Váhový přírůstek po 30.tt

6555
16.7.10 12:20

Váhový přírůstek po 30.tt

Ahoj maminy, jsem 30.tt a zatím mám nahoře oproti původní váze jen 2 kila.Je mi ale jasné, že posl.2 měsíce se přibírá nejspíš nejvíc.Zajímala by mě proto vaše zkušenost,tedy těch, které na tom byly podobně jako já, jak se jim váha ještě do porodu zvedla? Ptám se za prvé proto, abych pak nebyla překvapená, když už s větším nárůstem nepočítám a ručička by poskočila třeba o 6 kilo za měsíc, za druhé proto, že v tuhle chvíli se co se jídla týče právě díky té váze absolutně neomezuju, tak jestli nemám přeci ještě raději sušenky vyměnit za jablka :-)
Děkuji za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21606
16.7.10 12:59

teda přírůstek máš hodně malý… ale záleží na tom, jakou jsi měla startovací váhu a jestli ti bylo na začátku špatně a nešla jsi s váhou dolů…
jinak přibrat 6 kg za měsíc bys neměla, byl by to opravdu velký hup pro organismus. s jídlem bych to asi nijak zásadně nepřeháněla ani na jednu stranu. jinak co si pamatuju, tak já jsem s Klárkou ke konci těhu přibrala tak 1-2 kg za měsíc. je potřeba počítat, že to ke konci může být víc a rychleji, protože mimčo nabírá hodně na váze a utváří si tukové zásoby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
16.7.10 13:07

Jako ten přírůstek je u mě si myslím v pořádku, páč před těhu jsem jedla jak to čuně a přibrala během roku 13 kg, jakmile jsem zjistila, že jsem těhu, začla jsem jíst zdravě a hned šly 4 kila dolů…Ty se mi vrátily až před měsícem přestože už dávno jím na co mám chuť..Takže ono to nějaká „vada“ nebude..
Spíš právě ted čekám při příští poradně nějaké překvápko, když vidím, jak už to konečně stoupá a já pořád tláskám :-)
Ale teda 1-2 kg za měsíc by potěšilo …

Příspěvek upraven 16.07.10 v 13:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5545
16.7.10 13:09

xangel, ja teda celkem pribrala asi 10 kg. Ted za posledni 3 tydny ale uz nepribiram skoro vubec (jsem 40tt). Dulezite je jestli roste mimco a ne ty :-). Nekdy kolem 32tt se dela UTZ, kde se mimco meri tak ti dr rekne jestli dost velky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
16.7.10 13:11

Už aby ten UZ byl, očekávám 5-ti kilové mimi, jak je u nás rodinnou tradicí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21606
16.7.10 13:14

já jsem si myslela, že budeš mít na začátku nějaký takovýto výkyv dolů :-) tak uvidíš, jak to bude vypadat. osobně bych se asi necpala celé dny sušenkama a snažila se jíst v menších dávkách častěji. přece jenom se pak budeš lépe cítit i ty ;-) ale otázka je, jak moc tě honí mlsná, protože za ty nervy to až tak nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1458
16.7.10 13:20

Já jsešm na začátku těhu vůbec nezvracela a za celé těhu jsem přibrala 4,5kg.Když jsem porodila,tak jsem měla menší váhu než když jsem otěhotněla,takže si myslím,že každá z nás na tom je jinak a není potřeba aby jsi se omezovala,kdyby bylo něco špatně,tak ti to dr.řekne.Krásné těhulkování :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
16.7.10 13:29

Díky, šlo mi hlavně o to, kolik kdo nadrcne posl.dva měsíce :-)
Dr. na mě dřív koukala celkem vražedně, ted už je v pohodě..Mimi má kolik má mít (tedy měl při posl.UZ a vzledem k tomu, že břicho mi každou chvilku asi exploduje, páč nechápu, kam by ještě rostlo, tak snad i bude mít na příštím UZ):-) A cpát se asi stejnak budu, mám ted takové chutě na sladké, že bych sama uživila jednu cukrárnu :mrgreen: Přece to „miminkovi“ neupřu (aspon to mám na koho svést).

Příspěvek upraven 16.07.10 v 13:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
16.7.10 13:30
dalča píše:
Když jsem porodila,tak jsem měla menší váhu než když jsem otěhotněla

Tak přesně v tohle tajně doufám.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
16.7.10 17:02

tak já jsem na konci pěkně natekla, nohy jak konve, prsty neohrabaný, vodu jsem cítila všude…tím pádem ta váha pěkně hopsala, zůstalo ve mně snad všechno, co jsem polkla :lol:
ale po porodu jsem cítila, jak to jde pěkně pryč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
16.7.10 22:19

Tak otoky jsem zatím díkybohu neměla, ale jak říkám, zatím - co není, může ještě být :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí