Dovolená s miminkem???

551
20.6.06 13:58

Dovolená s miminkem???

Ahoj holky,
Jakej máte názor na dovolenou s půl ročním prckem? Řekli jsme si, že bychom jeli jen na víkend (Je pravda, že malej změnu prostředí snáší docela špatně, teď už se to tedy ustálilo, takže v tom už by problém být nemusel), ale mně víkend přijde málo, radši bych to vzala tak na 5dní. Když už jsme teď byli u našich na víkend, tak tam byl malej hodnej, jezdíme tam jen jednou do měsíce, někdy ani to ne a dřív tam plakal, takže myslím, že když tam bude s náma tak by to mělo být v pořádku, ale bojím se jak to budeme zvládät s jídlem pro Honzíka (kojen jen částečně), jak jste to dělali vy?
Popř. nemáte typ na dovolenou s takovým mimčem?
Díky moc, Jana a Honzík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1376
20.6.06 15:25

Popilo ja v tom nevidim absolutne ziadny problem :-) cim mensie mimi, tym menej starosti, mam to odskusane!!
Takze kludne chodte aj na tyzden, zmena, nove podnety mu len prospeju.
My sme boli v maleho 8m v chorvatsku a nemali sme najmensi problem. A skor sme neboli len preto, ze je v listopade, takze toto bolo jeho prve leto. Velmi sa mu pri mori zlepsil stav pokozky v 9m sme to este zopakovali a cely rok nebol chory.
Tento rok sme tiez boli uz na dovolenke a este na jednu mozno pojdeme koncom augusta.
Tak si to uzite!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
20.6.06 15:29

Ahoj,
připojuji se ke Gothic-bezproblémové!Loni jsme byli s půlročním kojeným mimčem na týden v Itálii a bylo to super!Jsem ráda,že jsem neposlechla rady typu"proč nejsme doma a co tam budeme dělat…atd.".
Jenom bych si dala pozor na bezbariérovost (aspoň částečnou)-tahat kočár do 3.patra po schodech není nic moc.A vyrazila bych :D !

My letos vyrazíme už s 1,5letým turbobatolátkem,takže ten loňský klid už asi nezažijeme :wink: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
20.6.06 15:30

Ahoj Popilio,

my byli poprve na dovolene, kdyz bylo prckovi 7 mesicu - meli jsme se znamyma pronajatou chatu v SR na 4 dny a bylo to uplne v pohode. Malymu jsem tam normalne varila obidky + sem tam jsme to prolozili nejakou Hami sklenickou a bylo. Jinak jsme meli kocar i baby vak a stridali to, dokonce jsme zvladli brutalni vystup na hrad Lietavu s kocarem, no nekteri turisti na nas koukali jak na blazny :lol: :lol: :lol: Urcite bych doporucila ubytovani s moznosti vlastniho vareni, abyste prckovi mohli pripravit jidlo, prip. se i tech 5 dni podle me da vydrzet na sklenickach. Jinak co se tyce mista pobytu, volila bych podle toho, jak malej snasi cestovani. Nas prdolka cestu do SR ustal celkem bez problemu. Tak prijemnou rekreaci :-)

JANDULKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
20.6.06 15:37

Minulý týden jsme se vrátili z dovolené v Krkonoších, cesta přes celou republiku - Dali krásně v noci spal, ve dne se bavil, v šátku zvládl i výšlap na Sněžku, jediné, co ho moc nebavilo, bylo koukat se v restauraci, jak jíme :wink: . On dostával jogurty, přesnídávky, vařený obídek (v mikrovlnce), skleničky nerad, kaši zalitou vodou z varné konvice. Koupali jsme v bazénku položeném ve sprcháči. V pohodě 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
20.6.06 18:15

My se taky chystáme za 14dní do pronajaté chatičky s možností vlastního vaření.Je to blízko lesa a lázeňského areálu,takže plánujeme výlety s kočárkem,nebo někam dojet autem a tam se projít.Hlavně na chvíli změnit prostředí a odreagovat se.Mimochodem koupání plánujeme stejně jako Maxík v nafukovacím bazénku ve sprcháči :) ať netáhneme vaničku.Já se těším i na tu cestu,v klídku,přestávky na kávu atd. :D A příští rok snad k moři,pokud přesvědčím manžu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
24.6.06 13:55

tak jsem se před chvílí vrátili z chatky a naše malá tam „oslavila“ své 3tí narozeniny. Trochu jsem z toho měla obavy - jak bude zvládat, spát a podobně a celý týden to bylo super. Na jídlo jsme dojížděli do nedaleké vísky do restauračky a na véču vždy něco narychlo ukuchtili. Akorát jsme předtím byli u dětské a vyfasovali příkrm, takže krom kojení ještě i příprava nutrilonu a krmení stříkačkou - musíš myslet co všechno s sebou brát, ale jinak poho.
Nevím jaké by to bylo u moře, ale rozhodně my si dovo se známýma užili na 1000%. Akorát teď se musím zbavit té hory prádla atd… To už mě tolik neba :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
24.6.06 17:40

tak jsem předchozí příspěvek psala v rychlosti a napsala pěknou kravinu! Sice oslavila 3tí - ale měsíc od narození! A opravdu ten týden na chatě zvládla na jedničku, takže bych se dovolený opravdu nebála a být tebou vyrazila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová