Vaginální orgasmus

Anonymní
23.7.17 19:59

Vaginální orgasmus

Ahoj holky, nemám si o tom s kým popovídat, tak zkouším tady. Máme s manželem docela pestrý sexuální život, nebojíme se experimentovat a ani se nebojíme si říct co se nám líbí. Jediný problém je v tom, že mám vždy orgasmus jen přes klitoris. Vaginální jsem neměla ještě nikdy. Je tady někdo takový? Nemáte nějaký tip?
Klidně piště anonymně :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
23.7.17 20:03

Ahoj, udajne jsou dva typy zen a jedny jsou schopny dosahnout vrcholu vaginalne, ale ty druhe nikoliv :nevim: Ma zkusenost je takova, ze pri samotnem styku sem mela vaginalni org jen jednou a dodnes netusim, jak to udelal :lol: takze myslim, ze i ja bych uvitala navod :D :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.7.17 20:05

Tak to by me celkem taky zajimalo protoze ja to mam uplne stejne :think: taky se stale snazime zkousime uplne vsechno a porad nic 8o rika se ze to jde pry az po detech :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.7.17 20:05

Zdravím
Nejsi jediná, mám vyčteno z netu, že vaginální orgasmus je spíše raritou a ženy právě ve více než 50% případů zažívají vzrušení při dráždění klitorisu. Osobně to mám také tak, ale jsem asexuálka, takže sex neprovozuji vůbec, jen při masturbaci a vím, co mě vzruší ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.7.17 20:06

Muj tip - zadna divocina :lol: uprimne - nikdy me zadne superrychle pohyby k nicemu nedovedly (teda jo - k mokremu orgasmu), ale ptas se na vaginalni. Cim min pohybu tim lip a stahnout tam vse dole - hodne intenzivne. Stahnout a soustredit sve pocity na tam dole :lol: a pak to je… uprimne - nejrychlejsi vaginalni orgasmus mam kdyz se manzel prakticky skoro vubec nehybe a nejlip zezadu :oops:
Anonym prosim!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.7.17 20:07

zakladatelka

Díky holky, jsem ráda že v tom nejsem sama, dítě mám, ale císařským řezem, má to mít souvislost? :mrgreen: včera jsme masírovali g-bod, aspoň myslíme že to byl on :mrgreen:, pěkně dlouho.. a něco se dělo, ale že by to bylo takové jako jako u klit. to ne teda

• Citovat
  • Upravit
951
23.7.17 20:07

Pres klitoris mam orgasmus take, vaginalni pri sexu jsem nikdy nemela. Ovsem kdyz mam eroticky sen, tak se udelam vaginalne vzdy se hned po tom probudim :oops: jak je to mozne je mi zahadou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.17 20:09

Ja jsem ho s chlapem taky nikdy nemela :(
Ale parkrat jsem to zkusila sama a nekdy jsem ho mela, ale trvalo to hrozne dlouho, takze to je proste nerealny :roll:
Zkouselas sama?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.7.17 20:11

zakladatelka

@Anonymní píše:
Ja jsem ho s chlapem taky nikdy nemela :(
Ale parkrat jsem to zkusila sama a nekdy jsem ho mela, ale trvalo to hrozne dlouho, takze to je proste nerealny :roll:
Zkouselas sama?

zkoušela jsem i sama a nic :cert: a i tak se mi nad tím nechce tak dlouho sedět :mrgreen: chtěla bych to zažít hlavně u sexu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

Ja jsem zjistila jak na to az pri zkouseni poloh. Uvnitr v pochve je mistecko ktere partner drazdi penisem(bod G). Některa ho ma dal některá bliz. Ja se treba nejlepe udelam kdyz jsem nahore. Chvíli to trva ale stoji to za to. A kdyz se ti poštěstí mit orgasmus vaginalni i klitorialni tak je to fakt boži. At treba skusi partner prvni jenom prstama najit to mistecko at vis ze tam opravdu je a pak jen najit polohu pri ktere to cítíš i u sexu a pak uz staci jen stimulovat a ono se orgasmus brzy dostavi ani nebudes vědět jak. Me to napoprve hodne prekvapilo ze zacatku nic a najednou sem byla hotova :D

• Citovat
  • Upravit
6534

Upřímně ani osobně neznám žádnou ženu, která zažila vaginální orgasmus. Přestávám věřit, že je vůbec něco takovýho možný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.17 20:16

Jo a neni pravda ze se jde vaginalne udelat az po detech. Ja je ještě nemela a povedlo se. Ale jak uz tu nektere psali některým to nepujde ani kdyby se na hlavu postavily

• Citovat
  • Upravit
6118
23.7.17 20:18

Ve skutečnosti je čistě vaginálního orgasmu schopna dosáhnout jen malá část žen. Pokud to jde jinak (přes klitoris) a jsi s tím spokojená, je vše v pořádku a podle mě není třeba se tím nějak zvlášť zabývat a jen se stresovat, že to nejde. Vlastně i kdyby orgasmus nešel vůbec a ty bys s tím byla v pohodě, bylo by to v pořádku. Sex se dá kvalitně prožít mnoha způsoby, s (jakýmkoliv) orgasmem i bez něj.

Osobně si myslím, že někdy mám k vaginálnímu orgasmu docela blízko. Ale jen při určité technice dráždění a od určitého okamžiku je to pro mě natolik intenzivní, že sama v tom nechci pokračovat. Je to tak příjemné, až je to vlastně bolestivé a mám nějak pocit, že bych asi dostala infarkt, kdybych to pokračovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.17 20:19

@Tableta urcite mozny je. Jen ne vsem zenam se to dari. Ja mam to stesti ze sem prisla na to jak na svoje telo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.7.17 20:23
@Anonymní píše:
Muj tip - zadna divocina :lol: uprimne - nikdy me zadne superrychle pohyby k nicemu nedovedly (teda jo - k mokremu orgasmu), ale ptas se na vaginalni. Cim min pohybu tim lip a stahnout tam vse dole - hodne intenzivne. Stahnout a soustredit sve pocity na tam dole :lol: a pak to je… uprimne - nejrychlejsi vaginalni orgasmus mam kdyz se manzel prakticky skoro vubec nehybe a nejlip zezadu :oops:
Anonym prosim!

Přesně! Děkuji za komentář, myslela jsem, že jsem exot - ale mám to naprosto stejně! Rychlé prudké přírazy jsou pro mě zabiják vzrušení a když se do toho buší, prostě nemám šanci…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky