Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@CokeLady Řekla bych, že máš před menzes
. Jinak si tvoje reakce nedovedu vysvětlit. Tvoje reakce na danou věc je naprosto iracionální. Holky se tu jen vyjadřují, jestli slaví valentýna nebo ne a ty na všechny neslavící akorát útočíš. Kvůli valentýnu
Fakt nechápu. Tvoje starosti na mojí hlavu ![]()
Ty jseš káča, já si můžu napsat svůj názor Valentýn je umělej svátek, na kterém rejžujou jen prodejci a ovčani se můžou přetrhnout jen aby něco koupili.
Tak co holky co dostanete k valentynu nebo co by jste chteli?
My jsme slavili dopředu, protože o Valentýnu spolu bohužel nebudeme.
Já jsem dostala květinu a bonboniéru. ![]()
Ted to treba bude znit smesne ale ja bych treba holce koupil nejakou kytku a neco dobreho jen bohuzel neni komu tak se aspon ptam co dostavate
@B4RC3LON4 píše:
pokaždé jsme šli na večeři a dostala jsem kytky ale ted jsem single čili počítám s tím, že nic
Tak my slavili už včera a dostala jsem naušnice které jsem si už strašně dlouho přála ![]()
Vážně to někdo vyloženě slaví? Jako zřejmě dostanu kytku čí nějakou drobnost, ale že bychom to slavili? To určitě ne, radši dostávám kytičky a dárky, když to nejméně čekám. Tohle je jen jeden velký byznys.
@Lady Bee Tak já beru slavení jako že jsme si dali tu práci a vymysleli si dárky, které fakt toho druhého potěší a večer když uslo mládě jsme si dali nějaký mňamky a koukli na pěknej film
Prostě jsme si udělali fajn pohodovej večer s dárkem navíc ![]()
@B4RC3LON4 píše:
minulý rok jsem dostala čokoládu, ted pujdeme do kina přítel navrhl, že se nebude nic kupovat, ale dáme kino : včera zněl trošku nějak napjatě jako TY NIC NEKUPUJ a já na to ale ty taky ne, tak nevím zda má nějaký dábelský plán? ale nejde mi o to něo ostat stačí když budu sním ![]()
To už se zas rok s rokem sešel a je tu zase svátek orálu za náušnice?
Asi budu muset taky něco vymyslet ![]()
@aliola Hele, to nemáš koule napsat, že je to reklama? Podle toho asi budou ty produkty vypadat.
Nebrat!