Vánoce a nemocné dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10975
22.12.15 08:16

Tak já si říkám, že nemocné dítě ještě jde, horší, když to potká dospělého. Před pár lety měl manžel na noze sádru a letos mě pro změnu chytly záda a zkopla jsem si prst na noze :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale dnes naštěstí dorazí pomocná síla a bude až do 27.12. tak to bude supéééér :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
22.12.15 10:25
@MisaHanuska píše:
Tak já si říkám, že nemocné dítě ještě jde, horší, když to potká dospělého. Před pár lety měl manžel na noze sádru a letos mě pro změnu chytly záda a zkopla jsem si prst na noze :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale dnes naštěstí dorazí pomocná síla a bude až do 27.12. tak to bude supéééér :mrgreen:

Tady bych doplnila, že je nejhorší, když něco potká chlapa :mrgreen: To se nám o vánocích naštěstí vyhýbá, ale zato si rýmičkujícího manžela užívám jindy během roku, obvykle když je to nejmíň potřeba :-)
Naše dítě naštěstí zvládá choroby dobře, ale z mamky vyprávění vím, že se mnou i bráchou si užila svoje, protože jsme i při mírně zvýšené teplotě všechno vyzvraceli a byl problém do nás dostat i trochu pití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16991
22.12.15 10:36

@Pipet a @martina.se - moc děkuju za tip..Dcerka kašle tak 1× za hodinu.. A je jí daleko lépe :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
22.12.15 11:06

@Králičice super! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.12.15 14:07

@Králičice skvělá zpráva :palec: