Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj vsichni mam takovy problem vcera jsem byla na bazene asi hoinku,a nevim mam pocit jestli jsem se nenachladila ,chodim casteji curat,a mam takovy tlak v podbrisku,mozna moc plasim a natahuje se delaoha ci co ,ja nevim…ale jsem plašan a bojim se jsem po jednom ZT a nyni jsem temer v 10tt prosim poradte!!! k doktotrovy jsem se objednala radsi 21 pred dovcou mela jsem jit totiz az 30 a vysledky moce se dozvim tak za pul hodinky............dekuji moooc
Ahoj, já si myslím, že to nic nebude. Ono na začátku těhu bývají různé stavy. Důležité je být v klidu a zbytečně nestresovat. Lékař ti řekne více. Pokud můžu poradit, raději při koupání se jen osvěž a jdi na deku, pokud možno si vysleč i mokré plavky. Já jsem třeba na bazéně chytila zánět, šel mi do ledvin a tu bolest opravdu nikomu nepřeji.
Já za sebe musím říct, že bych do bazénu nevlezla. Nikdy jsem netrpěla na výtoky, ani nachlazení a teď ty vedra si volají po tom, zalést do bazenu, ale nestojím o komplikace, náhoda je blbec a mě jde hlavně o miminko. Takže když už u bazénu, tak se často chladit, políváním vodou, ale to je vše! Jsu ve 29tt a věř, že umírám vedrem, ale i přesto to neudělám. Přeju ti, aby to nic nebylo, ale pro příště bych si rozmyslela, zda mi to koupání za to stojí… ![]()
katty, zkus si koupit brusinky, ty můžeš i v těhotenství. já dost často trpím na problémy s močákem a tohle je u mě vždy prvním příznakem. z bazénu to ani nemuselo být, klidně ti na záda mohl fouknout průvan.
a jinak ke koupání, my jsme byli na dovolené a bez problémů jsem se koupala jak v bazénu, tak i v moři. záleží na tom, jak to kdo cítí… v tomhle vedru nevidím nic špatného na tom, že se ochladím v bazénu - lepší než se smažit venku a to dítě lehce vařit v plodovce…
holky jelikoz jsem zfdravotni sestra a jsem zrovna v praci tak jsem si to domluvila na gynde,no a mimi je uz vele 3,02 a
boucha jak o zivot,bazen asi ted vynecham ale pak asi zase pujdu vzdyt tehulkam se prece doporucujeplavat!! uvidim urlologie i moc normalni,tak mozna se roztahuje deloha nebo se moc pozoruju
![]()
tak to je super
fakt se asi moc pozoruješ
takže si to krásně užívej a koupání se fakt neboj. pohodové těhotenství!!
majinka69 píše:
Já za sebe musím říct, že bych do bazénu nevlezla. Nikdy jsem netrpěla na výtoky, ani nachlazení a teď ty vedra si volají po tom, zalést do bazenu, ale nestojím o komplikace, náhoda je blbec a mě jde hlavně o miminko. Takže když už u bazénu, tak se často chladit, políváním vodou, ale to je vše! Jsu ve 29tt a věř, že umírám vedrem, ale i přesto to neudělám. Přeju ti, aby to nic nebylo, ale pro příště bych si rozmyslela, zda mi to koupání za to stojí…
Já se chodím koupat a v poho.V lékárně jsem si koupila tampony do vody.Jsou napuštěný takovou vazelínou,která nepropustí vodu a musím říct,že je vše ok.
Atanerka píše:majinka69 píše:Já se chodím koupat a v poho.V lékárně jsem si koupila tampony do vody.Jsou napuštěný takovou vazelínou,která nepropustí vodu a musím říct,že je vše ok.
Já za sebe musím říct, že bych do bazénu nevlezla. Nikdy jsem netrpěla na výtoky, ani nachlazení a teď ty vedra si volají po tom, zalést do bazenu, ale nestojím o komplikace, náhoda je blbec a mě jde hlavně o miminko. Takže když už u bazénu, tak se často chladit, políváním vodou, ale to je vše! Jsu ve 29tt a věř, že umírám vedrem, ale i přesto to neudělám. Přeju ti, aby to nic nebylo, ale pro příště bych si rozmyslela, zda mi to koupání za to stojí…
Senta Protect Ochranné tampony pro koupání
4 ks v balení REF Balení
16 765 1 bal / 6 bal
Senta PROTECT – Tampóny pro ochranu při koupání
Tampóny Senta PROTECT byly vyvinuty speciálně pro ženy, které kladou důraz na hygienu při koupání. Proto byl vyvinut zvláštní nový tampón, který chrání ženské intimní oblasti při koupání a plavání a výrazně snižuje vniknutí např. chlorované nebo znečištěné vody. Tím se také zmenšuje plocha, která může být v pochvě napadena bakteriemi nebo plísněmi.
Tampóny Senta PROTECT Vám nabízejí bezpečnost a komfort.
vlastnosti a tím ztěžuje proniknutí vody do pochvy.
poševních infekcí. Výrobek byl úspěšně klinicky vyzkoušen.
„normal“.
odstraňování.
se zavádějí i odstraňují.
s nekomplikovaným průběhem těhotenství, které se chtějí
chránit především před infekcí.
Doporučuje se zavést tampón před koupáním nebo plaváním a měnit jej nejlépe každé 3-4 hodiny.
Tampóny jsou k dostání v lékárnách, prodejnách zdravotnických potřeb a drogeriích Droxi-Schlecker.