Vánoce - 10 letý kluk

Napsat příspěvek
Velikost písma:
198
18.12.19 09:15

Trochu lepší sluchátka. Záleží jaké má zájmy no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11444
18.12.19 12:29

Mám syna skoro 10 letého a co mě tak napadlo kolem těch 300 Kč, tak sluchátka do mobilu, kniha Harry Potter to krásné ilust. vydání, Deník malého poseroutky, z her třeba Dostihy a sázky, do Clementoni mechanické stavebnice, mají levnější i dražší.
S Pokémony si hraje sedmiletý, ale taky už moc ne, toho staršího to už nezajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
727
18.12.19 13:36

U našeho desetiletého synovce frčí hotweels auta, sbírá je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
18.12.19 22:27
@cancerka píše:
@Šáruší jo před deseti lety Pokemoni letěli, ale abys byla v obraze, teď už zase letí ;)

Leti nejvic fotbalove karticky (u kluku i holek). Denne to vidam o prestavkach.
Pokemony jsem opravdu nezahledla. Ted davaji v Kauflandu k nakupu karticky. Vidam je u holek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
19.12.19 10:06

@Kelsey ono asi záleží na lokalitě, protože u nás jsem u žádného dítěte neviděla ani jednu fotbalovou kartičku, u kluků a už vůbec ne u holek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
19.12.19 14:09

@cancerka no presne, ja si to taky nevybavuju, ze by nasi kluci a jejich kamaradi sbirali hokejisty, i kdyz na zapasy chodi teda pravidelne. A fotbal jde uplne mimo nas. Pokemoni jsou uz asi ve treti vlne. Kazdopadne to neni dobry tip na darek pro zahranicni navstevu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
19.12.19 14:16
@Ijen píše:
@cancerka no presne, ja si to taky nevybavuju, ze by nasi kluci a jejich kamaradi sbirali hokejisty, i kdyz na zapasy chodi teda pravidelne. A fotbal jde uplne mimo nas. Pokemoni jsou uz asi ve treti vlne. Kazdopadne to neni dobry tip na darek pro zahranicni navstevu.

No vidíš, my jsme zahraniční návštěva a právě ty Pokémony oceníme nejvíc. Naopak neoceníme knížky a hry, obojí se špatně přepravuje.

• Citovat
  • Upravit
31281
19.12.19 14:22
@Šáruší píše:
@lucenka kartičky pokémon? 8o to jsi asi o deset let zaspala dobu, ne?

Ono se to zase vrací…
Na mě to malej osmiletej vybalil včera, že by si pod stromek přál pokemon karty 8o 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
19.12.19 14:22

@lucenka Jenže když zakladatelka neví, zda to dítě sbírá či vůbec tuší, o co jde, tak to vhodné není :nevim:
Chce to něco univerzálnějšího, co není tolik odvislé na módě či konkrétním zájmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
19.12.19 14:34
@unuděná píše:
@lucenka Jenže když zakladatelka neví, zda to dítě sbírá či vůbec tuší, o co jde, tak to vhodné není :nevim:
Chce to něco univerzálnějšího, co není tolik odvislé na módě či konkrétním zájmu.

Proto je nejlepší se rodičů zeptat a domluvit se.

• Citovat
  • Upravit
9022
19.12.19 14:42
@Šáruší píše:
mám takhle nějak staré děti a fakt neletí. Co momentálně letí jsou kartičky starwars, ale o pokémonech nikde široko daleko ani pípnutí.

tak já sháněla osmileťákovi hokejové kartičky - ty nejsou :zed: :zed: a všude mi cpali pokémony. Ale jestli je to in netuším, my žijeme sportem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
20.12.19 08:49

@Šáruší no nevim ale muj 9letej syn na ne leti ted dostane k vanocum pokemony 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie