Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Valco Baby Snap 4?
Přidejte zkušenost s Valco Baby Snap 4@Sion mám valco snap 4 a syn se do něj pohodlně vešel s 98 cm. I se v něm vyspinkal. Za mne naprostá spokojenost.
@Mari-KusKus Tak to je 94cm, to je super. To v něm bude moci i spinkat
Zádička jsou polohovací viď?
A máš valco ultra nebo valco ultra sport?
Příspěvek upraven 16.02.16 v 20:07
@Sion bohužel, kočárek tu teď nenám. Ale vozila jsem ho v něm i po druhém roce. Zádíčka jsou polohovací do lehu, takovým tím páskem.
@Sion píše:
@Mari-KusKus Tak to je 94cm, to je super. To v něm bude moci i spinkatZádička jsou polohovací viď?
A máš valco ultra nebo valco ultra sport?Příspěvek upraven 16.02.16 v 20:07
malá v něm spí krásně, dává se naležato celá korba, spí se jako v kolébce, tak jako v quinny a jiných, mojí malé to moc vyhovuje ![]()
mám bez nafukovaček!
nafukovačky jsem měla u předchozího kočáru a byly furt píchlé, to se ti s pěnovýma nestane a u valca to není moc velký rozdíl, jelikož kočár není odpružený
@Mari-KusKus kde jsi kočárek koupila? Zatím jsem ho viděla jen s nafukovacíma kolama a ty bych právě nechtěla…
A máš teda jen valco ultra nebo valco ultra sport? Ani nevím jaký je mezi nimi rozdíl ![]()
@Sion malvik myslim.
Ultra sport je prave s nafukovackami. Prodavam ted svuj za 4400 a k tomu fusak zimni a tasku pinkie za 1500. Mam ho dva mesice, ale chci si kpoupit nunu totiz
uz dlooouho. Nechala bych si ho, ale bohuzel by nebylo penez prave na tu nunu ![]()
Na malviku koupis myslim za 5000
@Mari-KusKus Tak jsem dnes objednala snap ultra 2015 bez nafukovacích kol a s pláštěnkou zdarma ![]()
@Sion píše:
@Mari-KusKus Tak jsem dnes objednala snap ultra 2015 bez nafukovacích kol a s pláštěnkou zdarma
@Mari-KusKus Kočarek dnes dorazil, vypadá parádně. Zatím jsme s ním pojezdili trošku doma, snad zítra bude lepší počasí, abychom mohli i ven ![]()
Jen mi přijde, že není pevný a celkem se vyklá ![]()
Nedoporučila by jsi mi k němu nějakou tašku na věci pro malého (pleny, oblečení, jídlo atd…)
@Sion píše:
@Mari-KusKus Kočarek dnes dorazil, vypadá parádně. Zatím jsme s ním pojezdili trošku doma, snad zítra bude lepší počasí, abychom mohli i ven
Jen mi přijde, že není pevný a celkem se vyklá
Nedoporučila by jsi mi k němu nějakou tašku na věci pro malého (pleny, oblečení, jídlo atd…)
já mám střední tašku od pinkie ![]()
on je lehký tak je to nezvyk oprti trojkombinaci al jezdí se suppr ![]()
@Mari-KusKus jo jo jezdí parádně. Tašku jsem objednala myslím 40×40, taky pinkie ![]()