Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, přeji pěkný večer. Tak jsme se rozhodli pro kočárek Valco snap ale váháme zda 3 nebo 4…jaký je lepší? v čem je lepší než druhý? jaké máte zkušenosti?
![]()
Máte zkušenost s Valco Baby Snap 3?
Přidejte zkušenost s Valco Baby Snap 3@Janca.Nikca - ahojky, my mame Valca 3 a super. Jsem spokojena. Nam se ta 3 libila vic nez 4, volila jsem podle vzhledu. Bala jsem se aby ta 3 byla stabilni. A i kdyz v kocarku prcek neni a mam u madla povesenou tezkou tasku tak kocarek se neprevrhne. Jediny co, ale s tim jsem pocitala je, ze kdyz vjizdim na obrubnik tak i kdyz je predni kolecko zdvojene tak musim rovnovahu udrzovat i dost rukama aby se neprevratil. Ale stejne bych nemenila. ![]()
Super, konečně někdo kdo má Valco snap 3. mohu se zeptat jak je stabilní když dítě leží? a jaká máte kola?
@Janca.Nikca - ja bych rekla ze stejne jako kdyz sedi, nebo aspon me se jede stejne dobre. Zatim mam ty puvodni co na nem byly, nenafukovaci. Ale na zimu asi koupime nafukovaci. Je pravda ze na kostkach je to drncak, ale nasemu malemu to nevadi. Taky uz sam chodi, takze chvili jde a chvili se veze. Kdyz mu bylo asi 7 mesicu tak jsem ho tam mela i v zime, byl ve fusaku a dalo se to. Byli jsme na navsteve na vikend a nechtela jsem taha veliky sportak z trojkombinace. Ale takto male dite bych v nem nevozila celou zimu. Nevim jak je vas prcek stary.
@Janca.Nikca - a hlavne je strasne lehoucky,
do autobusu nebo na cesty super. ![]()
@Bebuu proč ne Valco 3?? v čem je Britax agile lepší?
@kacikhanz a když prcek spí a kočárek stojí, nemá snahu se převrátit dozadu?
@Janca.Nikca - nema, i kdyz mam u rukojeti povesenou tezkou prebalovaci tasku. Nejtezsi casti tela je prcek na sedacce dole. A asi je to i tim ze to nejde polozit uplne do roviny.
Mě právě jedna paní psala, že se jí pak kočárek převrací když dítě spí a kočárek stojí…
@Janca.Nikca - tak ja teda muzu popravde rict, ze se mi to ani jednou nestalo. A jezdime v nem od brezna. ![]()
Snad staci duvod ze britax je narozdil od valca kvalitni znacka…
Tak neříkám že není, ale jezdí mnohem víc Valco než Britax… nebo alespon u nás..a tím že to máme jen do města atd..jinak máme velký sporták tak zas nepotřebujeme nějak extra super..
@Janca.Nikca To ze ho ma kazdy neznamena ze je dobry. A uz proto ze je vsude bych ho nechtela. Ale je to kazdeho volba
pokud je to jen do mesta tak proc ne. Ja treba mam britax protoze vim ze je dobry a je to muj jediny kocar…proto bych si treba ja jako jedinx kocarek nevybrala valco