Vánoce a nemocné dítě

16991
21.12.15 12:27

Vánoce a nemocné dítě

Zdravím všechny pár dnů před Vánoci. Stejně jako minulý rok, i tento rok, je dcera na Vánoce nemocná.. Včera pokašlávala, dnes rýma a dusivý kašel a pomalu, ale jistě ji roste teplota. Vím, že má ještě čas se dostat z „nejhoršího“, ale mě to prostě mrzí.. Doufám, že se za 4 dny dostane z nejhoršího a já alespoň na chvíli uvidím svou rodinu a den na to i rodinu manžela..
Taky vím, že je jen nachlazená a že by mohlo být daleko, daleko hůř (loni plicní chlamydie ), ale asi se mnou mlátí trochu těhotenské hormony a nevyspání..
Maminky nemocných dětí, pojďme se podpořit a kdo přijde se zázračným lékem, dostane metál a veřejnou pochvalu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8112
21.12.15 12:34

Držím palecky, ať je lépe. Synovi od pátku rozhanime zánět středního ucha ( dnes na kontrole už lepší ), už asi 5-6 den dodávané rýmu a kašle :-( ( většinou se ho rýma drží až 14 dni :roll: ), já mám dneška dietu a zítra kolonoskopie, takže si ten předvánoční čas fakt uzivam :,(. Jo a starší dcera taky smrka, už jedeme 5 kolo rýmy od té doby co je od října ve školce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
21.12.15 12:36

Já mám nemocné obě děti dnes jsme byli u dr, at jste brzo zdraví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
21.12.15 12:38

My jsme dnes byli u dr. Starší syn má angínu, takže dostal penicilin. Teď jen čekám, jestli to dostane dcerka. Ta pro změnu smrká a pobolívá jí ucho. Mezi svátky bychom rádi jeli k rodině, ale jak to dopadne nevím. Ať je brzo líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16991
21.12.15 12:39

@myskalucka - teda, taky si užíváte.. :( Já se teď jen modlím, aby se to u nás nerozjelo v něco horšího a já s tím v pupku nic nechytla.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lutonka
21.12.15 12:39

Mě lehce marodí obě děti, ale určitě nebudu kvůli kašli a rýmě rušit návštěvy rodiny.Na Štědrý den jsme u tchánovců, doma ani nemáme stromek, byl by průser, kdyby lehli úplně a nikam jsme nemohli..Nezbývá než se modlit, ať to vymarodí do čtvrtka.

• Citovat
  • Upravit
9819
21.12.15 12:40

U nás angína, od pátku. Vlastně od září je to už čtvrtá v pořadí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
21.12.15 12:40

@Králičice @myskalucka :hug:.

Letos mi obě děti hodně marodily, starší má po druhé zánět močových cest, už 4 den antibiotika a moc se to nelepší :(. Hlavně se modlím, aby nebyla teplota, to by hrozilo zánětem ledvin (už měla v 1,5 roce). Doufám, že jí to brzy přestane trápit a užije si trošku Vánoce.

Vám všem i maminkám ostatních nemocných dětí moc přeji, aby bylo brzy líp a nešlo o nic vážného.

Krásné Vánoce (v rámci možností) :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2101
21.12.15 12:43

Rano dcera zacala posmrkavat a pokaslavat, ale sla do skolky- musela jsem k dr, a uz se desim, jak na tom odpo bude :roll:
Ale zkus Kalobu- jsou to prirodni kapky a vzdy nam na kasel a rymu zaberou a za tri dny deti uz jen posmrkuji ;) :palec: jeste mazat hrudnik tymianovou masti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16991
21.12.15 12:43

@Lutonka - jde o to, že v obou rodinách budou přítomné i školkové děti a já nechci být roznašeč..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16188
21.12.15 12:44

Jo, syn v noci 39 :(, ale k doktorovi zatím nejdeme, jen trochu pokašlává a má horečku, dýchá v klidu, tak nechci chytit něco horšího. Já doufám, že se z toho dostane, spíš mi vadí, že manžel je negativistický a nevěří tomu, automaticky předpokládá, že to postupně chytneme všichni včetně miminka. Já se taky bojím, ale i tak se chci na Vánoce těšit a ne se bát a pořád omílat „to budou teda Vánoce“. Takže hlavu vzhůru, my jsme holt začali s pohádkama dřív (u ničeho jiného teď v klidu nevydrží) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
21.12.15 12:44

@Králičice My jsme se teď docela uzdravili - přinesla dcerka nějaký moribundus ze školy, tak jsme si dali všichni pěkně kolečko :mrgreen:, nejdřív syn, pak chlap a mě to jen tak lízlo naštěstí :lol:

Dáváš cibulový sirup? Já si to nemůžu vynachválit, fakt. Právě na taková nachlazení, kašlíčky… super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
21.12.15 12:46

@Králičice u nás na takové věci vždy cibulový sirup - považuju ho za zázrak, léčím s ním i malého a fakt to funguje.. neboj, do Vánoc jí bude líp :hug: hlavně, ať to nechytneš Ty ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16991
21.12.15 12:47

@Pipet - jdu ho udělat :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16991
21.12.15 12:48

Dáváte med nebo cukr? :think: