Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
zdravím maminky,
chtěla jsem se zeptat jestli nemáte někdo tuto kojecenkou váhu?My ji koupily přes internet (z druhé ruky ale novou) a ani podle návodu se nějak nemůžeme dopídit toho aby vážila jak má
nevynuluje se, váží o kg víc nebo jestli jsou tam nastaveny libry. na základním displeji jsou jen čárky.opravdu si s ní nevíme rady. děkuji za každou radu
Pavlo, já jí mám, ale žádný čárky mi neukazuje. Když zmáčknu on, naběhnou mi libry, když zmáčknu znovu tak mi tam naběhnou kilogramy ![]()
aaa máš na tom displeji než vážíš normálně 000? nebo nic prázdný displej?
špatně nám vážila, když jsme ji měli na nerovném povrchu. To jsme se pak nestačili divit. S těmi čárkami..
Nedochází baterie? Libry na kg jsme přepínali opakovaným stisknutím tlačítka on/off..
rosanka:no vyměnili jsme je a pořád je to stejný :-I navíc se tam ani neukazuje značka kg (popřípadě ty libry) fakt tomu nerozumím…
paní kt. mi ji prodala se neozvývá tak už nevím jak na to mršku plastovou ![]()
Pavla23 píše:
aaa máš na tom displeji než vážíš normálně 000? nebo nic prázdný displej?
Pavlo, když jí zapnu, tak mi naběhnou 000000 a buď nahoře libry, nebo kg ( to si přepínáš na tlačítku on, jako na myši u PC, takovým rychlo klikem ) a pak tam naskočí poslední vážená míra. Prázdný displey jsem tam neměla nikdy ![]()
Soehnle váhu máme, ale dospěláckou. Ze začátku taky zlobila, po výměně baterek ok, ale i tak byla na reklamaci. Po výměně kus za kus vše ok už druhý rok.
Vada: ukazovala špatně nebo jenom čárky.
Ahojky, potřebovala bych poradit s dospěláckou váhou Soehne. Mám váhu, která měří i tuk, vodu a svaly. Poslední dobou se mi začala po navážení váhy a analýze vypínat (tj. nezobrazí mi výsledek). Baterky jsem zkoušela vyměnit a nazafungovalo to. V návodě jsem takovou chybu nenašla. Váha již není v záruce. Nestalo se to někomu z vás? Díky.