Valerie, Tamara, Sebastián, Adrian

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
233
8.10.24 18:02

Valerie - Tamara, Sebastián - Adrian

Necekam zatím miminko, ale ciste ze zajímavosti… s partnerem se nám líbí tato jména. A zajímala by mě četnost. Co je podle vás více typické, mate v okolí nositele tohoto jména? :D A které byste spíše volili vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7223
8.10.24 18:07

Valerii znám docela dost jedné je kolem 65, nejmladší cca7. Tamaru jsem ještě nepotkala.
Sebastiánu je hafec. Adriana jsem potkala jen jednou a mohlo mi být tak do 5 let.
V blízkém okolí, mezi přáteli je ten sebík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35593
8.10.24 18:09

Sebíků je docela dost.
Mě osobně se teda nelíbí žádné z těch jmen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva2610
8.10.24 18:13

Znám jednu malou Valerii, jednu dospělou Tamaru, asi 10 malých Sebastianu a žádného Adriana. Líbí se mi Valerie i Tamara.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
8.10.24 18:14

Tamara je pěkné a Sebastian mi evokuje bastarda, zvlast, kdyz se rekne Bastík.
Adrian se mi líbí, ale je to málo ohebné jméno. Jeho zenska varianta Adriana se mi zase nelibi vubec.

• Citovat
  • Upravit
233
8.10.24 18:29

@Klopotkova mně prave ten Adrian přijde zajimave tím, ze je hodně ohebné, dovedu si představit mu rikat Adriánek, Adýnek, Adri, Adý, Adí, Adoušku, Adrýsek, když je teda maly, v dospělosti asi už jen Adrian, Adri, Ady, Áda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
8.10.24 18:47

Holčičí se mi líbí obě, jestli chcete být víc originální tak dejte Tamaru, Valinek je teď dost. Klučičí to samé, mě se sice nelíbí ani jedno, ale Sebíků je jak máku. Adriany znám jen dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.10.24 18:59

Kdysi dávno jsem plánovala potencionálního syna pojmenovat Adrian (podle písničky od Arakainu a taky tak trochu podle kytaristy Adriana Smith🙂). Nakonec tedy, když to bylo po letech aktuální, dostal jiné. Ale je to moc hezký jméno :pankac:

Tamaru nebo Valerii neznám vlastně žádnou a jen jednoho šestiletého Sebastiana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3490
8.10.24 19:15

Valerie je myslím teďka u holčiček celkem populární, Tamaru znám jednu dospělou, ale kdybych si měla z těch dvou jmen vybrat, volila bych Valerii, Tamara se mi nelíbí, přijde mi to takové tvrdé jméno. Z klučičích se mi líbí obě jména, méně častý je asi Adrian, ale my zrovna nemáme v okolí ani jednoho Sebíka nebo Adriana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
8.10.24 19:38

@Sofie2013 pravé se mi zda, ze ten Sebastián začíná dost zas ustupovat :), Adriánek se mi líbí moc, já jsem Adéla a přijde mi to takové hezké, symbolické, ze bychom byli oba od A :lol: Valerie se líbí hodně partnerovi, mne se to taky moc líbí, pak i osloveni Valinka, ale nějak mi nejde přes pusu Valča nebo Val. Zatímco u Tamary mi přijde hezké Tamy, Taminka, Tamarka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3490
8.10.24 20:13

@Glee123 Je to možné, my třeba nemáme žádného Sebastiana v okolí. Jinak oslovení Val se mi líbí, Valča mi připomíná válec, představím si pod tím silnější holčičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
8.10.24 21:18

Líbí se mi všechny, v okolí máme pár Valérii a Sebastianů, ale nic extra, s Elami, Annami, Kubíky a Honzíky se to nedá srovnat. Tamaru neznám žádnou a na mimco Adriana jsem narazila jen jednou v lekci plavání. Měl bratra Artura. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.10.24 22:24

Tamara je moje vysněné jméno :srdce: A Adrian je též krásné. Určitě lepší jak Valerie a Sebastian. Ty mi přijdou víc profláknuté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
8.10.24 22:28

Líbí se mi Tamara a Adrián. Líbí se mi i dívčí podoba Adriana. Sebastiánů je teď všude hodně, Valerie je taky docela časté jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14692
8.10.24 23:58

Znam 2 Tamary. Jedne je cca 6 let a druhe 3 mesice. Adriana neznam zadneho. Valerii nekolik, Sebastianu hodne - od deti po dospele:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze