Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lenka_Hal píše: Více
To já přece vím, proto to i takhle rezolutně píšu a víc o tom nediskutuji. ![]()
Každému snad musí být jasné, že jednoho dne 3 světová válka bude, a pokud ne ze strany ruska, tak ze strany činy. My můžeme doufat že to nebude v dohledné době. Ano konflikt může přijít za stovky let, nikde není psáno kdy jaký pacient se dostaví k moci. V ohrožení je celý svět ne zákonitě pouze Česko nebo Slovensko, vždy něco může přijít a měli bychom na to být přípraveni, bohužel dnes každý mysli, ze kdyby něco budou tady prolevat krev Američani, ale zase to až tak úplně pravda není. Pokud by nějaký konflikt byl, a byla napadnuta i Amerika, tak bude jistě a logicky držet nejdříve Ameriku a ne bojovat na hostujícím hřišti, aliance nealiance.
@Rotha píše: Více
Třetí světová válka aktuálně probíhá a my musíme doufat, že se Rusko vyčerpá na Ukrajině tak, že nebude mít sílu pokračovat dál do Evropy.
Konflikt na Ukrajině, na Blízkém východě, Čína si brousí zuby na Tchajwan - to jsou součásti aktuálního světového konfliktu, jen se to ještě některým politikům nedovrtalo do hlavy.
@eumedon Ona se vyčerpává Ukrajina. Hlavně lidské zdroje nejsou.
Peníze pracně vyškemrají, ale docházejí lidi. 🤷
Holky, uchlácholte, vynadejte, vyvraťte mi… Má tu taky někdo strach, že se nás přímo bude týkat válka? Kolegyně v práci má připravené evakuační zavazadlo, nakupuje zásoby léků, konzerv, svíček, sirek… A mě to dnes nějak vykolejilo - nemáme žádné velké zásoby, kryt ve městě (populace 22tis) je cca pro 500lidí. Každý den titulky o válce a klidnou mě to tedy nenechává. Mám dvě malé děti, bydlíme v bytě, sklepy nadzemní a dnes si přečtu, že v případě útoku do podzemního sklepa…
.
@Anonymní píše: Více
Přestaň plašit, proboha
proc by hned mela byt válka
Já neplaším, ale rodiče už jsou na válku připraveni. Už od napadení ukrajiny budujou zásoby jídla + technicky se připravují pomalu na zombie apokalypsu. Generátory, věci na filtraci vody kdyby netekla pitná… prostě vše. Takže kdyby náhodou něco bylo tak pojedu k nim.
Plašíš zbytečně ![]()
Ale i kdyby něco, nemyslím si, tak jsem v klidu. Velký dům s podzemním sklepem a v okolí spoustu bunkru, kde se schová x obyvatel z obcí v okolí.
Ono žít na bývalém Německém území má spoustu výhod ![]()
@HornyHippo píše: Více
a co s tím budou dělat, až tomu dojde datum spotřeby? ![]()
neblázni a nesleduj zprávy a kolegyni, která se chystá na apokalypsu taky neposlouchej.
Jestli tě můžu uklidnit tak jeden rodinej známej se takhle na apokalypsu chystá už asi třicet let. Je připravenej na cokoliv. Bunkr ve sklepě, zásoby jídla, pitné vody, léků a všeho možného. Dokonce má i takový ten jód pro případ atomového zamoření jak dostávají lidi v okolí jaderných elektráren. V její blízkosti samozřejmě nebydlí.
Kdykoliv se stane nějaké neštěstí je hned na koni jak on by byl připraven. Viz třeba tornádo na Moravě. On by se schoval ve svém sklepě. No ale reálně ho to zatím stálo jen manželství a několik vztahů. Protože to žádná žena nedala. Plus samozřejmě vydělává jen na tohle všechno.
Já si říkám, že pokud by se vážně něco stalo bylo by možná lepší to mít rychle za sebou. Než přežívat týdny či měsíce ve sklepě.
Prosim tě, jestli sem přilítne atomovka, tak bude lepší se do toho krytu nedostat. Já teda nechci žít někde ve sklepě a čekat až mi dojdou zásoby.
A teď vážně, prostě nesleduj zprávy. Stejně to neovlivníš.
Hele válka asi ne. No ale blackout možná jo. Takže mít doma trvanlivé potraviny, hodně vody, vařič, sirky, svíčky, proč ne ![]()
Já byla nakoupit, že začnu dělat raději zásoby na případnou válku. Koupila jsem čínské polévky a tuňáka v konzervě, protože přítelkyně nejí maso, jen ryby. A večer mi přítelkyně oznámila, že zásoby na třetí světovou snědla, že najedená lépe přežije. ![]()
Anonym, nemusí každý vědět, že mám přítelkyni.