Valco s polohováním

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1034
20.7.15 10:58

valco s polohováním

Zdravím maminky, vy co máte ty nové kočárky s polohováním nožiček. Můžete mi říct jestli kvůli tomu není ten kočárek třeba těžší? Na jednom webu se uvádí váha kočárku 6,2kg,6,6kg a 6,8kg.Tak jsem se chtěla zeptat co tu váhu ovlivnuje? Vím, že to není rapidní rozdíl, ale potřebuji co nejlehčí, proto se ptám, děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
265
20.7.15 11:13

Ten rozdíl ve váze kočárku nebude snad polohováním ale kolečky. Nafukovací jsou těžší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bebuu
20.7.15 12:15

@Mbeya valco baby 2015 s polohovanim nozicek nema nafukovaci kola, to je zase jiny model valca.
@belik je to minimalni vahovy rozdil, myslim ze to ani neni moc poznat. Ja si valco chtela taky koupit ale nakonec sem sla do britaxu a to sem jako paratko a unesu kocar s miminem i nakupem ze schodu i do schodu. Takze s valcem to bude brnkacka

• Citovat
  • Upravit
832
20.7.15 12:39

@belik - ja mam trojkolku s polohovanim nozicek a myslim, ze ten rozdil ani nepoznas. Kdyz s nim nekam jedu tak mam v kocarku 11kg prcka, narvanou prebalovaci tasku a dole v kosiku hracky a veci na prevleceni. Pul kila sem, pul kil tam. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
20.7.15 14:40

@kacikhanz to je fakt, ale mě jde spíš o nakládání do autobusu, takže v jedné ruce prcek 10kg, ruku pro druhé a kočárek přes rameno. Všem děkuji za odpovědi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí