Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, máte někdo zkušenost s kočárkem Valco snap4? http://www.prodeti.cz/…rne-sedatko/
Zalíbil se nám, tak chceme vědět jaký je-klady/zápory. Jaká kolečka jsou lepší..Jak se s ním jezdí atd..díky mooc
![]()
Máte zkušenost s Valco Baby Snap 4?
Přidejte zkušenost s Valco Baby Snap 4Skladný, lehký, malé se v ní líbí a mě se dobře vozí. Kolečka máme ty obyčejný a zvládá i tu naši vesnici.
Koupili jsme jako „goflky“ zejména po městě, spokojenost absolutní, lehoučký, skladný, dobře manévrovatelný, dlouhá stříška, která v kombinaci s nánožníkem zaručí, že není potřeba ani pláštěnka, velký koš. Kolečka máme obyčejná, ale do terénu moc nejezdíme, tam nosíme (ale zas já zastávám tvrzení, že terén rúzných hrbatých velkých dlažeb ve městě taky někdy stojí za to), ani jsme nevěděla, že jsou i jiná.
Jediné potenciální mínus, které mně napadá, může být je pevná (nepolohovací) rukojeť, pokud jste velmi vysocí, asi by to chtělo vyzkoušet. A je to tak dobrej kočár, že je už všude
.
Maximální spokojenost, kolečka máme obyčejný, protože předtím jsme měli pořád píchnuto a to mě štvalo.
Měli jsme ho půjčený na dovolenou a byla jsem nadšená. Lehoučký, dlouhá bouda proti slunci, pohodlná brzda.
Jsem spokojená, až na malé detaily, které se najdou snad vždy. Je tu o něm už víc diskusí a většinou jsou ohlasy kladné.
Mám Snapa a jsem spokojená. Na začátku mi vadila trochu drsnější jízda oproti velkýmu sporťáku, ale už jsem si zvykla. Dají se dokoupit nafukovací kola, ale mě to stačí takhle a holce to taky nevadí. Výhoda je, že je lehoučký a skladný. Dlouhá bouda je taky super. Možná nánožník ve verzi 2015 je docela malý, ale dá se koupit jiný. Pinkie nánožník sedí dobře.
A drsnější myslíte jak? rachotí kočárek hodně? kamarádka má kočárek a to je jak kdž jede cirkus
Drsnější myslím tak, že více drncá třeba na kočičích hlavách. Není to taková hladká jízda, jako v odpruženým kočárku. Rámus mi ani nepřišlo, že dělá.
@Janca.Nikca například mi vadí tlačítko na skládání uprostřed rukojeti, když řídím kočárek jednou rukou nebo se mi motá popruh na přenášení když něco dávám do košíku..prostě detaily, které vadí konkrétně mě a někomu jinému třeba ne. Co se týče rachocení, několikrát jsme byli v terénu a myslím, že to zvládl velice dobře a velké rachocení se nekonalo.
Ja jsem naprosto spokojena a nemenila bych. U druheho mam v planu pouzivat pouze hlubokou korbu a potom rovnou snap, sportak vynecham.
Je lehounky, rychle se slozi i rozlozi, prostorny pro dite, velka nostnost, kosik pod kocarem dostatecne velky - pravda ten popruh na noseni mi obcas zavazi pri rychlem uklizeni nakupu pod kocar, ale je to o zvyku ![]()
Nerachta, neni hlucny, jen je jizda jina nez s kocarem s nafukovacini koly, neni tak odpruzeny, ale zase se snadno ovlada jednou rukou
jezdim ve meste i po polnackach, cestach v lese a nemam zadny velky problem
ale vylozene terenak to neni ![]()
Ahojky holky ![]()
Potřebovala bych poradit ohledně kočárku valco snap 4, valco snap 4 sport a valco snap ultra.
Nášemu chlapečkovi je 13 měsíců a má už 82 cm. Proto by mě zajímala délka celé ležící plochy (záda + sedadlo + plocha pod nožkama)?
Děkuji za odpověď
Ultra záda 50, sedadlo 22, nožičky 22, nám naprosto vyhovuje, hlavně, že na mě malá vidí!
měla jsem i snap 4, ale šel z domu a koupila jsem právě Ultra, malá měla teprv 9m a byl moc „velký“ - dcera padala na stranu…
v ultra je i se zimním fusákem naprosto spokojená a líbí se jí tam, vyhovuje ji „kolíbka“ a krásně se vyspí.
Další bonus je 2× prodloužitelná stříška.