Cítím srdíčko

478
16.7.10 11:06

cítím srdíčko

Ahoj holky,
prosím o radu. Jsem ve 29tt a včera večer mi manžel poslouchal bříško a oba jsme cítili, jak moc miminku bije srdíčko. Bylo to cítit opravdu na lehký dotek!!! Šla jsem se osprchovat studenou vodou a uklidnilo se to, ale dnes to zase tak bije :nevim: Je to normální? Podle mě je třeba natočený tak, že tlačí zádíčkáma na bíško, proto ho tak cítíme. Ale radši se vás optám, zda máte taky tuto zkušenost… Díky moc za info, ty vedra jsou děsný a bojím se, aby to prckovi moc nevadilo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17180
16.7.10 11:12

a není to spíš škytavka? srdíčko manžel slyšel přes bříško ke konci těhu ale já ho nidky necítila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
16.7.10 11:17

no já nevím… přišlo nám to jako srdíčko… Na škytavku my to přišlo dost rychlí a pravidelný… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
16.7.10 11:18

Majinko tak my jsme se taky pokoušeli poslouchat srdíčko a nic jsme neslyšeli. Jak moc rychle to bylo?
Já bych to taky viděla na škytavku. Občas to cítím taky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2667
16.7.10 11:20

já si spíš myslím, že to byl tvůj tep.škytavku jsme slyšeli i jsem jí cítila ale srdce určitě ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
16.7.10 11:22

My jsem tedy srdíčko taky neslyšeli,spíš to bude tvoje,nebo jak píšou holky,škytavka,tu jsme měli taky každou chvíli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
16.7.10 11:23

Já si taky myslím, že to spíš srdíčko miminka nebylo… A i kdyby, mimča v břicho mají tep okolo 130-180 tepů za minutu, takže rychlé to opravdu je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
16.7.10 11:23

A nebyla to přenesená pulzace tvojí aorty? Zkuste to znova, zároveň ten, kdo poslouchá ať má ruku na tvém zápěstí (hmatá tvůj puls). Pokud to pojede stejně rychle, jsi to ty. Pokud to bude rychlejší, jeto mimčo. Ty bys mohla mít puls atak 80-100. Mimčo skoro 150 za minutu.

• Citovat
  • Upravit
478
16.7.10 11:24

Aha? Tak to děkuji za radu, teď jsem si hledala i jinde na netu a všude píšou, jak se projevuje škytavka a asi máte pravdu :-) V tom případě je to mazec a jdu to volat manželovi :lol: Je to srandovní, i když včera jsme se tomu moc nesmály :roll: Je to fajn, že tady ty stránky jsou, MOC vám všem děkuji za pomoc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
16.7.10 11:28

majinko taky si myslím že je to škytavka u obou dcer jsem ty samé příznaky pociťovala hoooodně často, někdy i několikrát za den. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
16.7.10 12:35

Mě přítel taky poslouchal bříško a přitom držel můj tep na zápěstí a údery se neshodovaly, takže já si myslím, že to cítit můžeš.. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
16.7.10 12:39

Já cítím v břiše tep pomalu denně , ale bohužel je to ten můj..O mimi kvůli vedrům mít strach nemusíš, mimík (respektive plodová voda) si tam udržuje stálou teplotu 37 stupnu nehledě na okolí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
16.7.10 14:22

ahoj, a necítíš to náhodou od pupíku dolů jakoby v přímcfe? Já to totiž cítím taky a taky jsem si myslela, že je to tep miminka, ale je opravdu stejný jako můj. Myslím, že tudy vede nějaká tepna. Jo a dnes začínám 30.týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
16.7.10 16:11

Taky myslím, že to je škytavka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie