Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Nemáte prosím někdo zkušenost s detoxikací po očkování? Jakkoukoliv. Díky. ![]()
Nikdy nebyla prokázána jakákoli účinnost co se NÚ očkování týká. Psychiku matky uklidnit samozřejmě může.
Za mě obchod se strachem.
Moc nechápu tvůj příspěvek.
Obchod se strachem jsem četla. I proto se zajímám o to, jakým způsobem se dá organismus detoxikovat od nežádoucích látek, které vakcíny obsahují.
Já ačkoliv homeopatii hodně věřím, tak k homeo detoxikaci jsem celkem skeptická.
Nejlepší je snažit se dítě už dál jedem nezanášet. ![]()
Mrs.G píše:
Moc nechápu tvůj příspěvek.Obchod se strachem jsem četla. I proto se zajímám o to, jakým způsobem se dá organismus detoxikovat od nežádoucích látek, které vakcíny obsahují.
Myslela sem to tak, že vakcinační detoxikace vydělává na strachu z očkování a jeho NÚ. Účinky nebyly prokázány. Ostatně ani homeopatie ne. Nebo tedy ano, ale na úrovni placeba.
Jestli to uklidní tebe, tak si ty vakcíny pořiď, ublížit by to nemělo. Ale já bych to do svýmu dítěti nedala.
peggy.sl píše:
Já ačkoliv homeopatii hodně věřím, tak k homeo detoxikaci jsem celkem skeptická.
Nejlepší je snažit se dítě už dál jedem nezanášet.
Peggy a co si myslíš o tomhle? Je to nesmysl? Ráda bych to zkusila, ale právě jsem chtěla zjistit, jestli s tím třeba někdo nemá zkušenost… ![]()
http://poradna-ariadni.webnode.cz/…-detoxikace/
Baba píše:Mrs.G píše:Myslela sem to tak, že vakcinační detoxikace vydělává na strachu z očkování a jeho NÚ. Účinky nebyly prokázány. Ostatně ani homeopatie ne. Nebo tedy ano, ale na úrovni placeba.
Moc nechápu tvůj příspěvek.Obchod se strachem jsem četla. I proto se zajímám o to, jakým způsobem se dá organismus detoxikovat od nežádoucích látek, které vakcíny obsahují.
Jestli to uklidní tebe, tak si ty vakcíny pořiď, ublížit by to nemělo. Ale já bych to do svýmu dítěti nedala.
No je to docela dobře možný, ono dneska chce každý vydělávat na všem. I když nesouhlasím, že nebyly prokázány nežádoucí účinky. Jenom je nikdo nechce dávat do spojení s očkováním. Ale to tady řešit nechci. Vyloženě mě zajímá, jestli někdo takovou detoxikaci podstoupil a jaké s tím má zkušenosti. Ale i tak dík za názor. ![]()
Mrs.G píše:peggy.sl píše:Peggy a co si myslíš o tomhle? Je to nesmysl? Ráda bych to zkusila, ale právě jsem chtěla zjistit, jestli s tím třeba někdo nemá zkušenost…
U Sedlákové jsem byla osobně, kromě vyhozených třech tisíc, jsem účinek neviděla. Asi jsem málo věřila. ![]()
Navíc ona mi nesedla jako člověk, což taky dělá hodně.
peggy.sl píše:Mrs.G píše:U Sedlákové jsem byla osobně, kromě vyhozených třech tisíc, jsem účinek neviděla. Asi jsem málo věřila.peggy.sl píše:Peggy a co si myslíš o tomhle? Je to nesmysl? Ráda bych to zkusila, ale právě jsem chtěla zjistit, jestli s tím třeba někdo nemá zkušenost…
Navíc ona mi nesedla jako člověk, což taky dělá hodně.
Fakt jo? No mě to právě přijde taky hodně peněz, ale tak šla bych do toho, kdyby to ten efekt mělo…
. Dík za zkušenost, jenom mi ještě řekni, proč jsi skeptik co se homeopatik na detox týče? Nezabralo nic?
Mrs.G píše:Baba píše:No je to docela dobře možný, ono dneska chce každý vydělávat na všem. I když nesouhlasím, že nebyly prokázány nežádoucí účinky. Jenom je nikdo nechce dávat do spojení s očkováním. Ale to tady řešit nechci. Vyloženě mě zajímá, jestli někdo takovou detoxikaci podstoupil a jaké s tím má zkušenosti. Ale i tak dík za názor.Mrs.G píše:Myslela sem to tak, že vakcinační detoxikace vydělává na strachu z očkování a jeho NÚ. Účinky nebyly prokázány. Ostatně ani homeopatie ne. Nebo tedy ano, ale na úrovni placeba.
Koukám, že asi píšu jak hotentot. Nežádoucí účinky očkování samozřejmě má. Účinky nebyly prokázány u vakcinační detoxikace.
