Vánoce a puberťák bez koníčků

1812
19.10.16 18:46

Vánoce a puberťák bez koníčků

A už je to zase tady. Vánoce za dveřmi a já jsem v koncích. Tentokrát opravdu. Vždycky mě napadlo alespoň něco, ale tentokrát fakt pusto prázdno. Co pro 14 letého kluka, jehož zájmy jsou programování a jediná další činnost kterou vyvíjí je tenis. Na tenis všechno má. Na programování mu stačí notebook, který má. Asi mu koupím nový mobil, ale on sám odmítá něco předraženého. Stačí mu, že to telefonuje, SMSkuje a má to wifi. Žádné jiné vymoženosti nechce. Pak dostane budík, protože starý se mu rozbil. No a tím jsem zhasla a absolutně netuším, co dál. Normálně by to stačilo. V kombinaci s trenýrkama, fuseklema by to bylo dost, ale mladší bráchové dostanou dárků víc a já nechci, aby se cítil odstrkovaný, nebo tak. Něco na sebe nehrozí, protože všechno má, knížky už nečte (dřív byl aspoň knihomol, teď nic), žádné inteligentní plastelíny, magnetické kuličky, kinetický písek,…to ho taky nebere, tak já už fakt nevím. Když se ho zeptá, tak mi řekne, že nic nepotřebuje. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
161
19.10.16 18:52

Co nějaké CD, DVD, nebo nějaké hry na x-box, nebo počítač.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17108
19.10.16 18:53

@Meeshab - co předplatné nějakého IT časáku? http://www.magaziny.cz/…technologie/
Něco ke kompu? Kvalitní sluchátka, myš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
19.10.16 18:58

Graficky tablet, sluchatka, fleska, obal na mobil, nova zidle k pocitaci, novy dil pottera, naucna kniha nejakoho programu, :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5185
19.10.16 19:02

Nebo poukázka do nějakého obchodu ať si vybere sám.
Já mám šestnáctiletého a už cca tři roky zpátky jsou hlavním dárkem peníze. Chce to tak sám, dostane je od každého a pak si pořídí něco většího a sám podle svého přání.
Koupíme mu i pár drobností aby měl pod stromečkem i něco jiného ale stejně mám pocit, že nejvíce se těší na obálku jak moc jsme byli štědří :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
19.10.16 19:05

@andrisek @Králičice @jahuhudka @Saatine Díky holky. Flashka, prachy, lístky do kina, časák,…to by mohlo klapnout. Hry se mi moc kupovat nechtějí, ale možná u nějaké taky skončím. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17108
19.10.16 19:11

@Meeshab - já teď když jsem to hledala objednala předplatné pro manžela :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
19.10.16 19:14

Nějaký IT kurz dle vlastního výběru? Nebo jídlo:-) Já si z dětství pamatuju na dárky v podobě krabice studentských pečetí třeba (a ani nebyly sežrány hned, naopak byly šetřeny aby dlouho vydržely) nebo šišky lovečáku.-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
19.10.16 19:15

Môj chlap je tiež taký puberťák a posledne nutne potreboval bluetooth sluchátka a reproduktor. A ešte drona, ale ten dostanú až niekedy v budúcnosti, keď už to bude baviť aj syna,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25183
19.10.16 19:17

Powerball ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
19.10.16 19:22

Je to velky chlap, když říká, že nechce nic drahého, dala bych mu ten mobil a dala nějaky poukaz třeba do kina, aby si mohl pozvat oblibenene kamarady.
A nebo prostě mu dát penize ať si koupi sám co se mu bude libit a hodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
19.10.16 19:23

Co ho podpořit v tom programování a pořídit něco k tomu? Co všechno už umí? Mohl by si postavit robota a toho naprogramovat. Pokud by se Ti to zamlouvalo, dej vědět a manžel by Ti něco poradil ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
19.10.16 19:25

Vouchery do obchodaku, aby si koupil jeho oblibenou znacku bot, obleceni atd, ziletky, parfem, pekny trencle styx. Nebo nejaky supr sluchatka do mobilu… tim udelas taky radost. Oni si ted vsechno chteji kupovat samy, podle toho co frci. Ja nenavidela kdyz mi rodice v tomhle veku koupili co se zamlouvalo jim, to byla katastrofa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.16 19:44

@Meeshab vstup na nejakou IT konferenci ( ale to byva mastne). V cem programuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
19.10.16 19:49

Nebo zaplatit kurs programování, pokud něco takového existuje. Externí disk, dobrou myš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí