Vánoce-co pod stromeček

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Baba Jaga
27.9.10 14:01

Vánoce-co pod stromeček

Ahoj,sice je teprve konec září,ale vánoce jsou tu coby dup.Mému synovi bude na vánoce 18 měsíců a stále přemýšlím co mu koupit.Hledám inspiraci,co budete kupovat svým zlatíčkům vy :-D ?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
teresa20
27.9.10 14:05

Malému je 18 měsíců a budeme na vánoce kupovat toto - http://www.nakupunas.cz/…-vlekem-661/. Záleží, co se mu líbí. Náš malý je do traktorů blázen :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.9.10 14:05

Lego duplo a vhazovačku kostek :mrgreen: A nějaká auta možná.

• Citovat
  • Upravit
20518
27.9.10 14:06

V ikeii jsme prvorozennému loni koupili základní sadu dřevěné vláčkodráhy s mašinkami, kterou jsou na magnet. Vyhraje se s tím neskutečně, takže určitě koupíme rozšíření. A táta už pomalu plánuje nějaké to autíčko na dálkové ovládání, ale je mi jasné, pro KOHO ten dárek bude :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
27.9.10 14:08
Emilie píše:
V ikeii jsme prvorozennému loni koupili základní sadu dřevěné vláčkodráhy s mašinkami, kterou jsou na magnet. Vyhraje se s tím neskutečně, takže určitě koupíme rozšíření. A táta už pomalu plánuje nějaké to autíčko na dálkové ovládání, ale je mi jasné, pro KOHO ten dárek bude :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Emi, vláčkodráhu máme taky, malého ještě nebaví, spíše tatínka :mrgreen: Malý to zatím bourá. Ale snad ho to přejde a taky ho to bude bavit. :palec:

• Citovat
  • Upravit
421
27.9.10 14:14

My určitě Duplo, to má syn hodně oblíbené a taky jsem mu koupila lékařský kufřík, protože hrozně rád chodí k doktorce a pořád mě chce vyšetřovat, tak používáme různé improvizace (třeba místo stetoskopu má klips na dudlík a injekci mi píchá prstem) tak myslím, že mu to udělá radost.
No a naší slečně bude v prosinci 8 měsíců a to se spíš nechám inspirovat, třeba tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
27.9.10 14:35
Magi píše:
My určitě Duplo, to má syn hodně oblíbené a taky jsem mu koupila lékařský kufřík, protože hrozně rád chodí k doktorce a pořád mě chce vyšetřovat, tak používáme různé improvizace (třeba místo stetoskopu má klips na dudlík a injekci mi píchá prstem) tak myslím, že mu to udělá radost.
No a naší slečně bude v prosinci 8 měsíců a to se spíš nechám inspirovat, třeba tady.

Holky a kdyz jsme u toho, nasemu budou dva mesice, kupuje se vubec neco tak malym detem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xxZuzana
27.9.10 14:39

Careynka: jim přímo ne :-) ale pro ně ano :-)

výbavičku, věci „do foroty“ … stejně bych to kupovala a babičky také, tak aby pod stromečkem něco bylo. Balit to není potřeba, ani z velmi oblíbeného trhání papíru ještě nic nebude mít.

a největší dáreček je stejně to mimčo :srdce:

• Citovat
  • Upravit
xxZuzana
27.9.10 14:42

co koupit odrážedlo - motorku?

nebo takový ten dětský kopačák :-)

a synovec zbožňuje dětskou baterku, běhá s ní do tmy a svítí

nebo bublifukovou pistoli, kterou může obsluhovat tatínek

• Citovat
  • Upravit
19494
xxZuzana píše:
Careynka: jim přímo ne :-) ale pro ně ano :-)

výbavičku, věci „do foroty“ … stejně bych to kupovala a babičky také, tak aby pod stromečkem něco bylo. Balit to není potřeba, ani z velmi oblíbeného trhání papíru ještě nic nebude mít.

a největší dáreček je stejně to mimčo :srdce:

Nejvetsi radost z trhani papiru ma moje 25leta segra :-D Asi nas bude letos doma u stromecku hodne, tak si natrha papiru na pet let dopredu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046

my budeme mit dva rocaky a netusim z ceho by meli radost :/

mimochodem, nemate tip co pro tchana, je nemocny, stara se jen o psa a ma rad pc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
27.9.10 14:44
jizvíková píše:
my budeme mit dva rocaky a netusim z ceho by meli radost :/mimochodem, nemate tip co pro tchana, je nemocny, stara se jen o psa a ma rad pc

Co neco co by mu ulehcilo nemoc? Chtelo by to vic blizsich info. Nebo treba neco na pejska. A co rad dela na PC?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
27.9.10 14:46
careynka píše:
Magi píše:
No a naší slečně bude v prosinci 8 měsíců a to se spíš nechám inspirovat, třeba tady.
Holky a kdyz jsme u toho, nasemu budou dva mesice, kupuje se vubec neco tak malym detem?

Kubíkovi byly taky vloni na Vánoce dva měsíce, a my koupili hlavně oblečení, nějaká chrastítka a jednoho plyšáčka, kterého tahá doteď. Z oblečení jsme nakoupili i něco do foroty na jaro, ale jentaktak to unosil, rostl strašně rychle :oops: Zato teď máme problém, co k narozkám, a pak hned k Vánocům :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4361
27.9.10 14:47

Tak my máme rozhodnuto že koupíme oběma dětem klasické velké Tatrovky na písek i když zatím jsme v bytě tak myslím že si vyhrajou později oba, syn bude maličký ale děti rostou rychle a stejné dárky(teda akorát vyberem jiné barevné kombinace)jsou taky docela dobré když už jsou děti dvě, to starší nebude hledat rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
27.9.10 14:48

mazu,uz jsem si nasla to na co jsem se ptala.....

Příspěvek upraven 27.09.10 v 15:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815