Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@cancerka tak jsem koukla na internet a fakt zase jsou, ježiši, jsem myslela, že tohle je definitivně za námi. No nicméně bych to já osobně desetiletému klukovi nebo snad dvanáctileté holce nekoupila, vyhozené peníze, protože okolo nás fakt nikdo nesbírá pokémony.
@Šáruší a u nas presne naopak, SW zajimaji jen naseho kluka, protoze to ma ode me, ve tride se zase vratili po trech letech k Pokemon Go a ty karty Pokemon nejsou jenom na sbirani, ale hraji s tim stolni hru. Takze tezko fakt odhadnout.
@Šáruší no u naší dcery ve druhé třídě to frčí, jsme to někomu kupovali na narozeninovou oslavu. Ale dcera věděla, že to má rád. Takhle bych to ale nekupovala, když ty děti ani pořádně neznám. Koupila bych knihy nebo hru.
Jen upresneni, vyznelo to trochu jinak. Ja ani syn karticky SW nesbirame, myslela jsem tema jako takove, ze ma ode me.
Univerzalni darek pro teenagery za 300,– je dost tezky orisek. Kniha je urcite dobra moznost ale jakou vybrat fakt netusim.
@Tarinka píše:
@Šáruší no u naší dcery ve druhé třídě to frčí, jsme to někomu kupovali na narozeninovou oslavu. Ale dcera věděla, že to má rád. Takhle bych to ale nekupovala, když ty děti ani pořádně neznám. Koupila bych knihy nebo hru.
to asi bude tím věkem, 2třída sedm let. 10let a 12let tam o tom ani zmínka, minimálně u nás. Ale ano, tohle bych nekupovala, protože to musí být specifické, že to to konkrétní dítě sbírá.
@Šáruší píše:
to asi bude tím věkem, 2třída sedm let. 10let a 12let tam o tom ani zmínka, minimálně u nás. Ale ano, tohle bych nekupovala, protože to musí být specifické, že to to konkrétní dítě sbírá.
to bude tím věkem, ne? co si tak pamatuji na svoje děti, tak pokémoní kartičky sbírali tak do těch osmi let, těžko ve starším věku ![]()
@Šáruší píše:
mám takhle nějak staré děti a fakt neletí. Co momentálně letí jsou kartičky starwars, ale o pokémonech nikde široko daleko ani pípnutí.
Opravdu jsou Pokémoni zase v mode
Mám syna 9let, takže to vím…taky se chytají Pokémoni v mobilu-decka jdou s mobilem ven a chytají…
@Šáruší no a ja mluvim o sedme tride
ale nekupovala bych to taky, to ze je u nas lokalni boom vubec nic neznamena.
@sagina píše:
to bude tím věkem, ne? co si tak pamatuji na svoje děti, tak pokémoní kartičky sbírali tak do těch osmi let, těžko ve starším věku
No nase taky a ted s nima hraji turnaje. V osmi zrejme jeste nepobirali pravidla a jenom je sbirali. Ted vsichni vytahli svoje sbirky a hraji.
@free333 píše:
@-xoxo_Ivv-
Koupila bych oboum stříbro, třeba řetízek …
Za 300,–? ![]()
Já bych zvolila knihu, pokud mluví česky a nevrací se letadlem. Nech si klidně poradit v knihkupectví. Holce případně nějakou kosmetiku, kartáč, manikúru.
Příspěvek upraven 18.12.19 v 08:52
Já bych pořídila společenskou hru, klidně holce i klukovi. I kolem 300 se dají pořídit super hry, nejradši máme různé karetní, třeba Red7, Port Royal, MachiKoro, Bang.. Nebo jsou i cestovní magnetické logické pro jednoho hráče od Mindoku.
Nebo mě ještě napadá, pokud bys chtěla něco menšího, lehkého a „nečeského“, tak třeba pěkná sada čepice+šála+rukavice, kdybys odhadla velikost, tak klidně nějaké vtipné tričko. Hodně frčí barevné ponožky (třeba Happy socks) a veselé trenky (dělají i pro slečny na doma).
Pokud knihu tak bych pro kluka doporučila od Vojtěcha Matlochy Prašinu. Četl ji na podzim 12ti letý syn a líbila se mu, na Vánoce si přeje druhý díl.
@Ijen píše:
No nase taky a ted s nima hraji turnaje. V osmi zrejme jeste nepobirali pravidla a jenom je sbirali. Ted vsichni vytahli svoje sbirky a hraji.
ale jo, oni pravidla pobírali, protože ty hry zjevně ve třídě nebo na návštěvách hráli. já jsem pravidla nepobírala
vím, že býval problém drahé originální X levné neoriginální kartičky, že to vzájemně prý nebylo tak úplně kompatibilní (nějaké jiné hodnoty na kartičkách či co).