Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Dobrý večer ![]()
Mám na vás dotaz, je to blbost asi, ale docela nad tím přemýšlím..
Jde o to že mám nyní přítele, jsme spolu opravdu krátce, necelý měsíc..
A zítra je Valentýn..Mám mu něco dát i když se známe takhle krátce?.. nevyzní to hloupě?
Zase je mi blbý nedat mu vůbec nic.. No..
Asi jo, nic bláznivého se srdickama atd.,ale dala bych nějakou sladkost a prostě řekla, že to je k valentynu ![]()
@Martinka654 píše:
Asi jo, nic bláznivého se srdickama atd.,ale dala bych nějakou sladkost a prostě řekla, že to je k valentynu
Jo to je rozumný.. ![]()
Nějakou dobrotou člověk níž nezkazí, ale drahé dárky, velká gesta apod bych si odpustila.
@ka2ka píše:
A slaví takový blbosti nebo ne?
No to právě nevím..zase si říkám že když se známe takhle krátce, tak nemá asi smysl na nějaký mega gesta no..Asi nic se srdíčkama
Trochu se i bojím aby nevznikl nějaký trapný moment..třeba že já mu něco dám, byť drobnost a on mě nic..A bude se cítit trapně ![]()
@Marika29 tak mu dej něco, co si můžete třeba dát napůl
lahev sektu k večeři, zákusek ![]()
@Marika29 tak si tu čokoládu dáte spolu
zase to nejsou Rolexky, nedělala bych z toho vědu, třeba řeší to samé.. to musíš vědět ty, jestli se zdá povahove na odtazitejsiho nebo stydliveho nebo citlivého ![]()
Myslel jsem si ze u nas to funguje tak ze muzi kupuji neco zene
Tak kup nějakou čokoládu nebo tak něco, zabal ji a počkej, jestli ti něco dá. Když ano, řekni mu, já pro tebe taky něco mám a dej mu ji, když ne, sněz ji další den sama.
@Marika29
Nejdřív bych nenápadně zjistila, jestli Valentýna slaví. Pak bych koupila čokoládu nebo lahev lepšího vína.
@Havlova Přesně. Udělala bych to samé. Koupila bych třeba tu čokoládu. Když dá, dala bych taky. Jinak asi ne. Připadala bych si divně a ve finále možná i on ![]()