Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Váhu má akorát, je spokojená, nic jí nechybí tak co se ti nezdá?
Pokud aspoň něco přibrala a má se čile k světu a má průměrně 5-8 pročůraných plen neřešila bych. Moje dcera taky přibírala málo, v půl roce měla 6kg a v roce 8,5
a dnes ji je 5 a váží normálně jako jiné děti ![]()
Vážení po týdnů je o ničem, najezení a vylucovaní to hrozně ovlivní. Váhu má krásnou a pokud dobře cura, tak není proč si dělat starosti.
Je spokojena, pribira, tak co resis? Mela nizkou porodni vahu, tak z ni hned nebude otesanek
dite by melo v pul roce mit dvojnasobek por. vahy. To uz ma, je to ok
kojeny deti nevypijou na jeden zatah to, co deti na um. Kojeny pocuckavaji cely den ![]()
@monvd taky se mi zdá váha v poho.My měli porodní cca 2kg a v 5m to bylo kolem 5kg, v 6m. kolem 6kg…teď od 1roku věku se to zpomalilo a mají 10,5kg.Bych s nedělala hlavu a každým dekem.
Taky se zaměř na to, kolik vyrostla na délku
V obdobích, kdy se hodně vytáhne, většinou moc nepřibere.
Kojene deti pribiraji skokove. Vahu ma krasnou, nestresovala bych se. Kdyby mela hlad, ozve se.
Přijde mi to ok, porodní váha by se měla zdvojnásobit mezi 4.-6.měsícem…malá ji zdvojnásobila v 5m, to je úplně akorát
@slavuska1 No my mame v 5m 5,3kg a porodni 3,5kg, nevim jestli se teda dostaneme na dvojnasobek porodni vahy za mesic:-(
@rorejs píše:
@slavuska1 No my mame v 5m 5,3kg a porodni 3,5kg, nevim jestli se teda dostaneme na dvojnasobek porodni vahy za mesic:-(
neboj to neva, já to psala jen jako uklidnění pr o zakladatelku, že jsou dokonce i v tabulkách..ale ani když se tam nějaký dítě vůbec nevejde, tak vůbec nemusí být nic špatně, a většinou není. znám holčičku, co měla přo porodu cca 4100, v půlroce okolo 6, teDˇve 26m má ani ne 10 kilo, a je naprosto v pořádku ![]()