Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky,
Nevím pro který kočárek se rozhodnout. Poradite mi?
Chci aby zvládal dobře terén
Mam valco sport a jsou to pro mne takové lepší golfky. Do terénu musím brát klasicky bytelny sportak
takže valco moc nedoporucuji. Ostatní vyzkoušené nemam
Ja mam Motion 3 a kupovala jsem ho prave kvuli terenu, projede vsude, nemeli jsme problem, jezdime rybarit, po Sumave, s ostatnimi zkusenost nemam.
Ale urcite trojkolka lepsi nez bm4 do terenu ![]()
Jinak se ovlada dobre, vejde se vetsi dite, spani bez problemu.
Máme také Britax motion 3 a jsme spokojeni. Do terénu je super, dítě má dost místa, v pohodě se ovládá jednoruč, při jízdě si chrochtám blahem.:-)Měla jsem v ruce i Valco a za mě tedy ne.
Mám Britax BM4 plus a jsem spokojená. Malá taky, vejde se v pohodě i větší ditko. Prostoru fakt dost. Ovládání kocaru je lehké, vejdeme se všude. Trochu mě štve skládání, ale to hlavně kvůli fusaku v zime, teď už je to ok. I na první dítko jsem měla britaxe b agile a odjezdil vše v pohode a malej v něm spaval do tří let na vyletech. Kolečka nemám nafukovací, ale ty gumová, které nejdou píchnout a vůbec nerachtaji, jedeme fakt potichu, ani kočár nevrze. Používám rok. Valco jsem měla v ruce a nepůsobil na mě dobře. Takové golfky spis. A s tím třetím kočárkem neporadím.
Jestli myslis Baby Jogger City Mini, ten urcite neni do terenu. Jako neco projede, ale primarne do terenu ne. Je to fajn lehouckej prostornej sportak, mela jsem ho namisto golfek.
@Mandarinka01 píše:
Jestli myslis Baby Jogger City Mini, ten urcite neni do terenu. Jako neco projede, ale primarne do terenu ne. Je to fajn lehouckej prostornej sportak, mela jsem ho namisto golfek.
Dekuji, to jsem potřebovala vědět ![]()