Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
My si taky dáváme navzájem, s přítelem jsem už dlouho, ale taky mám občas problém něco vymyslet, nedávno měl narozky a teď zase Valentýn, už jsem nevěděla co, tak jsem mu koupila kvalitní strojek na vlasy a vousy, protože se mu zničil, tak bude mít ohromnou radost
Sice je to třeba trapné, dávat na den zamilovaných strojek, ale on si hrozně nový přál, tak proč ne ![]()
@Eemii píše:
@Marika29 koupila bych jahody, ted jsou všude v akci ty valentynsky bedýnky, k tomu bublinky a udelejte si pekny vecer. Kdyby on nic nemel, nebude se citit trapne.
Na jahody je alergickej.. ![]()
Není to lehký no, něco vybrat
A co si pořídit sobě nějaký hezký prádlo…to je takovej dárek/nedárek…takže kdyby nic neměl, tak se nebude cejtit blbě ![]()
@Marika29 píše:
No tahle co jsem přemýšlela, je černá a má na sobě napsaný Báječný chlap..
Přijde mi to hezký..
Nevím no, asi to moc řeším.
To mi i přijde trapné, když to vytáhne v práci, budou se mu ještě smát… ![]()
Opravdu bych koupila bud Bohemku nebo mu třeba udělala něco na zub, ale nic víc bych nekupovala…
@Marika29 píše:
Trochu se i bojím aby nevznikl nějaký trapný moment..třeba že já mu něco dám, byť drobnost a on mě nic..A bude se cítit trapně
Tak nic nekupuj, ale dej mu…
![]()
@Marika29 píše:
No on právě má sladkostí strašně moc..
Je ředitel firmy, takze dostává pořád nějaké čokolády, bonboniéry, vína..
Takže čokošku určitě ne..
Přemýšlela jsem treba nějakou pěknou propisku s jeho jménem..
Takovou elegantní..
V tom případě bys mohla zajít za ředitelem do firmy na návštěvu dejme tomu oblečená v dlouhém plášti a pod ním jen spodní prádlo nebo nic…
![]()
Ne, propisku mu nekupuj
Kup kdyžtak nějaké dobré vínko, případně hezké prádélko, a udělejte si pěkný večer. Anebo navrhni jestli nezajdete někam na večeři (a prádélko na sebe). Jestli jste spolu tak krátce, tak bych mu nic osobního nedávala. Jinak my valentýn neslavíme, takže o starost méně ![]()