vaječníky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3813
20.6.06 18:17

vaječníky?

ahoj holčiny, potřebuji znát váš názor. Snažíme se o mimi. Zatim se nedaří, ne každý cyklus ale, někdy se mi stává, že v době ovulace mě bolí podbříšek, když se rozčílím tak taky, ale neni to pokaždé. Myslíte, že by se mohlo jednat o vaječníky? Zítra jdu k dr. , jsem z toho dost vystrašená, neni tu někdo s něčím podobným?
 Zlatka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2733
20.6.06 19:18

Zlatko, neboj, je to normální :) Mě to začalo dělat asi půl roku před těhotenstvím, do té doby nic. Kolem ovulace 2 dny bolest na vaječnících (podbříšku). Po porodu, když se dostavila MS, mi to zatím udělalo jen jednou, jinak ne. U mě ta bolest nebyla nic extra, spíš jen takové napětí, a bylo to fajn v tom smyslu, že jsem poznala ovulaci. Taky se nám malý povedl raz dva:)
Takže neboj, vše je v pořádku :)
 K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3813
20.6.06 20:07

díky mooooc, uklidnilo mě to dneska si dáme snaženíčko když je ta ovulace :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
20.6.06 23:07

Ahojky Zlatko.

Já mám bolest při ovu od porodu. Mám bolesti jako při menstruaci. Nejdřív jsem si říkala, že mám něco s vaječníky. Pak jsem vypozorovla, že je to v době ovulace :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
20.6.06 23:18

Ahoj,
taky mám POŘÁDNÝ bolesti v době ovulace. Nikdy jsem to nezažila, až po porodech................doufám, že to tak moje tělo nehodlá provozovat až do přechodu :roll: 8O :evil: , protože ty burfeny, bez kterých se to už teď nedá zvládnout ve vertikální poloze, by nezvládaly zase játra a ledviny :lol: .
Takže asi to bude od toho, ale raději si zajdi k Dr., aby to potvrdil (rozčiluju se pořád a vaječníky se mi při tom neozývají teda :D )
 Bubu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
21.6.06 08:35

Zlatka,tá bolesť v období ovulácie je v poriadku.Ja mávam bolesť v podobe ostrého pichania v podbrušku,buď na pravej strane alebo naľavo,záleží od toho na ktorej strane mi rastie folik.Tá bolesť je tak silná,že mi vystreľuje až do nohy,takže ma popri podbrušku vždy bolí aj noha :lol: :wink: Ale má to aj svoju výhodu,vždy viem presne kedy OVU mám a tak ju nikdy neprepásnem :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová