Vánoce - dárky pro děti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22
20.11.14 13:15

:lol: uz mam nakoupeno i zabaleno :dance:
Kluk 4,5 - psali jsme Jeziskovi, tak to bylo jednoduche, i kdyz nakreslil si 3 darky a ja mam samozrejme vic :roll:

• Furby rockers, Lego city hasici, Lego Friends vodopady, set boxu na kostky od Lega, vonavku se Spidermanem, karty C. Petr s Kremilkem, 2 Dvd Disney z Alberta a predplatne casopisu Bajecna skolka.. az az.

A od babicky dostane Hry do ruky od Gogena a klasicke blešky..

Příspěvek upraven 21.11.14 v 08:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
21.11.14 08:28

A pro babičku? jen pro inspiraci ;-).. dárková poukázka do OC Letňany, nová kniha Poirota, tričko, vánoční los a její oblíbenou velkou čokoládu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.12.14 14:25

u nás jednoznačně tato knížka

U nás bude rozhodně tato nádherná knížka, pořád totiž koukáme na pohádku, která je taky tu: http://www.stream.cz/…4370-jezisek . Také u nás budou tenisové míčky a hudební nástroje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bebuu
25.10.15 16:26

Ahoj maminky, chtela bych radu nebo inspiraci na darky pro holcicky. Sestra pritele ma dve 3 a 4 roky. A darky se mezi nami davaji jen detem, my mame kluka a nikdy jsem pro holky nic nevybirala. Co by se jim mohlo libit? Ono je to tezky, vetsinu uz maji a kdyz ma neco jedna musi to mit druha, navic ta starsi je dost lakoma, tak nevim zda jim koupit stejnou vec, nebo jednu vetsi dohromady? :think:

• Citovat
  • Upravit
59398
25.10.15 16:38

@Bebuu lepší pro každou zvlášt. co se domluvit s jejich rodičema co by se jim líbilo? Naše je blázen do růžové, takže nějaké lepší panenka, plyšák, ted sleduje hodně prasátko Peppa a my little pony :lol: a vim že by měla radost i z oblečení pokud by mělo správnou barvu. minulý týden jsme jí koupila nové ponožky a byl s ní pokoj až do večera :mrgreen: :mrgreen: naše dostane velkou panenku s dl vlasama, od my little pony equestria :mrgreen:, batůžek růžový s Pepinou, asi koupim nový hřeben tangle teezer ;) a dál zatim envim. jenže jen ta panenka stála přes 2000 takže víceméně by měla mít splněno, jo ještě chce růžovou korunku ale ta stojí pár korun a dál nevim, hlavně to musí být vše v růžových krabicích :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4154
25.10.15 17:21

Musis se zeptat rodicu, co maji rady, aspon motiv-Frozen, Pepina, Mickey a Minnie a pak uz vyberes od panenek, plysaku, batuzku, penalu na pastelky atd. Jinak u nas v levnych knihach maj super knizky, ale nekde to stoji za backoru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
25.10.15 17:28

Mladší jsou teď 4roky. Máme pro ni kuchyňku, kočárek(má, ale chce golfák), panenku -koupací. A písmenka a číslice na magnetické tabulce (až na kočárek zakoupeno v dráčiku), jinak ještě koupím oboum holkám dohromady hru double (taky mají v dráčiku) měla ji ststřenka a bavilo to jak tu čtyřletou tak 13ti letou tak i ndocela nás :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
25.10.15 18:03

Koupila jsem ted 4 holčičce od kámošky kufr… je z něj nadšená!!!(kámoška taky, ptz malá ho chce všude s sebou) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sanny.kolar
29.11.21 13:55

Já letos nakupuju převážně na kidsparadise.cz narazila jsem na ni když jsem hledala instipraci pro dárky a jsou tam super věci:-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný