Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Může jí to hemeroidy -nemusíš nahmatat nic. Co se týče parazitů, viděla bys ve stolici.. ale jednoduché řešení - česnek - to brebery spolehlivě vyžene.. ale netrápila bych se, spíš se svěřila dr.. výtěr zvládneš, no ni?
@Anonymní píše:
Mam problem trvajici nekolik mesicu, je mi vcelku trapne s nim jit k dr., tak zatim zjistuji, zda nekdo nemel podobny problem a co prip. pomohlo… Ne vzdy, ale nekdy po stolici me svedi konecnik, nekde na okraji, pote to ustsne. Hemeroidy jsem nikdy nemela a myslim, ze to to nebude, nic tam nenahmatam… Napadli mr leda nejaci paraziti, ale nevim, jak to zjistit, co s tim, zvirata doma nemame. Hygiena samozrejme dodrzovanaNemate nekdo zkusenost?
kvasinky…kvasinky kvasinky ![]()
@martina.se píše:
Může jí to hemeroidy -nemusíš nahmatat nic. Co se týče parazitů, viděla bys ve stolici.. ale jednoduché řešení - česnek - to brebery spolehlivě vyžene.. ale netrápila bych se, spíš se svěřila dr.. výtěr zvládneš, no ni?
Byli by tam videt? No ono je to jen nekdy, tak ja nevim…
Co je na tom tak strasnyho jit k doktorovi
Se tady trapis mesic a pritom doktor by to vedet do peti minut a ulevilo by se Ti za den.
@Anonymní píše:
hlavne by to nebylo po stolici ale v noci by jsi kdyz zacnou vylezat nemohla spat, takze to nebude ono…me svedel konecnik, kdyz jsme spatne jedla a byla prekyselena..tak jako jsou kvasisnky v pochve jsou i ve strevech..cili jist jakekoliv fungicidy, aloe, cesnek, lapacho atd atd…a nekrmit kvasinky cukrem a bilou moukou.Cili to vyradit ze sveho jidelnicku.
@midlajs píše:
Co je na tom tak strasnyho jit k doktoroviSe tady trapis mesic a pritom doktor by to vedet do peti minut a ulevilo by se Ti za den.
jasny doktor mrkne na zadel a je mu to hned jasne..
nevim, nejdriv bych pouzila svuj selsky rozum..
@Anonymní píše:
byli, jak půjdou ven.
@KackaDoup píše:
jasny doktor mrkne na zadel a je mu to hned jasne..nevim, nejdriv bych pouzila svuj selsky rozum..
Nejde tady o stydlivost nez o selsky rozum? Co na tom je ukazat zadek…vzdyt ho maji vsichni, myslis, ze doktor tam ma neco jineho?
To je tady furt, trapim se a bla bla a nechci k doktorovi, jak maly fakt.
Svědivý konečník mám už spoustu let. Důležité je si ho umýt po každé stolici. Hodně pomáhá gel(nebo mast) z dubové kůry. Není drahá a my ji máme doma pořát.
@bamba píše:
Svědivý konečník mám už spoustu let. Důležité je si ho umýt po každé stolici. Hodně pomáhá gel(nebo mast) z dubové kůry. Není drahá a my ji máme doma pořát.
Nebo i výluh z dubové kúry, ten teď používám na kvasinky v těhotenství a je to paráda. Dá se koupit v každé lékárně. ![]()
Zrovna dnes jsem byla u dr kvuli paleni pri stolici…nez se trapit pres svatky bolesti, tak jsem zadek vystrcila a do pul minuty bylo hotovo, napsala mi prasky a gel…tak kdyz uz nechces k dr, tak si zajdi do lekarny a poptej se tam…ale uprimne, nez aby me slyseli i lidi okolo, radsi bych zasla k dr ![]()
Mam problem trvajici nekolik mesicu, je mi vcelku trapne s nim jit k dr., tak zatim zjistuji, zda nekdo nemel podobny problem a co prip. pomohlo… Ne vzdy, ale nekdy po stolici me svedi konecnik, nekde na okraji, pote to ustsne. Hemeroidy jsem nikdy nemela a myslim, ze to to nebude, nic tam nenahmatam… Napadli mr leda nejaci paraziti, ale nevim, jak to zjistit, co s tim, zvirata doma nemame. Hygiena samozrejme dodrzovana
Nemate nekdo zkusenost?