Váha a výška

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
551
16.1.06 13:16

Já měřím 173 a vážím 69. Před těhu jsem vážila mezi 60 - 64 podle různých období. 2 měsíce po porodu jsem měla původní váhu -64 ale začala jsem brát antikoncepci, ta mi totálně nesedla a já jsem přibrala na 74 kg, ani nevím jak. Tak jsem si před vánoci řekla dost, prášky jsem vy:,–(ila, jím teď trošku s rozumem, snažím se cvičit a 5 kg je zatím dole.
Před druhým mimi chci shodit na váhu 64-66, ať pak nejsem jako balon. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
16.1.06 13:18

Ahoj, mě sice to „po porodu“ teprve čeká, ale …
Měřím 168 a těhu jsem začínala na 91 kilíčkách.
Co já se nachodila do hubnoucích kurzů .. shodila 10 kilo a pak to bylo hned zase nahoře. Miluju jídlo :lol: (Ne sladké! Jídlo!)
Rok před otěhotněním jsem 3× týdně chodila na spinning, všemi propagovaný jako zaručená cesta ke štíhlosti. Pokaždé jsem se báječně vyřádila a vyčistila si po práci hlavu, ale nehubla jsem.
Nicméně - i při své nadváze mám dobrou kondičku a teď po skončení 1. trimestru se chystám chodit na kardiozónu.
Jsem tlustá a přesto se necítím tak hrozně. A manžovi se líbím. :lol:
Takže hlavu vzhůru!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
16.1.06 13:44

Ahoj,
ja jsem celkem se svym telem spokojena 162/50, ale jak tady uz nekolikrat zaznelo, kazda najde na sobe neco co se ji zrovna nelibi:-)
Ale hodne to zalezi na nalade.
dulezite take je ze se libime svym drahym polovickam!! To mi pripada nejdulezitejsi a take to ze vas maji radi!!! Myslite si ze vasim mrnouskum to vadi nejake to likecko navic? Kdepak potom byste je pri mazleni jenom tlacili kostma :lol: :lol: Vsichni, kterym na vas zalezi vas maji radi prave takove jake jste a protoze jste.
Tak mejme se radi a KAZDY den se nezapomente minimalne 4× pochvalit pred zrcadlem, protoze nekdy na to nasi blizci zapominaji:-)
 Ka+H

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
16.1.06 13:49

tak ja mam 162 a pred tehu 51-52kg, pribrala jsem na 73, taky jsem slýchávala, ze nosim dvojcata :) Ted mám puvodní váhu, ale pneumatiku kolem pasu taky :), ale umím to zase zakrýt, horsí to bude v plavkach, to opravdu budu muset cvicit. Vylozene stihla jsem byla naposledy v 19 letech, tlusta sice nejsem ale sama sobe se v zrcadle taky nelibim.
 Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
16.1.06 14:34

Ahoj holky,
nedá mi to sem nenapsat. Před otěhotněním jsem něla 70 - 72 kg. Říkala si, že než otěhotním, tak musím aspoň pět kilo shodit (měřím 172 cm), ale dřív přišlo miminko :D . Během těhotenství jsem přibrala 20 kg. U doktora jsem to tajila a v průkazce bylo konečné číslo 17 kg. Vážila jsem se doma, takže nademnou žádnou kontrolu neměli, ale říkali, že bych se měla krotit. Je pravda, že ke konci to byla jen a jen voda. Porodila jsem klučinu 4,2 kg a dva týdny po porodu jsem měla hned 15 kg dole. Teď vážím 75 kg a nesnáším svoje tlustý nohy, vytahaný a zjizvený břicho, velkej zadek. Taky se do ničeho nevlezu, ale když mě chytnou tyto amoky, tak si teda před zrcadlo nestoupnu a nechválím se, ale stoupnu si před mikrovlnku (odraz není tak výrazný a pravdivý a je tam vidět jen hlava :D :D :D ) a řeknu si - hlavně, že jsme všichni zdraví a máme se rádi :D :D . Takže holky, nebojte se, jakmile začně jaro, tak to bude mnohem lepší a veselejší!!
 i510

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.1.06 14:51

Ahoj,

tak já prostě MUSÍM potěšit všechny maminy prvních dětí, co jsou si jisté, že po druhém to bude ještě horší. Třeba NEBUDE! Posuďte samy:

Před dětmi jsem měla 59 kilo a 167 cm, hubená jsem nebyla, ale tlustá taky ne. V prvním těhotenství jsem přibrala 22 kilo, byla jsem nechutnej hroch. Kojila jsem, cvičila jsem, jedla jsem málo - nehubla jsem. Po 4 letech jsem šla na operaci - vysekávali mi z čelistí všechny čtyři moudráky. Měsíc jsem nejedla vůbec, další měsíc co sdrátované čelisti dovolily. A byla jsem na 59 kilech :lol: .

Dva měsíce nato jsem otěhotněla 8) . Přibrala jsem jen 12 kilo, a to jsem žrala (to se fakt nedá jinak popsat) jak zvíře, tři dorty žádná sváča :oops: :oops: :oops: . Synáčkovi je rok a půl, já žeru furt, a mám 57 kilo. Takže klíííííííd!!!

Zuzana

• Citovat
  • Upravit
80
16.1.06 15:22

Ahojky holky…ja se musim teda pridat k vam..pred tehu jsem vazila 50kg / 167cm… otehotnela jsem a nic moc…az najednou v osmem mesici a v devatem…no des..dohromady jsem pribrala 25 kg…sla jsem teda do porodnice se 75kg…Po porodu jsem nejake to kilicko schodila..a asi do mesice nebo tak nejak jsem zacala byt ok..ale ne uplne..male je pul roku a teprve pred mesicem jsem se dostala opet na mou starou vahu..opet mam 50kg…Jinak vam musim rict ze,zadne cviceni,zadne hubnuti a diety…nic takoveho neznam a nic takoveho jsem nedelala celych 24 let..ja jsemtoho nazoru,ze at vazim kolik vazim,bud me budetemit radi a budete me brat a nebo ne…a tak jsem zadne diety nedrzela..Ja jsem nenazrana…ale fakt…sezeru vse na co prijdu…Jinak jsem slysela ze po 17h nejist…a pak hodne svicit a posilovat to uvolnene svalstvo…me cviceni nic nerika…chystam se na to cely zivot a nic..jsem lenoch…No a to je asi tak nejak vse,co bych k tomu napsala…Pa..Janina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.1.06 16:12

Ahoj holky, i já se k vám přidám a postěžuji si na svou šílenou postavu - měřím jen 158 cm a vážím 56 Kg - což si myslím, že není zase nějak velká váha, ale stejně mám velký zadek, tlustá stehna a prsa bych taky klidně zmenšila, ale nevím jak. Manžel tvrdí, že se mu takhle líbím, ale já mám celkem deprese, když se dobře obléknu, tak si ani tak strašně nepřipadám, ale když si stoupnu před zrcadlo nahá, tak na mě jsou mdloby. Před čtrnácti dny jsem začala cvičit - 30 minut aerobic a 30 minut posilování, pokud budou nějaké kladné výsledky, tak vám dám určitě vědět.
Nepřihlášená Raul

• Citovat
  • Upravit
574
16.1.06 17:15

pište, pište, je to zajímavý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
16.1.06 17:24

Já vás taky potěším :D před otěhotněním jsem měla na 178 cm výšky 84 kg. Přibrala jsem 16 kg, které jsem nechala víceméně v porodnici (komplikace a delší pobyt). Kojením mi to šlo pěkně nahoru, takže s dvouletým klukem jsem byla na 96 kg… i když mám velká prsa, takže jsem hodně měla v nich. Pak jsem se naštvala a začala hubnout a teď mám po půl roce 76 - 78 kg a jsem docela spokojená :) Nejsem sice twiggi, ale vysoká ženská ženské postavy :)) Manžel dokonce hudrá, že jsem zhubla až moc. Takže nejde o to, kolik ukazuje ta protivná váha, ale jak se cítíte ve svém těle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.1.06 17:37

Já měla před otěhotněním na výšku 170cm 76-78kg a přibrala jsem během těhu 20kg, ale po porodu mi začala váha klesat a za rok jsem měla o 10kg méně než před těhu. Tak nevěšte hlavy.

