Váha po porodu

363
22.9.08 13:01

váha po porodu

Hezký den maminky, chci se zeptat za jak dlouho po porodu jste shodily kila nabraná v těhu, já pomalu končím šestinedělí a hned po porodu jsem shodila 10kilo (měla jsem hodně, hodně nateklé celé dolní končetiny, kvůli tomu a tlaku mi byl porod vyvolán dřív, a jsem přesvědčená, že těch 20kilo navíc bylo bříško a voda v nohou…teď už mám nohy skoro úplně splasklý- i když se pořád nevejdu do svých bot- a nevím jestli se to ještě spraví, nebo budu muset nakoupit nový boty????- nemáte s tím někdo zkušenost??

jinak před těhu jsem měla 60kilo, před porodem 80kilo, a teď jsem na 68kg..takže 8 kil zbývá, a vůbec netuším kde je mám- připadám si hubená- skoro jako dřív..? :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22.9.08 13:09

Ahoj Jani- já kila shodila určitě za víc jak 6 týdnů. Teď jsem nabrala 18kg a dole mam taky 10kg a ještě 8 mi jich zbývá. Co se tak vážím (denně :lol: ) tak shodim tak to půl - 1kg za den.
Břicho už mám malinký - vlastně plochý, jen musím ještě zpevnit ten převis :lol: :lol:
Jinak už žádný nemám.
Otoky dolních končetin jsem taky měla ještě po porodu a do bot se taky ještě hůř vlezu, ale nikdy jsem nemusela kupovat nové. Takže myslím, že i ty do nich opět zhubneš.
Tak zatím páááá
Martina :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
22.9.08 13:22

Já radši zase otěhotněla, jelikož jsem to „nemohla“ shodit… :lol: :lol:
Měla jse pořád nějakých 8 kg navíc… takže až po druhým porodu se na to vrhnu :lol: :lol:

Jo, byla jsem taky hodně oteklá a to i po porodu, děsně pomalu jsem splaskávala, nohy pořád nateklý i celý tělo…šlo to fakt pomalu.

• Citovat
  • Upravit
2602
22.9.08 13:22

Ahoj,
tak ja nabrala snad 25kg, po porodu jsem mela hned asi 12kg dole, ale ted se mi to zaseklo a ja mam 8kg nad predtehu vahou…jsem zvedava, kdy to sleze, uz je mi ze sebe zle :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
22.9.08 13:31

Ahoj,
tak ja jsem nabrala jen 8 kilo a po porodu jsem se hned vesla do sveho obleceni, nekomu ale trva dyl, nez to shodi, v porodnici rikali, ze vetsinou do pul roku by mel byt clovek na sve vaze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
22.9.08 13:33

Já před porodem vážila 50kilo, nabrala jsem 12, V porodnici jsem nechala asi 5, postupně shodila 3 a teď je to rok a půl a zbylé 4 kila už mi zůstaly :? .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
22.9.08 13:50

Ahoj,já po druhém porodu nabrala asi 12 kilo a teď mám tak dvě,šlo to naštěstí samo během pěti měsíců,břicho taky,akorát by to chtělo zpevnit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
22.9.08 14:23

Ahojky Jani,

já v těhu přibrala 7 kg, při odchodu z porodnice jsem měla dole 8 kg a teď 3 týdny po mám dole už 12 kg. Nevím jak jsem to dokázala ale mám už 5 kg pod váhou na začátku těhotenství. Ale vždycky jsem byla oplácanější, takže jsem za to ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.9.08 20:27

to se máte holky, co ste nabraly málo. Já přibrala 23 kilo, po porodu dole „jen“ 7 kilo a ted -5 týdnů po porodu mám dole jen 11 kilo, takže zbývá 12…fuj. Sice sem vysoká (180cm) a není to „tolik“ vidět,,ale nevejdu se do svých hadrů a to mně děsí, sem roztřesená,,,fuj! Začnu ted cvičit,,už se na sebe nemůžu dívat.
papa
PS: pokud někdo máte tip jak zhubnout,,díky za rady…(ale zas se bojím, abych nepřišla o mléko) :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
22.9.08 20:33

Ahoj
Tak trošku opačná zkušenost.
Já mám ještě +7 kg,ale ještě mi zbývá hromada po starších dětech.Ale už mám vyzkoušené,že dokud kojím,tak nehubnu.Teď je to spíš zázrak,že se to trochu pohlo dolů. :lol: Ono se říká,že kdo nezhubne během kojení,tak patří do skupiny,co hubnou až půl roku po ukončení kojení. A to jsem já.Po druhém prckovi jsem se o tom přesvědčila. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
23.9.08 12:03

Ahoj…Já to schodila tak za tři měsíce…Před těhu jsem měla 55 a před porodem 75,po porodu 68kg......a teď (9měsíců po porodu) …mam 56 a to už celkem dlouho…Šlo to samo a rychle…malej mě uplně vysává :lol: :lol:
""http://www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/128723.birthday.png:http://www.babysfirstsite.org/…birthday.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
23.9.08 15:55

Já sice ještě vlastní zkušenost nemám, ale porodní asistentka nám v kurzu říkala, že je to v podstatě tak, že se tělo 9 měsíců měnilo a minimálně stejnou dobu by mělo mít na to aby se dostalo „do normálu“. Jinak drtivá většina mých kamarádek co kojily jsou hubenější než před porodem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
23.9.08 19:16

Ahoj, já jsem přibrala v těhotenství přibrala 14 kg, 10 kg jsem nechala v porodnici a během dalších 14 dnů jsem zhubla dalších 6 kg. Vlastně jsem o 2 kg lehčí než před otěhotněním. Největší zásluhu na tom má kojení, přerušované spaní a procházky s kočárkem. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
23.9.08 19:25
LenazeStrakonic píše:
PS: pokud někdo máte tip jak zhubnout,,díky za rady…(ale zas se bojím, abych nepřišla o mléko) :cry:

Kojit (bohužel ne každému to funguje).
U prvního syna jsem začala na 55, přibrala na 68, vykojila se na děsných 49 :roll: . U druhého syna jsem začala na 53, přibrala na katastrofálních 72 (vlastně proti minulému těhotenství přesně o tolik kil navíc, o která jsem se vykojila pod původní hmotnost u prvního syna 8O ) a teď jsem na 58. Ráda bych to ještě stáhla… v praxi na to dlabu a spoléhám opět na kojení :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5910
23.9.08 19:47

Já mám vyzkoušené že mi po každém porodu zůstala nahoře 4kg kterých se nemůžu zbavit a protože jsem rodila už 3× tak je to příšerných 12kg které musí dolů. A mám to bohužel taky tak že dokud kojím tak se s váhou nehnu i když lítám kolem dětí, venku za nima většinou s kočárem i běhám a nic. Tak snad za rok :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí