Jaká vanička pro miminko, když máme sprchový kout

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
4.8.25 10:50

Vanička pro miminko a sprchový kout

Dobrý den,

prosím jakou máte vaničku vy co máte jenom sprchový kout a to tak malý, že by jste tam ani nemohli dát vaničku? Napadla mě vanička se stojánkem jako je například tady - https://www.kaufland.cz/…t/491225339/, ale zajímalo by mě jak je to bytelné? Popřípadě prosím o doporučení, kterou používáte vy :mavam:

Děkuji,

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13
4.8.25 10:52
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
4.8.25 11:15

Koupila bych něco co jsi posílala, my měli kyblík na 1. Dceru a za mě ne, není to za mě vhodný pro malý miminko a mačkala si v tom bříško, takže jsme koupali ve vaně. Teď máme sprcháč a budeme kupovat něco jako zmiňuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
4.8.25 11:21

Dá se koupit stojan, vanička se dá postavit i na dvě židle. Můžeš koupit nafukovací vaničku a dát do toho sprcháče. Já měla vaničku na stojánku i když máme vanu. Nechtěla jsem si odvařit záda při tahání mimča z vany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11777
4.8.25 11:26

Měla jsem něco podobného jako na obrázku…ale na kolečkách a přes vaničku byla odklápěcí deska kde byl přebalovací pult. Nebylo to špatný. Ve starém bytě -v najmu- jsem teda použila jen párkrát protože tam jsem si musela vodu nanosit v kybli a zase pak v kybli vynosit. Ale bylo tam veliké umyvadlo v koupelně takže novorozenec se tam krásně vešel :lol: v novem- už našem bytě - jsem to měla v pokojíčku jako přebalovací pult a večer na koupání sem si přejela vedle do obývakokuchyně..napustila vytahovacím sprchou z dřezu (tou sem mohla mimčo i pěkně opláchnout…vypouštěla jsem do myčky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37119
4.8.25 12:32

Ja mela obyc vanicku a nosila sem ji na jidelni stul, rovnou sem si vedle rozložila osušku apod, ono stejne stačí trochu vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva2610
4.8.25 13:17

Měla jsem obyčejnou vaničku a dávala jsem ji v kuchyni na stůl. Když začalo mimčo sedět, měla jsem ve sprchaci malej nafukovací bazének.

• Citovat
  • Upravit
578
4.8.25 19:47

Meli jsme klasickou vanicku i mensi vanicku/kos na pradlo z Ikei a davala jsem do sprchace. Vesly se obe, max trcely malicko ven, ze nesly zavrit dvere sprchace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LilienRose
4.8.25 20:25

Mám typově něco takového a nemůžu si jí vynachválit. Stabilní je dostatečně, dost prostorná a neníčím si u ní záda.

Foto je ilustrační stažené z netu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí