Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, udajne jsou dva typy zen a jedny jsou schopny dosahnout vrcholu vaginalne, ale ty druhe nikoliv
Ma zkusenost je takova, ze pri samotnem styku sem mela vaginalni org jen jednou a dodnes netusim, jak to udelal
takze myslim, ze i ja bych uvitala navod
![]()
Tak to by me celkem taky zajimalo protoze ja to mam uplne stejne
taky se stale snazime zkousime uplne vsechno a porad nic
rika se ze to jde pry az po detech ![]()
Zdravím
Nejsi jediná, mám vyčteno z netu, že vaginální orgasmus je spíše raritou a ženy právě ve více než 50% případů zažívají vzrušení při dráždění klitorisu. Osobně to mám také tak, ale jsem asexuálka, takže sex neprovozuji vůbec, jen při masturbaci a vím, co mě vzruší ![]()
Muj tip - zadna divocina
uprimne - nikdy me zadne superrychle pohyby k nicemu nedovedly (teda jo - k mokremu orgasmu), ale ptas se na vaginalni. Cim min pohybu tim lip a stahnout tam vse dole - hodne intenzivne. Stahnout a soustredit sve pocity na tam dole
a pak to je… uprimne - nejrychlejsi vaginalni orgasmus mam kdyz se manzel prakticky skoro vubec nehybe a nejlip zezadu ![]()
Anonym prosim!
Díky holky, jsem ráda že v tom nejsem sama, dítě mám, ale císařským řezem, má to mít souvislost?
včera jsme masírovali g-bod, aspoň myslíme že to byl on
, pěkně dlouho.. a něco se dělo, ale že by to bylo takové jako jako u klit. to ne teda
Pres klitoris mam orgasmus take, vaginalni pri sexu jsem nikdy nemela. Ovsem kdyz mam eroticky sen, tak se udelam vaginalne vzdy se hned po tom probudim
jak je to mozne je mi zahadou.
Ja jsem ho s chlapem taky nikdy nemela ![]()
Ale parkrat jsem to zkusila sama a nekdy jsem ho mela, ale trvalo to hrozne dlouho, takze to je proste nerealny ![]()
Zkouselas sama?
@Anonymní píše:
Ja jsem ho s chlapem taky nikdy nemela
Ale parkrat jsem to zkusila sama a nekdy jsem ho mela, ale trvalo to hrozne dlouho, takze to je proste nerealny
Zkouselas sama?
zkoušela jsem i sama a nic
a i tak se mi nad tím nechce tak dlouho sedět
chtěla bych to zažít hlavně u sexu
Ja jsem zjistila jak na to az pri zkouseni poloh. Uvnitr v pochve je mistecko ktere partner drazdi penisem(bod G). Některa ho ma dal některá bliz. Ja se treba nejlepe udelam kdyz jsem nahore. Chvíli to trva ale stoji to za to. A kdyz se ti poštěstí mit orgasmus vaginalni i klitorialni tak je to fakt boži. At treba skusi partner prvni jenom prstama najit to mistecko at vis ze tam opravdu je a pak jen najit polohu pri ktere to cítíš i u sexu a pak uz staci jen stimulovat a ono se orgasmus brzy dostavi ani nebudes vědět jak. Me to napoprve hodne prekvapilo ze zacatku nic a najednou sem byla hotova ![]()
Upřímně ani osobně neznám žádnou ženu, která zažila vaginální orgasmus. Přestávám věřit, že je vůbec něco takovýho možný ![]()
Jo a neni pravda ze se jde vaginalne udelat az po detech. Ja je ještě nemela a povedlo se. Ale jak uz tu nektere psali některým to nepujde ani kdyby se na hlavu postavily
Ve skutečnosti je čistě vaginálního orgasmu schopna dosáhnout jen malá část žen. Pokud to jde jinak (přes klitoris) a jsi s tím spokojená, je vše v pořádku a podle mě není třeba se tím nějak zvlášť zabývat a jen se stresovat, že to nejde. Vlastně i kdyby orgasmus nešel vůbec a ty bys s tím byla v pohodě, bylo by to v pořádku. Sex se dá kvalitně prožít mnoha způsoby, s (jakýmkoliv) orgasmem i bez něj.
Osobně si myslím, že někdy mám k vaginálnímu orgasmu docela blízko. Ale jen při určité technice dráždění a od určitého okamžiku je to pro mě natolik intenzivní, že sama v tom nechci pokračovat. Je to tak příjemné, až je to vlastně bolestivé a mám nějak pocit, že bych asi dostala infarkt, kdybych to pokračovalo.
@Tableta urcite mozny je. Jen ne vsem zenam se to dari. Ja mam to stesti ze sem prisla na to jak na svoje telo.
@Anonymní píše:
Muj tip - zadna divocinauprimne - nikdy me zadne superrychle pohyby k nicemu nedovedly (teda jo - k mokremu orgasmu), ale ptas se na vaginalni. Cim min pohybu tim lip a stahnout tam vse dole - hodne intenzivne. Stahnout a soustredit sve pocity na tam dole
a pak to je… uprimne - nejrychlejsi vaginalni orgasmus mam kdyz se manzel prakticky skoro vubec nehybe a nejlip zezadu
Anonym prosim!
Přesně! Děkuji za komentář, myslela jsem, že jsem exot - ale mám to naprosto stejně! Rychlé prudké přírazy jsou pro mě zabiják vzrušení a když se do toho buší, prostě nemám šanci…
Ahoj holky, nemám si o tom s kým popovídat, tak zkouším tady. Máme s manželem docela pestrý sexuální život, nebojíme se experimentovat a ani se nebojíme si říct co se nám líbí. Jediný problém je v tom, že mám vždy orgasmus jen přes klitoris. Vaginální jsem neměla ještě nikdy. Je tady někdo takový? Nemáte nějaký tip?
Klidně piště anonymně