Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
No pokud máte doma kluka, tak za mě je to jednoznačné - CHEVA nebo MERKUR…
![]()
Mno, Merkur na 18m je asi jeste brzo. Jinak je to bezva napad pro predskolaky.
Ja jsem taky a drevene hracky. K narozeninam dostal vkladacku tvaru a vyhraje se s ni maximalne. A taky ten dreveny vlacek, jak tu uvadela Panuska. Taky se s tim zatim vyhraje.
K Vanocum planujeme dreveneho houpaciho kone, motoricky labyrint s auticky a nejake drobnustky.
Ale piste, piste… Kazdy napad je dobry ![]()
Tuhle diskuzi upřímně vítám, Dany má totiž 17. prosince svátek, pak jsou Vánoce a 12. ledna má 2.narozeniny. Typy na dárky po mně chtějí 2prababičky, dvojí prarodiče, má dcera, 4tety a strejdové a já jsem téměř bez nápadů ![]()
Určitě koupíme nějakou další didaktickou a motorickou hračku, babička asi tříkolku, i když tu jsme nechtěli, protože má Dany odrážedlo a zdá se nám to zatím dostatečné, zřejmě nějakou knížku, i když těch máme spousty, neboť jsem je prozíravě schovala po dceři a další dostal, ale co dál, to opravdu nevím ![]()
susacek: No jasně, s tím MERKUREM to byl vtip. Ale ta CHEVA, alias „české LEGO“, to by stálo za úvahu… Jinak vkládací krychle a vkládací domeček je bezva nápad… ![]()
… a při pohledu na dřevěné vláčkodráhy (třeba mašinka Tomáš) mě až mrzí, že jsem je jako kluk nezažil… ![]()
Já asi budu chtít po babičkách boby nebo sáňky - teda když se zeptají, enbudu jim to nakazovat ![]()
Jenom jsem se chtěla zeptat nemáte někdo ten kyblík, mop, hadr, takový ten set na uklízení, nevím jak to nejépe popsat- jak se to jmenuje, chtěla bych si to najít na netu a případně objednat, ale jak to nazvat
![]()
Mě tak dnes napadlo,že mu koupím tu magnetickou stavebnici GEOMAG,pak nějaký autíčko,protože ještě žádné nemá,určitě knížku kde je hodně obrázků,strašně rád si prohlíží,no a ještě pár maličkostí jako dřevěné kostky.
kostky jsou dobré, dostal je na rok, teď bude mít dva a chci ještě jedny - koupily jsme kde jich je asi 12-nechce se mi jít je počítat,
, ale začal se s nimi hodně hrát a stavit si s nima, tak chceme ještě jedny jiné barevné
Taj jsem prolítnul „Levné knihy“ v Brně na Masarykově (naproti „Padovca“, pro Brňačky…
) a nestačil jsem zírat, kolik pěkných leporel, knížek se samolepkama, omalovánkových knížek atd. se dá koupit v cenové relaci 30 až 50 korun. Kdo můžete, kupujte, no a mě akorát fakt mrzí, že dneska nejsem malý kluk…
![]()
Kdo bude kupovat ten GEOMAG, nasla jsem levnejsi variantu Magnastix. Objednala jsem jednu stavebnici 188 dilku za 291Kc a po tydnu jsem objednala dalsi 2
Rozdil pry poznat nebyl, na cene dost znatelne!
Juro, nalepovacky uz mame doma vsechny ![]()
Alenka píše:
Kdo bude kupovat ten GEOMAG, nasla jsem levnejsi variantu Magnastix. Objednala jsem jednu stavebnici 188 dilku za 291Kc a po tydnu jsem objednala dalsi 2Rozdil pry poznat nebyl, na cene dost znatelne!
Juro, nalepovacky uz mame doma vsechny
Budu kupovat Geomag pro nejmenší,to je od 10 měsíců.Ten Magnastix je už pro starší děti,ale dík za tip,za rok se to bude hodit.