Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,
kolik mají vaše dítka okolo 26ti měsíců? malá má 94cm a 12,4 kg. Hledala jsme na netu nějaké tabulky a všude to končí ve 24 měsících a pak až kolik by to mělo být ve třech letech…tak jen pro porovnání mě to zajímá ![]()
http://www.szu.cz/…y-ke-stazeni?…
program na růstové grafy až do 18ti let ![]()
@Petttruše nase ma skoro 26mesicu, ma neco malo pres 11kilo, pred mesicem tusim 11,2 a kolem tech 90cm
@Petttruše píše:
@Lastkecka ty jo, to je taky dlouhán
Nejspíš po mě já mám 176 cm, manžel o 3 cm méně.
Tak starší měl ve 26 měsících…86 cm a 11 kg
mladší má právě 26 měsíců a míry…96 cm a 17 kg
rozdíly jsou to velké, ale i to je možné u sourozenců…
25 měsíců a kousek dcera:-) Něco lehce přes 90, váhu odhaduju na 13 kilo. Takže to je plus minus podobné.
Tak dobrý, ona na mě totiž kamarádka vyvalila oči, že je naše malá moc vysoká na svůj věk
tak pozjištuji jak ostatní ![]()
Je teda fakt, že ve skupině stejně starých dětí, bývá dcerka mezi těma vyššíma. Ale je to kolikrát různé, jedno dítko je o půl hlavy menší, jedno o půl hlavy větší. Myslím, že je to pořád dobrý průměr:-)
Ahoj. Dcera 27 měsíců 95 cm, 14.6 kg, syn 26 měsíců 96 cm a 15.1 kg. Mezi dětmi mám nepatrné výškové i váhové tozdíly, přestože syn byl žrout a dcera je od malička nežravec.. Asi geny (já 180, muž 192cm
. Resuzt
Pájovi je 24 měsíců a má 90 cm a asi 13 kg. Jsem zvědavá, jak dlouhý bude za ty další dva měsíce. ![]()