Vánoce-co pod stromeček

Napsat příspěvek
Velikost písma:
182
27.9.10 16:16

to je fakt :-) maslicka, maslicka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
27.9.10 16:21

No pokud máte doma kluka, tak za mě je to jednoznačné - CHEVA nebo MERKUR… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
27.9.10 22:57

Mno, Merkur na 18m je asi jeste brzo. Jinak je to bezva napad pro predskolaky.
Ja jsem taky a drevene hracky. K narozeninam dostal vkladacku tvaru a vyhraje se s ni maximalne. A taky ten dreveny vlacek, jak tu uvadela Panuska. Taky se s tim zatim vyhraje.
K Vanocum planujeme dreveneho houpaciho kone, motoricky labyrint s auticky a nejake drobnustky.
Ale piste, piste… Kazdy napad je dobry :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
27.9.10 23:39

Tuhle diskuzi upřímně vítám, Dany má totiž 17. prosince svátek, pak jsou Vánoce a 12. ledna má 2.narozeniny. Typy na dárky po mně chtějí 2prababičky, dvojí prarodiče, má dcera, 4tety a strejdové a já jsem téměř bez nápadů :cry:
Určitě koupíme nějakou další didaktickou a motorickou hračku, babička asi tříkolku, i když tu jsme nechtěli, protože má Dany odrážedlo a zdá se nám to zatím dostatečné, zřejmě nějakou knížku, i když těch máme spousty, neboť jsem je prozíravě schovala po dceři a další dostal, ale co dál, to opravdu nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
28.9.10 01:25

susacek: No jasně, s tím MERKUREM to byl vtip. Ale ta CHEVA, alias „české LEGO“, to by stálo za úvahu… Jinak vkládací krychle a vkládací domeček je bezva nápad… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
28.9.10 01:26

… a při pohledu na dřevěné vláčkodráhy (třeba mašinka Tomáš) mě až mrzí, že jsem je jako kluk nezažil… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
28.9.10 11:53

Já asi budu chtít po babičkách boby nebo sáňky - teda když se zeptají, enbudu jim to nakazovat :mrgreen:
Jenom jsem se chtěla zeptat nemáte někdo ten kyblík, mop, hadr, takový ten set na uklízení, nevím jak to nejépe popsat- jak se to jmenuje, chtěla bych si to najít na netu a případně objednat, ale jak to nazvat :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baba Jaga
28.9.10 12:03

Mě tak dnes napadlo,že mu koupím tu magnetickou stavebnici GEOMAG,pak nějaký autíčko,protože ještě žádné nemá,určitě knížku kde je hodně obrázků,strašně rád si prohlíží,no a ještě pár maličkostí jako dřevěné kostky.

• Citovat
  • Upravit
14335
28.9.10 12:07

kostky jsou dobré, dostal je na rok, teď bude mít dva a chci ještě jedny - koupily jsme kde jich je asi 12-nechce se mi jít je počítat, :-D , ale začal se s nimi hodně hrát a stavit si s nima, tak chceme ještě jedny jiné barevné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
28.9.10 12:53

Taj jsem prolítnul „Levné knihy“ v Brně na Masarykově (naproti „Padovca“, pro Brňačky… :wink: ) a nestačil jsem zírat, kolik pěkných leporel, knížek se samolepkama, omalovánkových knížek atd. se dá koupit v cenové relaci 30 až 50 korun. Kdo můžete, kupujte, no a mě akorát fakt mrzí, že dneska nejsem malý kluk… :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
28.9.10 13:25

Kdo bude kupovat ten GEOMAG, nasla jsem levnejsi variantu Magnastix. Objednala jsem jednu stavebnici 188 dilku za 291Kc a po tydnu jsem objednala dalsi 2 :wink: Rozdil pry poznat nebyl, na cene dost znatelne!
Juro, nalepovacky uz mame doma vsechny 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baba Jaga
28.9.10 22:41
Alenka píše:
Kdo bude kupovat ten GEOMAG, nasla jsem levnejsi variantu Magnastix. Objednala jsem jednu stavebnici 188 dilku za 291Kc a po tydnu jsem objednala dalsi 2 :wink: Rozdil pry poznat nebyl, na cene dost znatelne!
Juro, nalepovacky uz mame doma vsechny 8-)

Budu kupovat Geomag pro nejmenší,to je od 10 měsíců.Ten Magnastix je už pro starší děti,ale dík za tip,za rok se to bude hodit.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí

Usínáček Dino