Hele, když je v tomhle skeptik i Peggy… ![]()
Mrs.G píše:peggy.sl píše:Fakt jo? No mě to právě přijde taky hodně peněz, ale tak šla bych do toho, kdyby to ten efekt mělo…Mrs.G píše:U Sedlákové jsem byla osobně, kromě vyhozených třech tisíc, jsem účinek neviděla. Asi jsem málo věřila.peggy.sl píše:Peggy a co si myslíš o tomhle? Je to nesmysl? Ráda bych to zkusila, ale právě jsem chtěla zjistit, jestli s tím třeba někdo nemá zkušenost…
Navíc ona mi nesedla jako člověk, což taky dělá hodně.. Dík za zkušenost, jenom mi ještě řekni, proč jsi skeptik co se homeopatik na detox týče? Nezabralo nic?
Ty jo to je dobrá otázka… ![]()
Tak trochu v tom cítím tahání peněz od zoufalých rodičů směrem k terapeutům.. ![]()
Nic proti nikomu, ale je odborník a odborník a homeo kulička je prostě pořád jen homeokulička a za 15. kuliček tři litry je prostě dost. ![]()
V té době co jsem to podnikla, jsem byla zoufalá a ochotná udělat cokoliv a o tom to taky je. Kdyby mi tenkrát někdo řekl, že mi pomůžou v Austrálii, neváhám a letím tam…
Jinak homeopatikům věřím, ale ten detox mně nějak nepřesvědčil.
Baba píše:Mrs.G píše:Koukám, že asi píšu jak hotentot. Nežádoucí účinky očkování samozřejmě má. Účinky nebyly prokázány u vakcinační detoxikace.Baba píše:No je to docela dobře možný, ono dneska chce každý vydělávat na všem. I když nesouhlasím, že nebyly prokázány nežádoucí účinky. Jenom je nikdo nechce dávat do spojení s očkováním. Ale to tady řešit nechci. Vyloženě mě zajímá, jestli někdo takovou detoxikaci podstoupil a jaké s tím má zkušenosti. Ale i tak dík za názor.Mrs.G píše:Myslela sem to tak, že vakcinační detoxikace vydělává na strachu z očkování a jeho NÚ. Účinky nebyly prokázány. Ostatně ani homeopatie ne. Nebo tedy ano, ale na úrovni placeba.
Hele, když je v tomhle skeptik i Peggy…
Aha…a nebo mě ten mozek dneska nezapojuje
.
peggy.sl píše:Mrs.G píše:Ty jo to je dobrá otázka…peggy.sl píše:Fakt jo? No mě to právě přijde taky hodně peněz, ale tak šla bych do toho, kdyby to ten efekt mělo…Mrs.G píše:U Sedlákové jsem byla osobně, kromě vyhozených třech tisíc, jsem účinek neviděla. Asi jsem málo věřila.peggy.sl píše:Peggy a co si myslíš o tomhle? Je to nesmysl? Ráda bych to zkusila, ale právě jsem chtěla zjistit, jestli s tím třeba někdo nemá zkušenost…
Navíc ona mi nesedla jako člověk, což taky dělá hodně.. Dík za zkušenost, jenom mi ještě řekni, proč jsi skeptik co se homeopatik na detox týče? Nezabralo nic?
Tak trochu v tom cítím tahání peněz od zoufalých rodičů směrem k terapeutům..
Nic proti nikomu, ale je odborník a odborník a homeo kulička je prostě pořád jen homeokulička a za 15. kuliček tři litry je prostě dost.
V té době co jsem to podnikla, jsem byla zoufalá a ochotná udělat cokoliv a o tom to taky je. Kdyby mi tenkrát někdo řekl, že mi pomůžou v Austrálii, neváhám a letím tam…
Jinak homeopatikům věřím, ale ten detox mně nějak nepřesvědčil.
Dík.
. Jinak ještě jsem narazila na homeo od Boironu Okoubaka Aubrevillei…je to výtažek z jakéhosik afrického stromu a má prý výborné detox účinky i na odbourávání těžkých kovů atd…stojí asi 70 Kč. Nezkoušela jsi?
Mrs.G píše:peggy.sl píše:Dík.Mrs.G píše:Ty jo to je dobrá otázka…peggy.sl píše:Fakt jo? No mě to právě přijde taky hodně peněz, ale tak šla bych do toho, kdyby to ten efekt mělo…Mrs.G píše:U Sedlákové jsem byla osobně, kromě vyhozených třech tisíc, jsem účinek neviděla. Asi jsem málo věřila.peggy.sl píše:Peggy a co si myslíš o tomhle? Je to nesmysl? Ráda bych to zkusila, ale právě jsem chtěla zjistit, jestli s tím třeba někdo nemá zkušenost…
Tak trochu v tom cítím tahání peněz od zoufalých rodičů směrem k terapeutům..
Nic proti nikomu, ale je odborník a odborník a homeo kulička je prostě pořád jen homeokulička a za 15. kuliček tři litry je prostě dost.
Jinak homeopatikům věřím, ale ten detox mně nějak nepřesvědčil.. Jinak ještě jsem narazila na homeo od Boironu Okoubaka Aubrevillei…je to výtažek z jakéhosik afrického stromu a má prý výborné detox účinky i na odbourávání těžkých kovů atd…stojí asi 70 Kč. Nezkoušela jsi?
To jsem nezkoušela, ale nebránila bych se tomu. ![]()