• Citovat
  • Upravit
1376
16.1.06 17:51

Ahoj Verunka.
Mne ani tak nevadi moja vaha, skor to ze som taka mlandrava, prsia tiez uz nie su co byvali, na stehnach este stale dost vidno strije.
Ked sa obleciem a namalujem, tak sa citim celkom dobre a som so sebou spokojna. Ale naha sa radsej nevidim :D .
Meriam 164cm, vazim 62 (ale kazdy mi hada menej) ja mam toho dost v prsiach :D .
Pred tehu som sa dost vykrmila pri muzovi, ktory mi furt nieco vyvaral, takze som sla z 56kg na 62kg, teraz mam cca 62kg. V tehotenstve som pribrala 15kg, po porode mi slo hned 9kg dole, zbytok sa ma drzal, ale pomohla mi reflexna masaz chodidiel a masaze celkovo, mala som spomaleny metabolizmus a zadrziavala som vodu. Dobra je aj lymfodrenaz. Tak som dala dole 6kg.
NO nosim uz 38-ku tak som celkom spokojna, len keby niekto vymyslel nieco, aby to aj same na mne spevnelo bez cvicenia :D . Keby som mala chodit s kym a nezila momentalne na dedine, tak by som sa mozno aj donutila. :D
A zvlastne sa mi ten tuk pretransformoval z bokov a zadku to slo do brucha a do prs :-)) takze aspon daco, mam mensi zadok a stehna :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
16.1.06 17:56

Ahoj,
tak ja: pred tehu 163/48kg, ted 50kg, pribrala jsem v tehu jen 9 kg. No jenze jsem absolutne vynechala veskere sportovani, postava je tak nejak roztekla, prsa se mi o 1 velikost zmensila, a bricho mam ploche, kdyz ho zatahnu. a nejak jsem zlenivela a do zpevnovani se nemuzu dokopat. taky nic moc. misa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
16.1.06 18:23

Ahojte,

tak já jsem měla před těhu 53kg / 166cm, ale i tak jsem měla špeky na břichu (ty nešly shodit ani cvičením, akorát mi pořád hubl můj už tak hubený zadek :lol: ).

V těhotenství jsem přibrala 14kg, po porodu jsem shodila 6kg (a to jsem se těšila minimálně na 10kg 8O ), pak se ručička na váze zastavila na 59kg a ne a ne dolů. To trvalo 4 měsíce, kdy najednou zmizely 3kg a od té doby zase nic :roll: Takže jsem pořád ještě + 3kg …

Ale jinak … pozor! … mám na břiše menší špeky než před těhu, takže to je ta pozitivní stránka věci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
16.1.06 19:58

Čusbus

tímto zdarvím všechny zejména Gabinku , která je mi nejblíž - já 165 a 79 kg:o(((( a to jsem se po porodu dostala na svou před těhu váhu 68 kg… jenže jsem žrala žrala žrala, dítko pořád spalo a já zase žrala… jo holt hodný dítě je taky děs:o)))) no nicméně už asi 4 den se snažím hubnout - nedržím teda nijakou drastickou dietu - jen jím pravidelně (s Michalem) a menší dávky a vynechávám sladké - ale ne všechno.. tak sand to půjde

Doufám - za půl roku chci otěhotnět znovu a ráda bych začínala znovu na 68 kg…

Jo jinak fakt se netrapte - kdo skuhrá na vaši váhu tak ať si dá pohov - jsou důležitější věci… (vím o čem mluvím - jsem krom jiného vyléčená anorektička a bulimička… jojo byly časy kdy jsem měla 45 kg, málo vlasů a žádnou MS… a věřte mi pořád se mi to zdálo moc… jůůů ted mám vlastně o 33 kg víc… jů tak to jsem dvojnásobná:o))

tak pápá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky