Vánoce a nemocné dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lutonka
21.12.15 12:49

@Králičice No tak to je naprd no :? Ale tak čas ještě je, třeba to bude ok.

@Pipet Moribundus ze školky-boží výraz, začnu používat :lol: :palec:

Taky mám kluka dnes ve školce a jsou tam jen dva, zbytek (asi 5 dětí) je taky chabrus :roll: To ta teplá zima, nevychcípaj bacily :?

• Citovat
  • Upravit
8112
21.12.15 12:50

@Králičice : děkuji, já bych se nebyla, že někoho mezi svátky nakazí, stejně jdou do školky až po novém roce a to by už byli zdraví ;-). A neboj, ty to taky ustojis
@Rostlinka:hug:

Ať jsou ti nasi prckove brzo zdraví :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
21.12.15 12:52

Tak mi momentálně bojujeme s pásovým oparem u sedmiletého, taky super. Ale naštěstí ho to jen světí a nemá bolesti. Tak ať jsou dítka brzo zdravá. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
21.12.15 13:01
@Králičice píše:
Dáváte med nebo cukr? :think:

Co zrovna najdu… I zázvorový sirup je fajn, ale ten spíš jako prevence :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
21.12.15 13:04

@Králičice cukr, med podle mě více dráždí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
21.12.15 13:05

U nás od října jsou školkáčci přichcíplí :-(. Dneska návštěva doktorky a zánět hrtanu. Málá má jen rýmu, ale čakám ksy to chytne od bráchy (věčně si to předávají), manželovi naštěstí přesunuli chemoterapii a já jsem už asi pátý den naprosto chcíplá :-(. Vidím to tak, že cukroví budu dopékat na štědrý den :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
21.12.15 13:12
@Králičice píše:

Dávám půl napůl a fakt, je skoro až zázračný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6565
21.12.15 13:12

Ahoj u nás oboustranej zánět středního ucha :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1174
21.12.15 13:19

Tak náš malej má už přes týden podrážděné zažívání a protože se to nejlepší, tak mu doktorka dělala stěry. Čekáme, co z toho bude. Malej má přísnou dietu, takže řízek si o vánocích určitě nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16991
21.12.15 13:35

Tak jsem teď běhala půl hodiny kolem blijící dcerky, ale u nás je to klasický průběh..Vystřídal mě manžel a já si jdu odpočinout na poštu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
21.12.15 13:42
@Králičice píše:

cukr, bo ho dávám malému, tomu med nerisknu. Ale super, že nejsem jediná, u koho toto funguje, že @Pipet :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
21.12.15 13:44

Letos sice držíme, ale dva roky zpět jsem byla i s dětmi nemocná, manžel od 22.12. do nového roku pryč a stihla jsem to prsknout i na naše, takže se ani nebylo kam uchýlit, ale přežili jsme :) Mysli na to, že vždycky může být hůř ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
21.12.15 14:00

Tak u nas spalova angina ze skolky. Prvni horecka ve ctvrtek a v nedeli rano uz antibiotika. :? Ale neda se nic delat. Bez teplot je uz od soboty. Od zitra uz by nemel byt infekcni a je mu uz o 200% lepe soude podle zlobeni a energie. :lol: :lol: Porad si rikam ze jsou na tom deticky mnohem hur, nebo jsou v nemocnicich. Toto je sranda. A ryma a kasel jsou u nas od nastupu do skolky jako verni bratri. :lol: Preji vsem krasne i kdyby unudlene a ukaslane vanoce! :) Hlavne ze je prozijeme v klidu domova, s rodinou u stromecku. A budou krasne i kdyz trosku nemocne. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
21.12.15 14:04

@martina.se Ještě jsem letos dávala i ten zázvor
http://www.prostezdravi.cz/…orovy-sirup/
A super, tohle byla první nemoc, co nás sklátila - a to už sirup nebereme. Asi udělám další dávku. Ale pro mimino bych asi ještě nedávala :think:, kluk má dva a půl roku a lžičku dostával.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
21.12.15 14:05

@Pipet ukládám, vyzkouším na sobě a na starším. Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie