošli foto 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
17.1.21 19:57

To se dělá jen lidem, co zakládají debilní diskuze. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
17.1.21 20:00
@Anonymní píše:
Dobrý večer,
Je mi 16 let a už delší dobu me zajímá, co je taková ta malá věc tam dole, co jak kdyby trochu čouhá ven z vagíny. Už půl roku jsem sexuálně aktivní a vcera jsem si všimla, ze se mi ta věc zvětšila (lépe řečeno natáhla a je delší), takže se začínám obavat aby se to neutrhlo a jestli to tam ma vůbec byt, popř. co to je a proč to tam je. Menstruace mi skončila včera, píšu to proto, Kdyby to s tím nějak souviselo. Budu moc ráda za odpovědi. Děkuji.

Určitě chodíš na gynekologii, tak se zeptej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15097
17.1.21 20:01
@Anonymní píše:
Dobrý večer,

tak ta malá věc co ti čouhá bude asi tampon :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
17.1.21 20:02

To snad ne tohle 😂
Pokud jsi uz mela sex, tak jsi pravdepodobne otehotnela a leze z tebe uz dite ven. Respektive jeho ruka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15156
17.1.21 20:03

Nepadl příteli při sexu pták?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
17.1.21 20:20

To je krytoryt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
17.1.21 20:20

Zajdi na gynekologii a nech se vyšetřit. Může to být jen zbytek panenské blány, který odstraní. My ti tu neporadíme.

• Citovat
  • Upravit
56505
17.1.21 20:24

Troll :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
17.1.21 20:53

Tak já bych to uřízla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
17.1.21 21:05

Bez fotografie to nemůžeme odpovědně posoudit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2085
18.1.21 19:57
@Janli píše:
Zajdi na gynekologii a nech se vyšetřit. Může to být jen zbytek panenské blány, který odstraní. My ti tu neporadíme.

Nemůže. Neni to plátno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria