Vánoce - dárky pro děti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4998
15.11.14 19:38

Pro 4letou to co si přála-kolobežka, modelína, playmobil, hra picilo logico. Od babiček dostane hru rozhýbej svůj jazýček, švihadlo, knížky, kufřík na pastelky…
Pro 6měsíčního nočník, chrastitka, vkládačku, dudliky s řetízkem, flašku, vložku do sporťáku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21905
15.11.14 19:50

Holka dostane razítka zviratek, kartac na vlasy, obleceni na panenku.Tot vse ode me, jelikoz sme u stromku s mamkou a sestrou( a další nejaci lidi :mrgreen: ),tak co vim, dostane ještě bundu, Tucnaky-tu hru, Lego friends, nejaky obleceni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
15.11.14 19:56

Naše panenka taky potřebuje novy oblečení a hlavně dudliky, který ztratila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
15.11.14 20:01

Taky už mám pro kluky skoro všechno 8)

Dostanou knížky, želvy ninja (malej chtěl všechny, starší jen modrýho a červenýho :mrgreen: ), kosmetické kazety hot weels, kouzelnický set, nářadí v kufříku, flétny, lego, hravou vědu, pokladnu, desk. hru - cestujeme po hradech a zámcích a starší živou rybku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
15.11.14 20:01

Já vždycky něco koupím a pak z toho mám takovou radost a těším se na jejich výrazy, že jim to dám nejpozději druhý den od koupě :zed: Takže naše děti mají Vánoce průběžně už asi měsíc a půl, budu to muset nechat na manželovi. Ale naše děti budou vděčné i za to, že budeme spolu celé svátky, jako rodina :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
15.11.14 20:11

Ja nemam jeste nic :( Tedy jeden takovy komolet pro ctyrletacku, leginy s trikosaty. Jinak absolutne nic :nevim: Ona je rijniva takze jsme nedavno oslavili jeji narozeniny a toho zase dostala od vsech :zed: Ale premyslime, ze ji do pokojicku koupime psaci stul, zatim tam jen jedne stolek maly. A televizi na zed, abych vyuzila prostor pod televizi na komodu :think: Preje si povleceni se Cinderelou, triko se Cinderelou, kalhotky se Cinderelou, batoh se Cinderelou, penezenku se Cinderelou, saty se Cinderelou…Vazne premyslim o tom jestli nebude levnejsi a jednodussi sehnat rovnou Cinderelu jako takovou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
15.11.14 20:12

@Aliik mohla bys mi poslat na nejakou tu navlekacku odkaz, prosim? Premyslim, co dvoulete dceri k Vanocum. Libily by se mi nejake navlekaci drevene korale nebo tak neco - jestli to existuje odpovidajic veku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
15.11.14 20:14

Ja jsem prtavce poridila takovouhle se zviratky. Ona je desnej bobr a u koralku (byt velkych) bych se stale bala zaduseni ditete :oops:
 http://www.modroocko.cz/…rma-bigjigs/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16416
15.11.14 20:17

Uz mam vse pro celou rodinu
Pro dceru musime jeste do nemecka pro kocarek a panenku, jinak mam puzzle knizku krtecka, drevene pexeso
Jinak pro rodinu mam kosmetiku a kazdemu jeho fotoknihu s jeho fotkama od dětství
Ale co dam chlapovi to nevim :-( loni jsem mu predplatila casopis epocha, ale on zas jenom cetl a nic nedelal ;-) tak nevim zda mu to zas koupit
Se tu ted smeju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
15.11.14 21:38

@Gonyosoma Já mám pro dvouletou kromě jiných věcí i obyčejné barevné dřevěné korále - naštěstí do pusy nic kromě jídla nestrká, tak snad jí to vydrží. ;) Potrénuje trpělivost a šikovnost, tedy pokud ji to bude bavit. Hodím sem odkaz http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

@Etcetera78 @PetraJ Jaký den dopravy zdarma, co to je? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
15.11.14 21:41

@Samy tyhle korále taky máme, dostala je lono v necelých 2 letech. Letos dostane už menší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7989
15.11.14 21:41

@Samy napiš si do vyhledávače Den dopravy zdarma a vyjede ti datum a seznam obchodů, které si ten den nebudou účtovat dopravu při nákupu nad 300kč. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
15.11.14 21:43

@LadySi aha, to slyším prvně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
15.11.14 22:46

@Samy @Aliik holky diky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5099
15.11.14 23:11

Celkem uz mam nakoupeno, ale nemam tea letos nic originalniho :nevim:

kluk 8 let: lego ninjago, ksiltovka s rovnym skiltem, triko transformers, hra Twister, hra UNO, vysilacky a sada na otisky prstu, fletna. jeste bych chtela neco k jojovani, docela ho to chytlo.

kluk 6 let: lego Star Wars, triko lego a star wars, privesek Mimoni, ksiltovka s rovnym ksiltem, sada spolecenskych her, fletna. premyslim nad knihou staveni z Lega.

holka 1 rok: uklizeci sada, vodolepky, knizka

manzel: novy batoh na notebook do prace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný