Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj holčiny, potřebuji znát váš názor. Snažíme se o mimi. Zatim se nedaří, ne každý cyklus ale, někdy se mi stává, že v době ovulace mě bolí podbříšek, když se rozčílím tak taky, ale neni to pokaždé. Myslíte, že by se mohlo jednat o vaječníky? Zítra jdu k dr. , jsem z toho dost vystrašená, neni tu někdo s něčím podobným?
Zlatka
Zlatko, neboj, je to normální
Mě to začalo dělat asi půl roku před těhotenstvím, do té doby nic. Kolem ovulace 2 dny bolest na vaječnících (podbříšku). Po porodu, když se dostavila MS, mi to zatím udělalo jen jednou, jinak ne. U mě ta bolest nebyla nic extra, spíš jen takové napětí, a bylo to fajn v tom smyslu, že jsem poznala ovulaci. Taky se nám malý povedl raz dva:)
Takže neboj, vše je v pořádku ![]()
K.
díky mooooc, uklidnilo mě to dneska si dáme snaženíčko když je ta ovulace ![]()
Ahojky Zlatko.
Já mám bolest při ovu od porodu. Mám bolesti jako při menstruaci. Nejdřív jsem si říkala, že mám něco s vaječníky. Pak jsem vypozorovla, že je to v době ovulace ![]()
Ahoj,
taky mám POŘÁDNÝ bolesti v době ovulace. Nikdy jsem to nezažila, až po porodech................doufám, že to tak moje tělo nehodlá provozovat až do přechodu
, protože ty burfeny, bez kterých se to už teď nedá zvládnout ve vertikální poloze, by nezvládaly zase játra a ledviny
.
Takže asi to bude od toho, ale raději si zajdi k Dr., aby to potvrdil (rozčiluju se pořád a vaječníky se mi při tom neozývají teda
)
Bubu
Zlatka,tá bolesť v období ovulácie je v poriadku.Ja mávam bolesť v podobe ostrého pichania v podbrušku,buď na pravej strane alebo naľavo,záleží od toho na ktorej strane mi rastie folik.Tá bolesť je tak silná,že mi vystreľuje až do nohy,takže ma popri podbrušku vždy bolí aj noha
Ale má to aj svoju výhodu,vždy viem presne kedy OVU mám a tak ju nikdy neprepásnem
![]()
pá