Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
zavolej si na gyndu, ale ja bych to taky dala az po MS. Mne se jednou doktor snazil prelecit taky „zanet“ po zhorsenem cipku, ale rekl mi - nasadit po MS a po te dalsi pak prijit na dalsi stery
někdy to píšou i na příbalovém letáku. Volat na gyndu, ale vědět by měli i v lékárně - stačí zavolat.
Ale zatim cokoliv bylo, tak vždy po…kdyžtak napiš, jak to tedy je
Na gyndě nejsou, do lékárny jsem volala a tam mi řekla, ať zavolám na gyndu, když jsem řekla, že tam nejsou, tak říkala ať zavádím až po MS, ale jistá si moc nebyla..Takže další rady uvítám.
Ahojky, byla jsem v podobné situaci a gyndr mi řekl, že buď začít užívat hned, při ms přerušit a ihned po jejím skončení doužívat nebo začít užívat až po ms.
Dobrý den
Byla jsem v nemocnici na gynekologickém oddělením se zánětem a po propuštění mi lékař předepsal Dalacin (clindamycin phosphate)
Užívám ho již 4 dny a objevila se mi krev. Menstruaci mám mít až za týden. Je tedy možné, že tou léčbou Dalacinem se mi to uspíšilo?
Dobry den chci jse zeptat kolik stoji ten delacin vagin. krem dekuji za odpověď pan doktor mi ho napsal a nemam moc penez tak aby nestal 200kc
Ahoj holky, mám zánět pochvy a dostala jsem Dalacin krém, bohužel mě u Dr. nenapadlo se zeptat, zda se může zavádět i když budu mít MS? Léčba je na 5 dní, já to tak za 2dny dostanu. Rozum mi radí, zavádět už teď, aby se infekce při MS nedostala dál. Jak jste to brali vy?