Valco snap 4 nebo 3

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
215
12.9.15 20:33

Valco snap 4 nebo 3

Ahoj, přeji pěkný večer. Tak jsme se rozhodli pro kočárek Valco snap ale váháme zda 3 nebo 4…jaký je lepší? v čem je lepší než druhý? jaké máte zkušenosti? :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Valco Baby Snap 3?

Přidejte zkušenost s Valco Baby Snap 3
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
832
12.9.15 20:39

@Janca.Nikca - ahojky, my mame Valca 3 a super. Jsem spokojena. Nam se ta 3 libila vic nez 4, volila jsem podle vzhledu. Bala jsem se aby ta 3 byla stabilni. A i kdyz v kocarku prcek neni a mam u madla povesenou tezkou tasku tak kocarek se neprevrhne. Jediny co, ale s tim jsem pocitala je, ze kdyz vjizdim na obrubnik tak i kdyz je predni kolecko zdvojene tak musim rovnovahu udrzovat i dost rukama aby se neprevratil. Ale stejne bych nemenila. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
12.9.15 21:07

Super, konečně někdo kdo má Valco snap 3. mohu se zeptat jak je stabilní když dítě leží? a jaká máte kola?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bebuu
13.9.15 09:34

Snap 3 bych nekupovala, to už raději britax b agile 3

• Citovat
  • Upravit
832
13.9.15 12:22

@Janca.Nikca - ja bych rekla ze stejne jako kdyz sedi, nebo aspon me se jede stejne dobre. Zatim mam ty puvodni co na nem byly, nenafukovaci. Ale na zimu asi koupime nafukovaci. Je pravda ze na kostkach je to drncak, ale nasemu malemu to nevadi. Taky uz sam chodi, takze chvili jde a chvili se veze. Kdyz mu bylo asi 7 mesicu tak jsem ho tam mela i v zime, byl ve fusaku a dalo se to. Byli jsme na navsteve na vikend a nechtela jsem taha veliky sportak z trojkombinace. Ale takto male dite bych v nem nevozila celou zimu. Nevim jak je vas prcek stary.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
13.9.15 12:24

@Janca.Nikca - a hlavne je strasne lehoucky, :palec: do autobusu nebo na cesty super. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
13.9.15 20:01

@Bebuu proč ne Valco 3?? v čem je Britax agile lepší?
@kacikhanz a když prcek spí a kočárek stojí, nemá snahu se převrátit dozadu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
13.9.15 20:33

@Janca.Nikca - nema, i kdyz mam u rukojeti povesenou tezkou prebalovaci tasku. Nejtezsi casti tela je prcek na sedacce dole. A asi je to i tim ze to nejde polozit uplne do roviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
13.9.15 20:44

Mě právě jedna paní psala, že se jí pak kočárek převrací když dítě spí a kočárek stojí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
13.9.15 21:17

@Janca.Nikca - tak ja teda muzu popravde rict, ze se mi to ani jednou nestalo. A jezdime v nem od brezna. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
13.9.15 21:45

Tak tím líp :)děkuji moc…asi tedy do něho pujdeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bebuu
14.9.15 09:40

Snad staci duvod ze britax je narozdil od valca kvalitni znacka…

• Citovat
  • Upravit
215
14.9.15 09:46

Tak neříkám že není, ale jezdí mnohem víc Valco než Britax… nebo alespon u nás..a tím že to máme jen do města atd..jinak máme velký sporták tak zas nepotřebujeme nějak extra super..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bebuu
14.9.15 09:51

@Janca.Nikca To ze ho ma kazdy neznamena ze je dobry. A uz proto ze je vsude bych ho nechtela. Ale je to kazdeho volba ;) pokud je to jen do mesta tak proc ne. Ja treba mam britax protoze vim ze je dobry a je to muj jediny kocar…proto bych si treba ja jako jedinx kocarek nevybrala valco

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4