Valentýn

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5826
7.2.14 22:40

@CokeLady Řekla bych, že máš před menzes :mrgreen:. Jinak si tvoje reakce nedovedu vysvětlit. Tvoje reakce na danou věc je naprosto iracionální. Holky se tu jen vyjadřují, jestli slaví valentýna nebo ne a ty na všechny neslavící akorát útočíš. Kvůli valentýnu :zed: Fakt nechápu. Tvoje starosti na mojí hlavu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33.Lucie
8.2.14 09:19

@CokeLady

Ty jseš káča, já si můžu napsat svůj názor Valentýn je umělej svátek, na kterém rejžujou jen prodejci a ovčani se můžou přetrhnout jen aby něco koupili.

• Citovat
  • Upravit
1349
12.2.17 21:06

Tak co holky co dostanete k valentynu nebo co by jste chteli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
12.2.17 21:09

My jsme slavili dopředu, protože o Valentýnu spolu bohužel nebudeme. :( Já jsem dostala květinu a bonboniéru. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
12.2.17 21:12

Ted to treba bude znit smesne ale ja bych treba holce koupil nejakou kytku a neco dobreho jen bohuzel neni komu tak se aspon ptam co dostavate

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
12.2.17 21:14
@B4RC3LON4 píše:

pokaždé jsme šli na večeři a dostala jsem kytky ale ted jsem single čili počítám s tím, že nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59353
12.2.17 21:35

@B4RC3LON4 jednu věc vím 100% další jen tuším :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
12.2.17 21:45

Tak my slavili už včera a dostala jsem naušnice které jsem si už strašně dlouho přála :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
12.2.17 21:50

Naštěstí nic. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
12.2.17 21:50

Vážně to někdo vyloženě slaví? Jako zřejmě dostanu kytku čí nějakou drobnost, ale že bychom to slavili? To určitě ne, radši dostávám kytičky a dárky, když to nejméně čekám. Tohle je jen jeden velký byznys.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
12.2.17 21:55

@Lady Bee Tak já beru slavení jako že jsme si dali tu práci a vymysleli si dárky, které fakt toho druhého potěší a večer když uslo mládě jsme si dali nějaký mňamky a koukli na pěknej film :)Prostě jsme si udělali fajn pohodovej večer s dárkem navíc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
12.2.17 21:58
@B4RC3LON4 píše:

minulý rok jsem dostala čokoládu, ted pujdeme do kina přítel navrhl, že se nebude nic kupovat, ale dáme kino : včera zněl trošku nějak napjatě jako TY NIC NEKUPUJ a já na to ale ty taky ne, tak nevím zda má nějaký dábelský plán? ale nejde mi o to něo ostat stačí když budu sním :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23436
12.2.17 22:04

To už se zas rok s rokem sešel a je tu zase svátek orálu za náušnice?
Asi budu muset taky něco vymyslet :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
1.2.18 12:06

@Chauvinist :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Pobavilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23436
7.2.18 12:45

@aliola Hele, to nemáš koule napsat, že je to reklama? Podle toho asi budou ty produkty vypadat. :? Nebrat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný