Hroutí se mi celý svět

Anonymní
22.7.17 22:23

Hroutí se mi cely svět

Jsem strašně nešťastná, miluji svého partnera a on me ale z rozumu to budu muset ukončit - on to neudělá :( neumím si představit život bez nej, nejde ani popsat co k němu cítím a jak jsem se těšila na společný život, jak jsem si ooorve v životě přála svatbu a děti a jak je můj vysněný muž. Ale když zapojim mozek tak vim ze jednou budu asi strašně litovat. ASI. Máme totiž rozdílný pohled na budoucnost :( uz asi rok to vnímám a jen o tom nemluvím protože se bojím výsledku. Vim ze me miluje ale nejde aby své sny zahodil, stejne jako já ty svoje nejsem schopna ignorovat - teda jsem, ale myslím ze to nepůjde navždy.

Srdce patří jen jemu a mam dojem ze uz nikdy nikoho nemuzu milovat tak jako jeho, rozum mi ale rika ze to nebude dobrý, ze máme oba jiné potřeby. Což víme oba dva uz dlouho ale já si myslela ze se to nějak změní:(

Jsem fakt na dne a navíc rozejít se s někým kdo me miluje a koho miluji já mi přijde jak ze špatného filmu :-( :( :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
22.7.17 22:24

Navíc mi trvalo 30 let než jsem potkala muže kterému jsem chtěla říct „miluji te“ :,( nezvladam to, v podstatě když ne s nim tak nechci žít raději vůbec :-(

• Citovat
  • Upravit
163
22.7.17 22:29
@Anonymní píše:
Navíc mi trvalo 30 let než jsem potkala muže kterému jsem chtěla říct „miluji te“ :,( nezvladam to, v podstatě když ne s nim tak nechci žít raději vůbec :-(

Od malicka mi mama rikala pro jedno kviti slunce nesviti. Ale to ti asi moc nepomuze. A o co konkretne se jedna, ze.ani jeden z vas se nemuze zmenit resp zmenit nazor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie432875
22.7.17 22:30

Víš, spis si ujasni, zda se chceš vzdát jeho, nebo svých snu (připadne neni možné abyste skloubili vaše rozdílné potřeby a sny nějakým kompromisem?). V budoucnu to ale nesmis vnímat tak, ze jsi se toho vzdala KVŮLI němu. Pokud se rozhodnes pro vztah, je to kvůli tobe, protože ty ho tak moc milujes. A určitě bych navrhovala otevřeně o tom s partnerem promluvit, treba ho napadne lepší řešení.

• Citovat
  • Upravit
25179
22.7.17 22:32

Kde je vůle, tam je i cesta. Nevím, oč se u vás jedná, ale pokud se dva milují a chtějí být spolu, cestu ke kompromisům si vždycky najdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
22.7.17 22:38

@pe-terka moje řeč :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
22.7.17 22:40

Člověka nikdy nezměníš a nebo nedej bože, že budeš čekat a doufat, že se změní sám, nezmění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.17 22:45

Když jsme se s mým mužem potkali, byla to láska veliká. On viděl, že mé představy naší společné budoucnosti jsou velmi odlišné, ale tak moc o mě stál, že realizace svých plánů odsunul, tehdy snad popravdě myslel na pořád. Ale nějak mu to nevyšlo 8) 10 let bylo krásných, ale objevily problémy, kterým bylo potřeba se postavit a ironií osudu, jak už to tak bývá, se z určitého důvodu vynořily staré plány. Máme spolu krásné dítko, manžel je už manželem bývalým.
Prosím anonymní :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

Ja uz s nim o tom mluvila ale výsledek je ze mi řekne co teda chci udělat. Nechává to jen na mne :-( on se mi přizpůsobuje uz dva roky stylem života a vidím jak se proto hádáme a jak není šťastný.

Já bych rada uz třeba za 1-2 roky dite, nebo byt aspoň těhotná a usadit se. On dite tak za 5 let (přitom je starší než já) ale o to ani nejde, spis jde o to ze ma rodinu v Austrálii a chce se fám vrátit. Já tu svou rodinu ale nechat nemohu. Nejde to, proste to nedokážu :-( On dříve závodně surfoval, v Praze ma praci v kanclu a nebaví ho to, nemá moc rad českou mentalitu a chybí mu jeho život - surf, moře, pohoda kterou tam lidi mají, tady je to prý jeden velký stres. je tu jen kvůli mne. A já vim ze i kdybych ho tu držela třeba 10 let ze se stejne jednou vrátí :-( prý to nejde popsat ale ze je to jako kdybych měla vidínu toho prožít život na Sibiři třeba - byt po boku toho koho miluji, ale bez přátel, rodiny a bez slunce a moře a surfu, což byl cely jeho život. Když jedeme k moři, vidím jak strašně šťastný je. Úplně se mu změní výraz v tváři. Vim, ze jsme z jiného těsta. :-(

Možná si někdo řekne ať nejsem blba a jedu s nim - ale žít přes 30h letu od rodičů, bracha, přátel…navíc on bude většinu času v praci a já si žádnou pořádnou dlouho nenajdu (servirku dělat nechci a v oboru než něco najdu…jazyk taky nemám ideál). Já tohle nedám, budu mít depky a vim ze se budeme jen hádat než to skončí nakonec on.

Milujeme se ale oba chceme žít jinde a jinak :-(

• Citovat
  • Upravit
1299
@pe-terka píše:
Kde je vůle, tam je i cesta. Nevím, oč se u vás jedná, ale pokud se dva milují a chtějí být spolu, cestu ke kompromisům si vždycky najdou.
:palec: naprosto souhlasim. Musite o tom spolu mluvit, mluvit a mluvit. Jinak nevyresis nic
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
22.7.17 22:49

Vzdyt je to troll jak vysitej :-) Ted se za monitorem tlemi, ze jste ji na to skocily zenske.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
22.7.17 22:55

Naprosto te chapu zakladatelko, situace hrozna :? Bohuzel se jeden z vas bude muset prizpusobit tomu druhemu pokud spolu chcete byt.Ja bych taktez od rodiny a pratel odcestovat nemohla. Vzdycky obdivuju ty, co se odstehovali za partnerem byt pres pulku republiky. Bohuzel moc neporadim, nicmene preju at to ustojite :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.17 22:55
@lauraka píše:
Vzdyt je to troll jak vysitej :-) Ted se za monitorem tlemi, ze jste ji na to skocily zenske.
??? Vůbec nechápu proč by se takhle mel někdo bavit?
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.7.17 22:58
@nika1988 píše:
Naprosto te chapu zakladatelko, situace hrozna :? Bohuzel se jeden z vas bude muset prizpusobit tomu druhemu pokud spolu chcete byt.Ja bych taktez od rodiny a pratel odcestovat nemohla. Vzdycky obdivuju ty, co se odstehovali za partnerem byt pres pulku republiky. Bohuzel moc neporadim, nicmene preju at to ustojite :srdce:

On uz je tu 3 roky a poslední rok se hádáme co týden a vim ze to je kvůli tomu. On uz se nepřizpůsobí a ani to nechci :-( uz mi i vyčetl ze je tu jen kvůli mne a ze nechápe proč nechci žít hezčí život (nedokáže pochopit ze mi nepřijde šílený žít ve městě) a ze za rodinku mužu létat a oni za mnou (jo, 1× za rok ale). Bohuzel si myslím ze i kdybychom spolu byli tak si do par let začneme vyčítat co jsme museli obetovat :-(

• Citovat
  • Upravit
332
22.7.17 22:58

To se mu ani nedivím, z Austrálie do ČR :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat