Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Malému je 18 měsíců a budeme na vánoce kupovat toto - http://www.nakupunas.cz/…-vlekem-661/. Záleží, co se mu líbí. Náš malý je do traktorů blázen ![]()
V ikeii jsme prvorozennému loni koupili základní sadu dřevěné vláčkodráhy s mašinkami, kterou jsou na magnet. Vyhraje se s tím neskutečně, takže určitě koupíme rozšíření. A táta už pomalu plánuje nějaké to autíčko na dálkové ovládání, ale je mi jasné, pro KOHO ten dárek bude
![]()
Emilie píše:
V ikeii jsme prvorozennému loni koupili základní sadu dřevěné vláčkodráhy s mašinkami, kterou jsou na magnet. Vyhraje se s tím neskutečně, takže určitě koupíme rozšíření. A táta už pomalu plánuje nějaké to autíčko na dálkové ovládání, ale je mi jasné, pro KOHO ten dárek bude![]()
![]()
Emi, vláčkodráhu máme taky, malého ještě nebaví, spíše tatínka
Malý to zatím bourá. Ale snad ho to přejde a taky ho to bude bavit. ![]()
My určitě Duplo, to má syn hodně oblíbené a taky jsem mu koupila lékařský kufřík, protože hrozně rád chodí k doktorce a pořád mě chce vyšetřovat, tak používáme různé improvizace (třeba místo stetoskopu má klips na dudlík a injekci mi píchá prstem) tak myslím, že mu to udělá radost.
No a naší slečně bude v prosinci 8 měsíců a to se spíš nechám inspirovat, třeba tady.
Magi píše:
My určitě Duplo, to má syn hodně oblíbené a taky jsem mu koupila lékařský kufřík, protože hrozně rád chodí k doktorce a pořád mě chce vyšetřovat, tak používáme různé improvizace (třeba místo stetoskopu má klips na dudlík a injekci mi píchá prstem) tak myslím, že mu to udělá radost.
No a naší slečně bude v prosinci 8 měsíců a to se spíš nechám inspirovat, třeba tady.
Holky a kdyz jsme u toho, nasemu budou dva mesice, kupuje se vubec neco tak malym detem?
Careynka: jim přímo ne
ale pro ně ano ![]()
výbavičku, věci „do foroty“ … stejně bych to kupovala a babičky také, tak aby pod stromečkem něco bylo. Balit to není potřeba, ani z velmi oblíbeného trhání papíru ještě nic nebude mít.
a největší dáreček je stejně to mimčo ![]()
co koupit odrážedlo - motorku?
nebo takový ten dětský kopačák ![]()
a synovec zbožňuje dětskou baterku, běhá s ní do tmy a svítí
nebo bublifukovou pistoli, kterou může obsluhovat tatínek
xxZuzana píše:
Careynka: jim přímo neale pro ně ano
![]()
výbavičku, věci „do foroty“ … stejně bych to kupovala a babičky také, tak aby pod stromečkem něco bylo. Balit to není potřeba, ani z velmi oblíbeného trhání papíru ještě nic nebude mít.
a největší dáreček je stejně to mimčo
Nejvetsi radost z trhani papiru ma moje 25leta segra
Asi nas bude letos doma u stromecku hodne, tak si natrha papiru na pet let dopredu ![]()
my budeme mit dva rocaky a netusim z ceho by meli radost :/
mimochodem, nemate tip co pro tchana, je nemocny, stara se jen o psa a ma rad pc
jizvíková píše:
my budeme mit dva rocaky a netusim z ceho by meli radost :/mimochodem, nemate tip co pro tchana, je nemocny, stara se jen o psa a ma rad pc
Co neco co by mu ulehcilo nemoc? Chtelo by to vic blizsich info. Nebo treba neco na pejska. A co rad dela na PC?
careynka píše:Magi píše:Holky a kdyz jsme u toho, nasemu budou dva mesice, kupuje se vubec neco tak malym detem?
Kubíkovi byly taky vloni na Vánoce dva měsíce, a my koupili hlavně oblečení, nějaká chrastítka a jednoho plyšáčka, kterého tahá doteď. Z oblečení jsme nakoupili i něco do foroty na jaro, ale jentaktak to unosil, rostl strašně rychle
Zato teď máme problém, co k narozkám, a pak hned k Vánocům ![]()
Tak my máme rozhodnuto že koupíme oběma dětem klasické velké Tatrovky na písek i když zatím jsme v bytě tak myslím že si vyhrajou později oba, syn bude maličký ale děti rostou rychle a stejné dárky(teda akorát vyberem jiné barevné kombinace)jsou taky docela dobré když už jsou děti dvě, to starší nebude hledat rozdíl.
mazu,uz jsem si nasla to na co jsem se ptala.....
Příspěvek upraven 27.09.10 v 15:13
Ahoj,sice je teprve konec září,ale vánoce jsou tu coby dup.Mému synovi bude na vánoce 18 měsíců a stále přemýšlím co mu koupit.Hledám inspiraci,co budete kupovat svým zlatíčkům vy
?