Vánoce 2018 za dveřmi

648
14.10.18 11:35

Tak loni, když měl starší syn 4 roky, dostal Albi tužku s knížkami…což beru jako nejlepší dárek…baví ho pořád a můžou se k tomu dokupovat další knížky podle potřeby. Takže letos zase nějaké knížky, plus miluje dinosaury, takže něco z téhle sféry a dál jsem tedy bezradná. Mladší bude mít 2 roky v lednu a budeme kupovat koloběžku ( o větší koloběžku se perou s tím starším :D ), Ikea křesílko a dál nevím :D…nechám se také inspirovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3383
14.10.18 11:41

U nás kluk 4,5 roku rád střihá a lepí samolepky, tak dostane sadu samolepek a blok a mladší na vánoce bude mít přesně rok..uff tak to to těžký..ale jedno už mám vymyšlený stavebnice Ouercetti daisy maxi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
14.10.18 11:49

Jen dám odkaz, na diskuzi, kde dárky už měsíc řešíme, navázaly jsme na loňskou ;)
 https://www.emimino.cz/…ankovani/64/#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
14.10.18 11:49

Tak Kačka mi už přes týden nadiktovala co ona a Marki potřebují k Vánocům, tak teď už jenom kupovat. Kačka chce Albi tužku se zvířaty nebo dinosaury, dětský telefon nebo tablet, oblečení, dalekohled. Marki máme koupit magnetickou tabuli, dětský telefon nebo tablet, ať jí ho nebere, oblečení a spolu si prý budou hrát s domečkem pro Barbie, panenky a oblečení pro ně, plastelína s válečkem a vykrajováty, pokladna, razítka, prstové barvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
14.10.18 11:54

Ahoj, tak já už mám něco nakoupeno, kupuji i dárky, které dají dětem babičky, tak toho je víc:

• holka 1,5 roku - kocicka z řady Furreal friends, stavebnice Quercetti Daisy, možná koupím nějaké obleceni
  • kluk necelé 4 roky - robot Viktor na dálkové ovládání, Lego Duplo koleje a Lego Duplo most, omalovánky se samolepkami, knížka, maly blikajici semafor pro autíčka.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
14.10.18 12:09

Holka 7 let - spacák,plyšový pikaču(nevím jak se to píše),knížku,barvy a plátna (ráda maluje), karetní hru , a nějakou sadu na tvoření(výroba náramků nebo tak nějak) - ona si už nehraje,spíš tvoří a dělá blbosti. Dál zatím nevím, oblečení to taky teda dostane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15217
14.10.18 12:23

Dcera (4r.) si přeje už rok hatchimals vejce, tak ho letos asi dostane a domeček pro Barbie, pak už jen drobnosti, knížky.. krámu je doma dost. Nakupovat budu, ale až v prosinci, tak je možné, že do té doby bude toužit po něčem jiném… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
14.10.18 12:49

Kluk 5 dostane auto na ovládání, knížky, župánek + si určitě ještě o něco napíše. Holka 3,5 skákací míč, župan, knížky, stavebnici Bunchems a dohromady určitě něco na tvoření a hru - přemýšlím o Labyrintu - jen nevím, jestli Labyrint normální nebo junior - nemá někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais
14.10.18 12:50

Já už taky vzala obchody útokem - v podstatě máme nakoupeno. Kluk bude mít 5 let, Vánoce bereme v takovém asi skromějším duchu - náročné období rozhodně přijde :mrgreen:
Má ještě k tomu v listopadu narozeniny, tak je to takové náročnější, že většinu dárků dostane během 2 měsíců a pak celý rok nic…

• stavebnice na styl Lega - Wader - máme doma, dokoupili jsme sadu s jeřábem
  • boby - doufám, že napadne sníh
  • zvonek na kolo, zarytý cyklista (větší kolo plánujeme na příští rok)
  • encyklopedii od Larousse - Řekni mi, jestli víš
  • tričko a plavky se Spidermannem

Dárky si tak průběžně zapisuju do diáře během roku

• Citovat
  • Upravit
2688
14.10.18 14:10

Dcera(5 let) si přeje skateboard, tak ten dostane. Pak ji chci koupit dětský foťák kidizoom,domeček Peppa Pig, hru Dobble a voňavku. Syn(2 roky) dostane autíčko a vláček s Peppou, malé lego Duplo, doplnky k vláčkodráze. Dohromady dostanou vysílačky, cd přehrávač a cd s písničkami a pohádkami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais
14.10.18 14:26

@pavlaPP nemyslím si, my teda nemáme Lego Duplo, ale Megablocks - myslím, že velikostně je to jako to Duplo, ale neřekla bych, že to bude na sebe pasovat. Nevím, jak u Dupla,ale u Mega už mu chybí dílky, kde by byly kolečka a mohl si vyrobit něco pojízdného.¨
Wader tako dostal jako malej - myslím, od kamarádky, když se narodil. Měli jsme zatím stavebnici u babičky, aby si tam měl s čím hrát, tak provedeme výměnu. Má trochu jiné ty čudlíky a když byl menší - kolem toho 2hého roku mu dělalo problém dílky do sebe zacvaknout. Teď už zvládá bez problémů, tak prohodíme a dostane k tomu ještě další kostky.
Na klasické Lego je ještě dost netrpělivý, nevěřím, že by u toho vydržel sedět tak dlouho, než by si vyrobil něco funkčního pro další hru.

• Citovat
  • Upravit
3383
14.10.18 17:44

@pavlaPP My máme doma stavebnici unico plus a pasuje na duplo perfektně, je i levnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
14.10.18 19:04

tak už hlásím první tukoládové Mikuláše :zed: :zed: :zed: Penny :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
14.10.18 21:25

Tyjo holky super inspirace… :palec: U nás ještě frčí playdoh ta tím asi zaúkoluju babičky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tiny_girl
15.10.18 18:10

Ahojda :mavam: naše holčička 5 let píše seznam už od srpna :lol: Barbie karavan,Lego friends,penál,plyšovou tlapku, a hrozně si přeje Monopoly junior. Chlapeček 1,5 roku Auto,robot,moje první knihovnička Tlapky,duplo

Holky ty Monopoly junior máte to někdo ? Je to dobrá hra ? Na krabici píšou od 5 let ale bojím se aby to na ni nebylo moc těžký ? :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný