Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahojte, máte některá podobný problém jako já? Přes Vánoce spousta jídla, sladkého, slaného, no prostě všeho, vůle na odříkání si není a pak přichází nejen kila navíc kvůli usazujícím se tukům, ale překyselení, pálení žáhy a podobně…jak na to vyzrát jinak než práškama? Je možnost?
Hlidat se. Kdyz mam dost, prestanu a pockam. A jinak na to pry pomaha mleko nebo jedla soda.
@zinuskaskoupuska
hodně pít vodu a čaje - mě pomáhá šípkový a ze zeměžluče. Snažit se netláskat páté přes deváté.
Ja hadam, ze se tu za chvilku objevi nekdo s resenim v podobe nejakeho prirodniho vseleciciho prostredku.
Já se po svátkách chystám na odkyselení organismu pomocí Yuccy. Po druhé…Na podzim jsem zahájila zásaditou stravu(najdeš na netu), pila každý den citron. štávu, vynechala maso, kávu, a za co Yucce díky je to, že mě asi 4 roky bolely ramenní klouby tak, že jsem nemohla už ani nahodit batoh na záda, zvednout ruce..A po měsíci a půl mě to úplně opustilo. Takže jdu do toho zas..
@Pudloslava píše:
Ja hadam, ze se tu za chvilku objevi nekdo s resenim v podobe nejakeho prirodniho vseleciciho prostredku.
Já
![]()
Ale já jsem o tom fakt přesvědčená, jelikož se mi po nedůvěře osvědčil..Ale jinak je to vše o stravě
@pannda drobny detail- neni to zasadita strava, ale zasadotvorna ![]()
A vy co chcete snizovat pH tela- fakt s tim mate problem? Testujete se?? A nebo je to jen prelyseleny zaludek, ktery s prekyselenim organismu nema uplne souvislost?
@zinuskaskoupuska basico, zasadita smes od justu. Jedine to ![]()
O
Až bude váš organismus překyselený, tak už tady zřejmě nebudete
![]()
No jo, nežrat, ale to prostě nejde
Jinak děkuji za některé tipy, hodně pít jsem se také někde dočetla, takže piju hodně vodu s citronem a pak také ty čajíky - zelený a bylinkový a musím říct, že to kapánek přes ty svátky pomohlo, taky jsem se snažila hlídat, ale to bylo trošku horší ![]()
@pannda ahoj, snažím se taky jist zasadotvornou stravu, ale chybi mi inspirace na obědy 🙈Neporadis?