Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Pro 4letou to co si přála-kolobežka, modelína, playmobil, hra picilo logico. Od babiček dostane hru rozhýbej svůj jazýček, švihadlo, knížky, kufřík na pastelky…
Pro 6měsíčního nočník, chrastitka, vkládačku, dudliky s řetízkem, flašku, vložku do sporťáku…
Holka dostane razítka zviratek, kartac na vlasy, obleceni na panenku.Tot vse ode me, jelikoz sme u stromku s mamkou a sestrou( a další nejaci lidi
),tak co vim, dostane ještě bundu, Tucnaky-tu hru, Lego friends, nejaky obleceni.
Naše panenka taky potřebuje novy oblečení a hlavně dudliky, který ztratila ![]()
Taky už mám pro kluky skoro všechno ![]()
Dostanou knížky, želvy ninja (malej chtěl všechny, starší jen modrýho a červenýho
), kosmetické kazety hot weels, kouzelnický set, nářadí v kufříku, flétny, lego, hravou vědu, pokladnu, desk. hru - cestujeme po hradech a zámcích a starší živou rybku…
Já vždycky něco koupím a pak z toho mám takovou radost a těším se na jejich výrazy, že jim to dám nejpozději druhý den od koupě
Takže naše děti mají Vánoce průběžně už asi měsíc a půl, budu to muset nechat na manželovi. Ale naše děti budou vděčné i za to, že budeme spolu celé svátky, jako rodina ![]()
Ja nemam jeste nic
Tedy jeden takovy komolet pro ctyrletacku, leginy s trikosaty. Jinak absolutne nic
Ona je rijniva takze jsme nedavno oslavili jeji narozeniny a toho zase dostala od vsech
Ale premyslime, ze ji do pokojicku koupime psaci stul, zatim tam jen jedne stolek maly. A televizi na zed, abych vyuzila prostor pod televizi na komodu
Preje si povleceni se Cinderelou, triko se Cinderelou, kalhotky se Cinderelou, batoh se Cinderelou, penezenku se Cinderelou, saty se Cinderelou…Vazne premyslim o tom jestli nebude levnejsi a jednodussi sehnat rovnou Cinderelu jako takovou ![]()
@Aliik mohla bys mi poslat na nejakou tu navlekacku odkaz, prosim? Premyslim, co dvoulete dceri k Vanocum. Libily by se mi nejake navlekaci drevene korale nebo tak neco - jestli to existuje odpovidajic veku.
Ja jsem prtavce poridila takovouhle se zviratky. Ona je desnej bobr a u koralku (byt velkych) bych se stale bala zaduseni ditete ![]()
http://www.modroocko.cz/…rma-bigjigs/
Uz mam vse pro celou rodinu
Pro dceru musime jeste do nemecka pro kocarek a panenku, jinak mam puzzle knizku krtecka, drevene pexeso
Jinak pro rodinu mam kosmetiku a kazdemu jeho fotoknihu s jeho fotkama od dětství
Ale co dam chlapovi to nevim
loni jsem mu predplatila casopis epocha, ale on zas jenom cetl a nic nedelal
tak nevim zda mu to zas koupit
Se tu ted smeju
@Gonyosoma Já mám pro dvouletou kromě jiných věcí i obyčejné barevné dřevěné korále - naštěstí do pusy nic kromě jídla nestrká, tak snad jí to vydrží.
Potrénuje trpělivost a šikovnost, tedy pokud ji to bude bavit. Hodím sem odkaz http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
@Etcetera78 @PetraJ Jaký den dopravy zdarma, co to je? ![]()
@Samy tyhle korále taky máme, dostala je lono v necelých 2 letech. Letos dostane už menší.
@Samy napiš si do vyhledávače Den dopravy zdarma a vyjede ti datum a seznam obchodů, které si ten den nebudou účtovat dopravu při nákupu nad 300kč. ![]()
Celkem uz mam nakoupeno, ale nemam tea letos nic originalniho ![]()
kluk 8 let: lego ninjago, ksiltovka s rovnym skiltem, triko transformers, hra Twister, hra UNO, vysilacky a sada na otisky prstu, fletna. jeste bych chtela neco k jojovani, docela ho to chytlo.
kluk 6 let: lego Star Wars, triko lego a star wars, privesek Mimoni, ksiltovka s rovnym ksiltem, sada spolecenskych her, fletna. premyslim nad knihou staveni z Lega.
holka 1 rok: uklizeci sada, vodolepky, knizka
manzel: novy batoh na notebook do prace