Kočárek Valco Ion

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
44
21.7.11 00:26

Valco

Chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s kočárkem Valco ION? Moc se mi líbí, už jsem se na něj byla podívat a chtěla bych vědět, jestli už ho máte někdo vyzkoušený a jaká je spokojenost?
Děkuju předem za odpovědi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21
24.7.11 08:37

já ho teď budu kupovat, ale ještě jsem ho neviděla na živo, tak jsme zvědavá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
24.7.11 20:49

Tak to máme stejný vkus:-)
Dejte kdyžtak vědět, jak jste spokojená, teda pokud koupíte dříve než já…
Budu ráda za postřehy…
Je fakt super! ať Vám pěkně slouží…
Víte, že má nosnost 20kg? většina kočárků je jen do 15 kg, tak myslím, že to je velké plus…
Já mám totiž pěknýho chlapáka,tak proto mě to zajímá a jsem za to ráda:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
24.7.11 20:52

no v jiné diskuzi mi ho rozmlouvají..na youtube je i video kde je vidět jak je poruchový.. ale zase prý hodně poruchový, ale určo je to kus od kusu..tak nevím.. mě se prostě zatím líbí nejvíc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
24.7.11 20:52

no v jiné diskuzi mi ho rozmlouvají..na youtube je i video kde je vidět jak je poruchový.. ale zase prý hodně poruchový, ale určo je to kus od kusu..tak nevím.. mě se prostě zatím líbí nejvíc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
24.7.11 21:13

Na tento kočárek se mě ptala Iwonka11 soukromou zprávou. není to nic tajného tak svoji odpověď dám sem.
Dobrý den,
kamarádka ho kupovala vyloženě na sport. Jezdí na kolečkových bruslích a hodně běhá. Má ho myslím už 2 měsíce a je stále spokojená. :palec: Já ho jen zkoušela jak se ovládá. Skoro lituji, že ta naše slečinka nechce být v kočárku už od jednoho roku.
Je velmi jednoduše ovladatelný. Dost mě uchvátilo to nastavitelné madlo a váha kočárku. A ještě mi říkala, že je tam hodně vysoký hmotnostní limit pro dítě. Je to 20 kg. U jiných golfáčů je nosnost 15 kg.
Zkuste mi písnout, co vás zajímá a já vám to zjistím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
28.7.11 19:15

Ahoj, tento kocarek je moc pekny…celkove se mi libi kocarky od Valca.Sice je to tady na trhu nova znacka,ale desigen a vlastnosti maji super. My jsme si pro druhe mimi vybrali od Valca Rebela. Oba dva kocarky jsem si vyzkousela v obchode a jezdi se s nima uplne skvele. Ovladaji se bajecne, jsou lehoucke a ta nosnost je taky super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
2.8.11 23:11

Fakt? tak to jsem překvapená…
Já už ho mám…Valco ION a jsem teda nadšená!
je úplně skvělej a zatím v pohodě, ale mám ho krátce…tak dám vědět za delší dobu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
3.8.11 08:52

a reálné fotky by nebyli? jsem na něj fakt zvědavá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
11.8.11 11:46

Ahoj,tak jsem na něj koukala, odrazujeme mě ta cena…hledám a hledám levnější, ale nenacházím, ale strašnmě se mi taky líbí, je lehoučky a krásně ovladatelný,zkoušela jsem intenzivně v obchodě!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
11.8.11 23:27

Valco ION

Fotek zatím moc nemám, ale něco přece…
Byli jsme teď pár dní na Šumavě a ION opět uspěl:-)
Byl tam občas horší terén, ale v pohodě jsme to zvládli…cena se mi nezdá vyšší, vzhledem k tomu co všechno umí a jak je vybavený…Zatím bych neměnila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
11.8.11 23:29

ještě zepředu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
16.8.11 19:27

holky,tak jsme neodolali a nakonec koupili.....je úžasnej, lehoučkej, ovladatelnej, vymakanej, krásně velkej a přístupnej košík,jsem zatím nadšená a spokojená!!!Tak snad to vydží!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
17.8.11 23:00

Tak gratuluji ke koupi:-) určitě budeš spokojená, my jsme taky :lol:
Je fakt parádní…předčil moje očekávání :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
18.8.11 08:37

přesně mi bereš slova :lol: :potlesk: , předčil mé očekávání, jen ještě snad obstojí v terénu…na kamínkách…Uvidíme…rachtají ti kolečka??Mě jedno,Pr.zadní,ale asi je to šúpatně nasazeným kolečkem… :roll: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí