Vaginální krém - menstruace

Anonymní
16.12.10 08:25

Vaginální krém - menstruace

Ahoj holky, mám zánět pochvy a dostala jsem Dalacin krém, bohužel mě u Dr. nenapadlo se zeptat, zda se může zavádět i když budu mít MS? Léčba je na 5 dní, já to tak za 2dny dostanu. Rozum mi radí, zavádět už teď, aby se infekce při MS nedostala dál. Jak jste to brali vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6545
16.12.10 08:36

dala bych po MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.12.10 09:45

zavolej si na gyndu, ale ja bych to taky dala az po MS. Mne se jednou doktor snazil prelecit taky „zanet“ po zhorsenem cipku, ale rekl mi - nasadit po MS a po te dalsi pak prijit na dalsi stery

• Citovat
  • Upravit
6545
16.12.10 09:47

někdy to píšou i na příbalovém letáku. Volat na gyndu, ale vědět by měli i v lékárně - stačí zavolat.

Ale zatim cokoliv bylo, tak vždy po…kdyžtak napiš, jak to tedy je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.12.10 10:54

Na gyndě nejsou, do lékárny jsem volala a tam mi řekla, ať zavolám na gyndu, když jsem řekla, že tam nejsou, tak říkala ať zavádím až po MS, ale jistá si moc nebyla..Takže další rady uvítám.

• Citovat
  • Upravit
369
16.1.11 18:42

Ahojky, byla jsem v podobné situaci a gyndr mi řekl, že buď začít užívat hned, při ms přerušit a ihned po jejím skončení doužívat nebo začít užívat až po ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AndryzZ2
12.2.12 09:59

Dobrý den

Byla jsem v nemocnici na gynekologickém oddělením se zánětem a po propuštění mi lékař předepsal Dalacin (clindamycin phosphate)
Užívám ho již 4 dny a objevila se mi krev. Menstruaci mám mít až za týden. Je tedy možné, že tou léčbou Dalacinem se mi to uspíšilo?

• Citovat
  • Upravit
2
5.12.13 11:53

Dobry den chci jse zeptat kolik stoji ten delacin vagin. krem dekuji za odpověď pan doktor mi ho napsal a nemam moc penez tak aby nestal 200kc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí