Vánoce - šťastné a ožralé

Anonymní
24.12.24 15:33

Vánoce - šťastné a ožralé

Ahoj, jdu si jen ulevit..
Vánoce nijak extra neprožívám, ale skrz syna jsem se na ně těšila… jak si to spolu ve třech užijeme..
No včera se přítel tak zliskal, že je ještě dnes totálně na sraky.. navíc jak vstal, tak šel po kamarádech a zas pil, takže teď chrápe na gauči a já jak pinda smažím řízky.. Syn spinká v ložnici a jak se vzbudí, přesunu tatínka do ložnice a my si se synem uděláme pěkné Vánoce..
Ale jsem tak vytočená, nemám to komu říct. To se jako musel tak zliskat na vánoce?
Chápu, že někdy se prostě stane.. ale kruci písek
Syn je ještě malý, má 3 roky a asi mu bude fuk, že na něj při rozbalování dárků budu čučet jen já.
Vím, že to není konec světa, stalo se, ale mrzí mě to.. a teda dost mě se
e, že je mi ho líto, že zítřek stráví s hlavou v záchodě
Je tady ještě někdo, kdo netráví vánoce podle svých představ, ať už je to z jakéhokoliv důvodu?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20899
24.12.24 15:39

Že sis našla alkoholika, který se neovládá, tak byla tvoje volba. A ano má problém, když není schopný nepít aby to neškodilo lidem v okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
24.12.24 15:42

Už to asi někdy udělal, viď? To je tedy otec tvého dítěte? Já bych takového partnera prostě neměla, alkoholiky nesnáším. A ten, kdo chlastá přes den a ještě na Vánoce, ikdyž má rodinu… ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
24.12.24 15:44

Jo ty ozralecky Vanoce jsou vzpominky meho detstvi, kdy muj nevl otec se vzdycky ozral uz rano…jak kdyby to proste nemohl vydrzet do druheho dne. nekdy to vydrzel, nekdy ne.
Letos jsem sama s dcerou, 15 let a mame tezkou pohodu. Konecne nemusim vyvarovat pro ex a jeho sestru, poklizeno, dame si veceri, darecky a bez nejakych stresu.
Preji, at to nejak prezijes.
Jen priteli dneska moc nenadavej, nechala bych byt, stejne nevnima a byl by zpruzelej. Nase matka vzdy nadavala a bylo to jeste horsi. Takze resit az zitra za strizliva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
24.12.24 15:46

Teď si udělej se synkem hezké Vánoce a po. svatcixch res tu parodii na přítele. Opravdu to nemáš za potřebi. Ani ty, ano syn. Za 2 roky už mu budeš těžko vysvětlovat, proč je přítel na šrot a nepoužitelný. A fakt nechceš, aby si do konce života Vánice primárně spojoval s hustou atmosférou na prd extempory alkoholika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.12.24 15:47

Jenže on normálně takto nepije.. dřív si občas dal, ale jen decentně.. teď několik měsíců nepil vůbec a najednou toto.. nechci ho omlouvat, posral to..ale stejně se na něj nedokážu pořádně zlobit

• Citovat
  • Upravit
2269
24.12.24 15:52
@Anonymní píše: Více

Ty se na něj nedokážeš zlobit? Na opakovaně ožralý hovado, které zkazí první Vánoce, které kluk pořádně vnímá? Kdyby měl nějakou zodpovědnost a mozek, vstane, dá si studenou sprchu a jde to rozhodit na čerstvý vzduch. A on jede dál.
Pak v pořádku, jste si souzeni. Chudák dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35846
24.12.24 15:54

No vidíš. Tak o nic nejde s jde se dál. Šťastné a veselé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2269
24.12.24 15:55
@JancaS84 píše: Více
… ožralé a doblité :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35846
24.12.24 15:59
@princess.consuela píše: Více
Štědrý večer naastal když jsem doma chlaastal…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
24.12.24 15:59

Jo, Štědre bych vynadala a koledou navždy vyprovodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2269
24.12.24 16:02

Záchod jsem nám doblil, ač duševně tu nebyl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
24.12.24 16:05

Zítra bych dítěti dala na hraní všechny zvukový hračky, ideálně i hudební nástroje a pěkně tu opici chlapovi osladila. :mrgreen:
Jen ať si to hóóódně dlouho pamatuje…. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2269
24.12.24 16:07
@Janli píše: Více

Nebo ho vzbudit příjemnou Metallicou, doporučuji Master of Puppets.
Doplněno o kastroly z kuchyně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8510
24.12.24 16:08

Najednou se takhle zlil? To měl s kamarády nějaký večírek (s pokračováním dnes) nebo jste měli doma nějaké dusno? Nevím no, asi má nějaké vaše společné Vánoce na háku když neměl problém si dát ještě dnes repete :roll: no nic stalo se, jeho prostě odkliď a užij si Vánoce se synem, nenech si to zkazit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí