Svědění konečníku

Anonymní
18.12.14 17:50

svedeni konecniku

Mam problem trvajici nekolik mesicu, je mi vcelku trapne s nim jit k dr., tak zatim zjistuji, zda nekdo nemel podobny problem a co prip. pomohlo… Ne vzdy, ale nekdy po stolici me svedi konecnik, nekde na okraji, pote to ustsne. Hemeroidy jsem nikdy nemela a myslim, ze to to nebude, nic tam nenahmatam… Napadli mr leda nejaci paraziti, ale nevim, jak to zjistit, co s tim, zvirata doma nemame. Hygiena samozrejme dodrzovana ;) Nemate nekdo zkusenost?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1806
18.12.14 17:51

Zkušenost nemám, ale doktoři jsou zvyklí i na horší věci :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.12.14 17:52

Může jí to hemeroidy -nemusíš nahmatat nic. Co se týče parazitů, viděla bys ve stolici.. ale jednoduché řešení - česnek - to brebery spolehlivě vyžene.. ale netrápila bych se, spíš se svěřila dr.. výtěr zvládneš, no ni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
18.12.14 17:53
@Anonymní píše:
Mam problem trvajici nekolik mesicu, je mi vcelku trapne s nim jit k dr., tak zatim zjistuji, zda nekdo nemel podobny problem a co prip. pomohlo… Ne vzdy, ale nekdy po stolici me svedi konecnik, nekde na okraji, pote to ustsne. Hemeroidy jsem nikdy nemela a myslim, ze to to nebude, nic tam nenahmatam… Napadli mr leda nejaci paraziti, ale nevim, jak to zjistit, co s tim, zvirata doma nemame. Hygiena samozrejme dodrzovana ;) Nemate nekdo zkusenost?

kvasinky…kvasinky kvasinky ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.12.14 18:00
@martina.se píše:
Může jí to hemeroidy -nemusíš nahmatat nic. Co se týče parazitů, viděla bys ve stolici.. ale jednoduché řešení - česnek - to brebery spolehlivě vyžene.. ale netrápila bych se, spíš se svěřila dr.. výtěr zvládneš, no ni?

Byli by tam videt? No ono je to jen nekdy, tak ja nevim…

• Citovat
  • Upravit
midlajs
18.12.14 18:02

Co je na tom tak strasnyho jit k doktorovi :roll: Se tady trapis mesic a pritom doktor by to vedet do peti minut a ulevilo by se Ti za den.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
18.12.14 18:16
@Anonymní píše:

hlavne by to nebylo po stolici ale v noci by jsi kdyz zacnou vylezat nemohla spat, takze to nebude ono…me svedel konecnik, kdyz jsme spatne jedla a byla prekyselena..tak jako jsou kvasisnky v pochve jsou i ve strevech..cili jist jakekoliv fungicidy, aloe, cesnek, lapacho atd atd…a nekrmit kvasinky cukrem a bilou moukou.Cili to vyradit ze sveho jidelnicku.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
18.12.14 18:17
@midlajs píše:
Co je na tom tak strasnyho jit k doktorovi :roll: Se tady trapis mesic a pritom doktor by to vedet do peti minut a ulevilo by se Ti za den.

jasny doktor mrkne na zadel a je mu to hned jasne.. :roll:nevim, nejdriv bych pouzila svuj selsky rozum..

• Citovat
  • Upravit
72725
18.12.14 18:56
@Anonymní píše:

byli, jak půjdou ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
midlajs
18.12.14 19:05
@KackaDoup píše:
jasny doktor mrkne na zadel a je mu to hned jasne.. :roll:nevim, nejdriv bych pouzila svuj selsky rozum..

Nejde tady o stydlivost nez o selsky rozum? Co na tom je ukazat zadek…vzdyt ho maji vsichni, myslis, ze doktor tam ma neco jineho?
To je tady furt, trapim se a bla bla a nechci k doktorovi, jak maly fakt.

• Citovat
  • Upravit
bamba
18.12.14 19:11

Svědivý konečník mám už spoustu let. Důležité je si ho umýt po každé stolici. Hodně pomáhá gel(nebo mast) z dubové kůry. Není drahá a my ji máme doma pořát.

• Citovat
  • Upravit
12550
18.12.14 19:46
@bamba píše:
Svědivý konečník mám už spoustu let. Důležité je si ho umýt po každé stolici. Hodně pomáhá gel(nebo mast) z dubové kůry. Není drahá a my ji máme doma pořát.

Nebo i výluh z dubové kúry, ten teď používám na kvasinky v těhotenství a je to paráda. Dá se koupit v každé lékárně. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
18.12.14 19:55

@midlajs vubec jsi me nepochopila…

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
18.12.14 19:55

Chapete ze kdyz vas po stolici svedi ze je neco spatne?

• Citovat
  • Upravit
1715
18.12.14 20:01

Zrovna dnes jsem byla u dr kvuli paleni pri stolici…nez se trapit pres svatky bolesti, tak jsem zadek vystrcila a do pul minuty bylo hotovo, napsala mi prasky a gel…tak kdyz uz nechces k dr, tak si zajdi do lekarny a poptej se tam…ale uprimne, nez aby me slyseli i lidi okolo, radsi bych zasla k dr ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí