Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
ahoj, měla jsem ho přes zimu, a musím říci, že OK, i fusak se tak krásně vejde!!! maximálně jsem zaaretovala přední kolečko…ael fakt to šlo!!!Taky jsem měla strach.....
Ahoj
Chtěla jsem se optat do jakého věku se Vám dítko do Valca vešlo? Před týdnem jsem koupila Valco Baby ion, malé je 14m, ale bojím se že se mi tam dlouho nebude vejít, myslím na délku, přijde mi že už takhle má hlavičku moc blízko u té stříšky co je pod boudičkou ![]()
Jinak jsem s kočárkem max. spokojená, doslova jsem se do něj zamilovala ![]()
Před tím jsem měla Liru 4,ale když jsem jela na krám koupit fusak, tak mě Valco doslova uchvátil a hned jsem ho musela mít ![]()
Já, ěla malého přes zimu…bylo mu 17m a musím říci, že místa tam měl ještě dost… Valco byla taky moje láska na 1.pohled!!!nádhernej kočík!!!
Já se také do něho hned zamilovala
Je krásný, sice jsem původně chtěla černou barvu, ale nakonec jsem zvolila barvu Pralin
Mě se taky moc líbí, uvažuju, že ho koupím. Bohužel nemám možnost ho zkouknout osobně. Proto se chci zeptat, kdo ho máte, jestli mi můžete upřesnit pár věcí: Zajímá mě systém polohování zádový opěrky, to je klasický páskový systém? Potom ještě velikost lůžka, to nemůžu nikde najít.. když se sklopí zádová opěrka až do lehu a opěrka nohou se dá do vodorovný polohy, jak dlouhé lůžko vznikne? Můžete mi případně změřit? A poslední věc: chci ho sice koupit pro našeho pětiměsíční mimi, ale nevylučuju možnost, že v něm občas svezu i našeho staršího, má te 2 a čtvrt roku, tak jestli se tam ještě vůbec vejde? Vozíte v něm někdo starší dítko? Díky moc předem za info
Tak já mám tento kočárek 2 měsíce a jsem nadmíru spokojená. Ze začátku nám zahýbal doprava, zvažovala jsem reklamaci, ale nakonec to samo přestalo. Kočárek je perfektně ovladatelný, zvládnu nájezdy a rantly v pohodě jednou rukou. Obrovský nákupní košík, dobře přístupný. Snadno se skládá, zabere málo místa v kufru auta. Nastavitelný dlouhý kšilt, polohovatelné opěrky nohou a zad. Je lehoučký, nepromokavý. A je opravdu krásný:-) Na ulici jsem ještě tento stejný neviděla, to také potěší. V příslušenství je pláštěnka a moskytiéra na přední část kočárku. Dokupovala jsem pouze polstrování. Opěrka se spouští snadno, je to ten páskový systém. Dcera je drobek, tak se mi tam krásně vejde.
Napadají mě jediné dva menší mínusy. Dno košíku je dost nízko, asi 5cm od země, tak na to musí člověk občas myslet, když tam má těžší věci a sjíždí třeba z obrubníku, aby nedřel. A pak by mohlo být vyšší madlo. Ono se dá sice polohovat, ale když je člověk vyšší a chce jít svižně, tak pak trochu kope dole do té spojnice mezi koly. Ale to jsou jen takové detaily. Takže za mě určitě doporučuji! ![]()
Tak s tím košíkem musím souhlasit, když jsem tam dala težký nákup tak mi malinko už šoupal zem, ale jinak SUPROVÝ KOČÁREK!!!
![]()
holky oživuji tuto diskuzi, nechcete nekdo koupit tento kočárek v záruce až do září 2014??
Ahoj, ráda bych tuhle diskusi taky trošku oživila - nevíte prosím, kolik kočárek váží? A je kočárek stabilní? Díky;)
holky můžu se vás jen zeptat jak se vám jezdilo v zimě ve sněhu? Uvažuji o koupi valco ion
děkuji za odpověď