Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
uz mam nakoupeno i zabaleno ![]()
Kluk 4,5 - psali jsme Jeziskovi, tak to bylo jednoduche, i kdyz nakreslil si 3 darky a ja mam samozrejme vic ![]()
A od babicky dostane Hry do ruky od Gogena a klasicke blešky..
Příspěvek upraven 21.11.14 v 08:29
A pro babičku? jen pro inspiraci
.. dárková poukázka do OC Letňany, nová kniha Poirota, tričko, vánoční los a její oblíbenou velkou čokoládu..
U nás bude rozhodně tato nádherná knížka, pořád totiž koukáme na pohádku, která je taky tu: http://www.stream.cz/…4370-jezisek . Také u nás budou tenisové míčky a hudební nástroje.
Ahoj maminky, chtela bych radu nebo inspiraci na darky pro holcicky. Sestra pritele ma dve 3 a 4 roky. A darky se mezi nami davaji jen detem, my mame kluka a nikdy jsem pro holky nic nevybirala. Co by se jim mohlo libit? Ono je to tezky, vetsinu uz maji a kdyz ma neco jedna musi to mit druha, navic ta starsi je dost lakoma, tak nevim zda jim koupit stejnou vec, nebo jednu vetsi dohromady? ![]()
@Bebuu lepší pro každou zvlášt. co se domluvit s jejich rodičema co by se jim líbilo? Naše je blázen do růžové, takže nějaké lepší panenka, plyšák, ted sleduje hodně prasátko Peppa a my little pony
a vim že by měla radost i z oblečení pokud by mělo správnou barvu. minulý týden jsme jí koupila nové ponožky a byl s ní pokoj až do večera
naše dostane velkou panenku s dl vlasama, od my little pony equestria
, batůžek růžový s Pepinou, asi koupim nový hřeben tangle teezer
a dál zatim envim. jenže jen ta panenka stála přes 2000 takže víceméně by měla mít splněno, jo ještě chce růžovou korunku ale ta stojí pár korun a dál nevim, hlavně to musí být vše v růžových krabicích ![]()
Musis se zeptat rodicu, co maji rady, aspon motiv-Frozen, Pepina, Mickey a Minnie a pak uz vyberes od panenek, plysaku, batuzku, penalu na pastelky atd. Jinak u nas v levnych knihach maj super knizky, ale nekde to stoji za backoru
Mladší jsou teď 4roky. Máme pro ni kuchyňku, kočárek(má, ale chce golfák), panenku -koupací. A písmenka a číslice na magnetické tabulce (až na kočárek zakoupeno v dráčiku), jinak ještě koupím oboum holkám dohromady hru double (taky mají v dráčiku) měla ji ststřenka a bavilo to jak tu čtyřletou tak 13ti letou tak i ndocela nás ![]()
Koupila jsem ted 4 holčičce od kámošky kufr… je z něj nadšená!!!(kámoška taky, ptz malá ho chce všude s sebou) ![]()
Já letos nakupuju převážně na kidsparadise.cz narazila jsem na ni když jsem hledala instipraci pro dárky a jsou tam super věci:-)