Válka, teroristi a válka v ČR

zuhb
16.7.14 19:45

válka,teroristi a válka v ČR

Dobrý den, mám hrozný strach z války že to přijde až do čr a i ty zprávy v poslední době jsou hrozný.. :( mám čim dál tím větší strach :(
co si o tom myslíte vy?

Hamás oficiálně odmítl příměří. Připravte se na útoky, varuje Izrael

http://www.novinky.cz/…-izrael.html

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6623
16.7.14 19:52

@zuhb

Myslím si, že nám nic nehrozí. A že nevím z čeho máš strach :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21602
16.7.14 19:58

@zuhb prosím tě, tahle situace je v Izraeli v různé intenzitě už mnoho let… neviděla bych to tak tragicky. To je spíš větší hrozba z Ukrajiny. Ale ta je už ohraná, taky to tam trvá delší dobu a novináři potřebují nové a zajímavější informace… a navíc, k čemu ti ten strach je? stejně to člověk neovlivní, jen si tím otravuješ život ;-) Války a boje ve světě byly, jsou a budou. Na druhou stranu si fakt nemyslím, že to přeroste do větších rozměrů, než jsou „lokální“ boje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
16.7.14 20:06

Jednou se tu prostě někdo odpálí. Třeba v Maiselově ulici nebo kdekoli jinde. Důvody se vždycky najdou.Jsme členy aliance, máme proizraelskou politiku…nebo prostě někoho nasereme.Je to jen otázka času a bdělosti zpravodajských služeb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
16.7.14 20:08
@zuhb píše:
Dobrý den, mám hrozný strach z války že to přijde až do čr a i ty zprávy v poslední době jsou hrozný.. :( mám čim dál tím větší strach :(
co si o tom myslíte vy?

Hamás oficiálně odmítl příměří. Připravte se na útoky, varuje Izrael

http://www.novinky.cz/…-izrael.html

Radím nezapínat novu, a nečíst novinky ;)

• Citovat
  • Upravit
35438
16.7.14 20:09

V izraeli bude klid, až ho srovnají se zemí. Spíš bych se bála toho, že naše společnost jde tak nějak celkově do kopru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
16.7.14 20:15

@Tiger-lily

V Izraeli bude klid ve chvíli kdy to necháme čistě jenom na nich a nebudeme se cpát do věcí do kterých nám nic není. Ale souhlasím že naše společnost upadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
16.7.14 20:16

Já ti nevim, kdybych se měla bát války pokaždé, když se napíše o nějaké takové „bojůvce“ tak sem na antidepresivech od puberty :think: :jazyk:

Vždyt je to pořád to samé, Korea, Izrael, Afgánistán, Gruzie, atd atd
Obavy z celosvětového konfliktu sem měla spíš po 11. září a ted nedávno na Ukrajině. A i to se nějako urovnalo…
Beztak jde hlavně o „přeměřování pindíků“, nikdo nechce doopravdy vyvolat „třetí světovou“ 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
927
16.7.14 20:20

@zuhb http://tn. nova. cz/zpravy/zajimavosti/desive-proroctvi-baba-vanga-predpovedela-krym-zacne-tak-podle-ni-3-svetova. html poslední odstavec, tak uvidíme co z toho nakonec (ne)bude.
Ale pokud by něco vypuklo, tak by prohrávající strana požila zbraň hromadného ničení, ale to je jen můj názor :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
16.7.14 20:28

Koukám nováček a zase toto téma :mrgreen: ještě tě bolí to břicho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
16.7.14 20:29

@alexsona naštěstí je ten tvůj odkaz nefunkční :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21602
16.7.14 20:41

[citacear__tanka1983** píše:
Já ti nevim, kdybych se měla bát války pokaždé, když se napíše o nějaké takové „bojůvce“ tak sem na antidepresivech od puberty :think: :jazyk:

Vždyt je to pořád to samé, Korea, Izrael, Afgánistán, Gruzie, atd atd
Obavy z celosvětového konfliktu sem měla spíš po 11. září a ted nedávno na Ukrajině. A i to se nějako urovnalo…
Beztak jde hlavně o „přeměřování pindíků“, nikdo nechce doopravdy vyvolat „třetí světovou“ 8)

Jo. To presne sedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
16.7.14 20:47

Nováček??? bude článek na iděsu? :mrgreen: Milí, zlatí, války se nebojím… oni Evropu dostanou bez jediného výstřelu - dávám tomu max. 2 generace než se přes imigraci a porodnost dostanou do vlád evropských zemí a začnou prosazovat svoje zákony… ale k tomu ten Brusel a připosraní evropští politici směřují veškeré svoje síly už nějakou dobu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
16.7.14 21:00
@alexsona píše:
@zuhb http://tn. nova. cz/zpravy/zajimavosti/desive-proroctvi-baba-vanga-predpovedela-krym-zacne-tak-podle-ni-3-svetova. html poslední odstavec, tak uvidíme co z toho nakonec (ne)bude.
Ale pokud by něco vypuklo, tak by prohrávající strana požila zbraň hromadného ničení, ale to je jen můj názor :-)

Tak to mě baba pobavila…a hlavně TN.cz jsou stejně jako celá Nova velmi seriozní :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
16.7.14 21:02
@ynax píše:
Nováček??? bude článek na iděsu? :mrgreen: Milí, zlatí, války se nebojím… oni Evropu dostanou bez jediného výstřelu - dávám tomu max. 2 generace než se přes imigraci a porodnost dostanou do vlád evropských zemí a začnou prosazovat svoje zákony… ale k tomu ten Brusel a připosraní evropští politici směřují veškeré svoje síly už nějakou dobu

Máš pravdu jako vždycky. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová